1. Plaukuciai - TRESemme(profesional) sampunas ir kondicionierius. Plaukuciai pas mane labai nuvarge buvo. metus laiko panaudojau tai dabar atsidziaugti negaliu -visiskai nepalyginami plaukai.
Galiukus plauku palepinu aliejuku (kartais) - Alfaparf - semi di lino.
Nuo pasisiausimo puikiai veikia Aussie dual personality anti Frizz+conditioning milk. Siai kosmetikai isvis didelis pliusas, bet tresemme jau kainuoja, o sita isvis..

2.Nivea visage 2in1 cleanser and toner
3.Original Atok arbatmedzio tonikas (cia man kosmetologe mano odai priziuret paskyre).
4.Skin wisdom - oil free moisture gel. Labai puikiai sudrekina ir jokio riebalavimosi, siaip mano oda neriebi, bet greitai poros uzsikemsa tai su situ jauciuosi svari

5. BelKosmex- Domasni kosmetolog kauke-sveitiklis su arbatmedziu.
6. Prestige Lash Twin akiu tusas. Vienam gale gelis, kitam tusas. Labai patinka tas gelis, atskiria blakstienas ir nesulipa

7.Maybelline Dream Mousse concealer - cia kaip maskuojamas piestukas..bet mazam indelyje. 10 balu jam duotu, superinis daiktas puikiai paslepia viska ir neisteplioja plemais.
8.Maybelline Pure Mineral foundation biri pudra. Tokio gero daikto nesu turejusi. Puikiai pasidengia, nesimato kad pudra ant veido, neuzkemsa, oda kaip aksomine. brangokas velnias bet kasdien nenaudoju.
9. Cherie pearl panoramic waterproof akiu seseliai ( murzina balta, pilkai ruda, pilkai oranzine ir rausvai ruda)
10. rimmel pilkas akiu piestukas