FERRARI kaip naudojies kreminiu pravedimu?Yra specialus teptukas ar kaip?

QUOTE(Poema @ 2008 03 20, 15:51)
taip, yra tos pacios firmos Smashbox spec. sepetelis, bet ir kiti gamintojai turi tokius
QUOTE(Poema @ 2008 03 20, 13:51)
Naudoju du šepetėlius pravedimams

QUOTE(Ferrari @ 2008 03 20, 15:43)
Naudoju du šepetėlius pravedimams
ir kuris labiau patinka?

QUOTE(DODA @ 2008 03 20, 16:29)
viršutiniam vokui lenktas, o apatiniam plokščias

QUOTE(Ferrari @ 2008 03 20, 17:46)
oi kaip sudėtigai

o jei reiktų vieną rinktis, kuris Tau labiau?

QUOTE(DODA @ 2008 03 20, 19:20)
tada rinkčiausi lenktą

QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 03, 09:55)
O kaip jis atrodo ir kur jį pirkti?
Skaitau daug temų, tai gal man jau čia painiojasi, bet pastaruoju metu populiariausi 2 klausimai:
- ar Boromedas panaikins inkštirus?
- kur pirkti Boromedo?
- kur pirkti Boromedo?
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 20, 21:39)
Skaitau daug temų, tai gal man jau čia painiojasi, bet pastaruoju metu populiariausi 2 klausimai:
- kur pirkti Boromedo?
- kur pirkti Boromedo?

ir dar ka daro zalias ir ka daro raudonas po 10 k, as jau pries atveciant tema speju, kad bus apie boromeda ir akurat

QUOTE(prieblanda @ 2008 03 20, 21:39)
- kur pirkti Boromedo?
- kur pirkti Boromedo?
nezinau kaip del instiru, vos keleta ju ant nosies turiu, ir tai tu nesimato, bet jis spuogelius po audringos nakties isdygusius labai greitai nudziovina ir mazina paraudima

Pirkti yra:
Koslinoje,
Martinoje (vilkpedej ir prekybos centre "parkas")
Gintarineje vaistinėje
Pozemineje perejoje prie europos prekybos centro
visos sios vietos Vilniuje

Kitur nezinau

QUOTE(jadzka @ 2007 12 28, 14:00)
Mano atnaujintas dešimtukas:
1. Armani Sensi White notes kvepaliukai.
2. TBS Shimmer waves (bangelės bronze spalvos). Idealiai tinka, atgaivina odos spalvą, oda pasidaro švytinti
3. Lancome Juicy tubes blizgesiai (ypač tickled pink spalvos)
4. Lancome Hypnoze tušas. DAr nė su vienu nebuvo taip lengva pasidažyti nesulipinant blakstienų.
5. Tigi Freak control šampūnas ir kondicionierius (plaukai slidūs ir gražiai krenta)
6. Plaukų serumai/ aliejukai. Visada būtinas daiktas. PAgirsiu Goldwell kerasilk serumą (nes plaukai slidūs, blizga ir neprisiploja). Tikiuosi, kad ir užsakytas Paul Mitchelio aliejukas nenuvils
7. Avene purškiamas vandenukas (jau n-tasis buteliukas)
8. O'Rising Reinforzante kaukė ir Caduta ampulės.
9. Artdeco high gloss nr 90 nagų lakas. Už tai, kad labai lygiai užsilakuoja ir net ant senokai mačiusių manikiūrą letenyčių atrodo neblogai.

10. YR rankų ir nagų kremas su Arnika. Nes nebereikia jokių odelių aliejukų ir rankos tikrai būna sudrėkintos (o jei dar kas nors pakeistų kvapą... )
Dar neatradau:
Gero prausiklio veidui. Neblogi buvo: SebaMed prausimosi putos ir Avene prausiklis Cleanance, bet ne tobula
Kremo veidui. Nes kai naudoju kokį nors tai pirmas kelais savaites būna labai geras, o vėliau pradeda tiesiog nebetikti. Man reikia laaabai gerai drėkinančio kremo.
Poras valančios priemonės. Turiu problemą su užsikemšančiomis poromis, dėl to vargina inkštirai. Reikia rekomendacijų.
Itin tinkančio kremo kūnui. Tikiuosi, kad užsakytas Swedish beuty Endless moisturiser būtent toks ir bus.
Itin natūraliai dengiančios krempudros, kuri nekimštų porų.
1. Armani Sensi White notes kvepaliukai.
2. TBS Shimmer waves (bangelės bronze spalvos). Idealiai tinka, atgaivina odos spalvą, oda pasidaro švytinti

3. Lancome Juicy tubes blizgesiai (ypač tickled pink spalvos)
4. Lancome Hypnoze tušas. DAr nė su vienu nebuvo taip lengva pasidažyti nesulipinant blakstienų.
5. Tigi Freak control šampūnas ir kondicionierius (plaukai slidūs ir gražiai krenta)
6. Plaukų serumai/ aliejukai. Visada būtinas daiktas. PAgirsiu Goldwell kerasilk serumą (nes plaukai slidūs, blizga ir neprisiploja). Tikiuosi, kad ir užsakytas Paul Mitchelio aliejukas nenuvils

7. Avene purškiamas vandenukas (jau n-tasis buteliukas)
8. O'Rising Reinforzante kaukė ir Caduta ampulės.
9. Artdeco high gloss nr 90 nagų lakas. Už tai, kad labai lygiai užsilakuoja ir net ant senokai mačiusių manikiūrą letenyčių atrodo neblogai.

10. YR rankų ir nagų kremas su Arnika. Nes nebereikia jokių odelių aliejukų ir rankos tikrai būna sudrėkintos (o jei dar kas nors pakeistų kvapą... )
Dar neatradau:
Gero prausiklio veidui. Neblogi buvo: SebaMed prausimosi putos ir Avene prausiklis Cleanance, bet ne tobula

Kremo veidui. Nes kai naudoju kokį nors tai pirmas kelais savaites būna labai geras, o vėliau pradeda tiesiog nebetikti. Man reikia laaabai gerai drėkinančio kremo.
Poras valančios priemonės. Turiu problemą su užsikemšančiomis poromis, dėl to vargina inkštirai. Reikia rekomendacijų.
Itin tinkančio kremo kūnui. Tikiuosi, kad užsakytas Swedish beuty Endless moisturiser būtent toks ir bus.
Itin natūraliai dengiančios krempudros, kuri nekimštų porų.
pabandyk SENSIBIO H2O vandeniuka ten atstoja prausikli, o jei turi misria oda yra sebiu foaming gel. is biodermos firmos geri drekinamieji kremai, man tai super patinka. nueik i vaistai.lt ir ivesk sebium ar sensibio ar atoderm, priklausomai kokia tavo oda, ten ir kainos bus ir aprasymas.. del inkstiru kimsimosi yra sebium AKN.