Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 10:33)
1. Tai ka ten prirasei?  blink.gif
2. Nu... nezinau ar tas vyriskas demesys toks jau geris  g.gif Turiu as cia toky kavalera, nuo kurio demesio baigiu pasismaugt... Tai jis mane ten tai anen kviecia, dbr sugalvojo mane Palangon veztis  blink.gif O ir siaip kontroliuoja kaip zmona  lotuliukas.gif "Kodel 5 min is darbo veliau gryzai???"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1. As nieko ipatingo neprirasiau blush2.gif Nebeilgai jis prie kompo sedejo, nors galejo ir ilgiau lotuliukas.gif Kazkaip smalsumas mane smaugia, norisi zinoti kaip jam su naujom panom sekas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O dar labiau norisi zinoti ar manes pasiilgo per ta laika unsure.gif Na grybas kitaip pasakius fool.gif
2. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na jei vaikinas vertas demesio butu, tai gal visai ir nieko tokio toks demesys, bet jei nervuoja, tai nekas scare.gif
Papildyta:
QUOTE(agno @ 2007 12 29, 10:35)
o moterys tikrai nepakartojamos,tu teisi  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ka as ir sakau, be muoteru pasaulis butu nuobodus ir sausas lotuliukas.gif

Mes ji ne tik grazinam bet ir linksminam lotuliukas.gif

QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 10:35)
Baikit apakblinet  lotuliukas.gif  Man nuo cukraus kiekio smegenys istirpo  lotuliukas.gif Sunkiai supranu kas man sakoma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir is kur gi to cukraus prisikimsai? Dar gi iki svenciu palaukt reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 11:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na jei vaikinas vertas demesio butu, tai gal visai ir nieko tokio toks demesys, bet jei nervuoja, tai nekas  scare.gif

Vaikinas tai nieko, bet as megstu tureti sava laisve, va manasis man duodavo savo erdves, nes pats erdvinis cool.gif O sitas kas 10 min skambineja, net nakty blink.gif Einam ten, ainam anen... Ir nelabai jam rupi, kad po darbu ir mokslu vos kojas pavelku, tai sako as atvaziuosiu, ait nereiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas edituka 4u.gif

Kaip sekes vakar su vyru? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 11:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir is kur gi to cukraus prisikimsai? Dar gi iki svenciu palaukt reikia  mirksiukas.gif

Pas mus cia sokolado fabrikas darbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 10:42)
Vaikinas tai nieko, bet as megstu tureti sava laisve, va manasis man duodavo savo erdves, nes pats erdvinis  cool.gif O sitas kas 10 min skambineja, net nakty  blink.gif

Nu joa...Laisve megstu ir as blush2.gif Tik ne per didele mirksiukas.gif

Merginos noriu kad grazuoliukas i antra ir trecia ir niolikta pasimatyma kviestu!!! topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 10:45)
Pas mus cia sokolado fabrikas darbe  biggrin.gif

Dar pasakyk kad kokioj nors Karunoj dirbi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 11:46)
Dar pasakyk kad kokioj nors Karunoj dirbi  unsure.gif

Beveik... Banke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 10:49)
Beveik... Banke  lotuliukas.gif

Ech... O as galvojau sokolado papigiaj prisiragausiu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 11:50)
Ech... O as galvojau sokolado papigiaj prisiragausiu  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neisdegs biggrin.gif cool.gif Varau snd y vln... Ydomu galvos nenusisuksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 10:50)
Varau snd y vln... Ydomu galvos nenusisuksiu  rolleyes.gif

Bet tu ziurau varle keliauninke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 11:52)
Bet tu ziurau varle keliauninke  thumbup.gif

Per sventes visokie gi draugingi susitikimai vyksta su draugais gryzusiais is uz sienos ir pan... Varau pirma su viena mergyte y Trakus pasibuti, po to su vienu seeeeeeeeeenu draugu (?!?) i vln, labai jau vln graziai atrodo, pasipuoses blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 10:55)
Per sventes visokie gi draugingi susitikimai vyksta su draugais gryzusiais is uz sienos ir pan... Varau pirma su viena mergyte y Trakus pasibuti, po to su vienu seeeeeeeeeenu draugu (?!?) i vln, labai jau vln graziai atrodo, pasipuoses  blush2.gif

Smagiai biggrin.gif Mane tai darbas stabdo su tom kelionem, na ir atstumas zinoma unsure.gif Visi mano draugai prie juros renkasi, o man cia tenka sedeti mastau.gif

Na bet per naujaka atsiduksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 11:58)
Smagiai  biggrin.gif Mane tai darbas stabdo su tom kelionem, na ir atstumas zinoma  unsure.gif Visi mano draugai prie juros renkasi, o man cia tenka sedeti  mastau.gif

Na bet per naujaka atsiduksiu  lotuliukas.gif

O tai po darbu neina? ax.gif
Atsakyti