Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemonių TOP 10 - II tema

QUOTE(Apvalute @ 2008 03 02, 00:15)
zinau, bet prekiu isdestymas panasus visose Eurokos

Aaa biggrin.gif nu jo, sunkoka atrasti tą šveitiklį doh.gif , bet, jei neklystu, esu mačius ne apatinėse, o kažkur per vidurį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 02, 00:17)

Bonza,  kuo ypatingas kuno losjonas?

svelniu neikyriu kvapu, susigeria gerai, isimozojus buna oda svelni ir toks svaros gaivos jausmas ax.gif Ir kaina nedidele ax.gif genialumas paprastume tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 01, 23:09)
Maciau pora buvo Banduziu Eurokos, (netgi dar atsimenu kurioj vietoj stovejo -tikrai ne auksciausioj lentynoj) ,bet kazkur maciau, man rods, Vyturio Eurokos, buvo daugiau g.gif Kainuoja 9,90  4u.gif Galeciau patikrint pirmadieni,   ar yra, jei vis dar ieskosit  4u.gif

ačiū, jei eisii pro šalį, patikrink mirksiukas.gif jei kitur nerasiu, važiuosiu į bandužius, bet aš gyvenu absoliučiai kitame Klp gale doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelnutėlė: 02 kovo 2008 - 21:46
Na į topus dar galiu įrašyti žaliąjį borodmedo tepaliuką thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 03, 10:55)
Na į topus dar galiu įrašyti žaliąjį borodmedo tepaliuką  thumbup.gif  smile.gif

O tu juo tepi visa veida ar tik spuogelius?
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 03, 09:55)
Na į topus dar galiu įrašyti žaliąjį borodmedo tepaliuką  thumbup.gif  smile.gif

man irgi butu idomu suzinoti dar kuo patiko, kaip padejo? ax.gif nes as ir ji isigijau, dar ir boroplius'a, ir teebaum koncentrata turiu ir bandau aiskintis, kuris cia geriausia poveiki duoda, kol kas dar nesuprantu g.gif
Atsakyti
Netiko man nei žalias nei oranžinis boromedas, veidą spuogais ir kažkokiom nusausėjusiom dėmėm išmėtė rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tepu tik t zoną, kadangi ten daugiausi inkštirų, man kol kas jis vienintelis davė tokį efektą, teebaum priemonės padėjo, bet ne tiek, na žiūrėsim,kas bus toliau, be to, turėjau boroplius, tai tas iš vis nieko nedarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 03, 16:11)
Aš tepu tik t zoną, kadangi ten daugiausi inkštirų, man kol kas jis vienintelis davė tokį efektą, teebaum priemonės padėjo, bet ne tiek, na žiūrėsim,kas bus toliau, be to, turėjau boroplius, tai tas iš vis nieko nedarė smile.gif

o jus tepate ryte ar vakare? Man jis pasirode riebokas, tai ryte gal nelabai tiks g.gif
Atsakyti
Tepuosi tik vakare, ant švarios odos smile.gif
Atsakyti
mano odos išsausint turbūt neįmanoma, tai boromedu tepuos kaip kremu, nusiprausus, ryte ir vakare. labai patiko, kad ne tik spuogelių stipriai apmažėjo, bet ir pašviesėjo po jų likusios dėmelės thumbup.gif
Atsakyti
as ir vakare tepuosi, gal savaitele turiu, tai dar nelabai suprantu, ar cia kas i gera, ar nea smile.gif stebesiu toliau, esu optimistiskai nusiteikusi, kad kazkuom pades, gal tas optimistiskumas suveiks biggrin.gif
Atsakyti