Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemonių TOP 10 - II tema

1. "Guerlain Parure Extreme" kreminė pudra - lengva, bet ir maskuojanti, skalsi, lengvai pasiskirsto, suteikia lengvą švytėjimo efektą - nėra visiškai matinė, laikosi neblogai, nėra kaukės efekto, atrodo natūraliai thumbup.gif Turbūt geriausia mano pudra ever, o esu išbandžiusi tikrai nemažai ax.gif

user posted image

2. "PAYOT" drėkinanti kaukė - gerai padrėkina, oda prisigeria drėgmės ir efektas nėra trumpalaikis, o jaučiasi ir po to bigsmile.gif

user posted image

3. "BC Bonacure" giliai valantis šampūnas - plauna švelniai, nesausina plaukų, jie išlieka ilgiau gaivūs, rečiau susiriebina (manau, turėtų ypač tikri riebių plaukų savininkėms) ax.gif

user posted image

4. "AHAVA" valanti kaukė - geriausia mano kada bandyta valanti kaukė bigsmile.gif Tereikia laikyti kelias minutes ir akivaizdžiai pravalo odą ir šiaip po jos oda lygesnė, sumažėja, pranyksta spuogeliai ax.gif

user posted image

5. "LANCOME Hypnose" tušas - geriausias iš mano bandytų ir turėtų, nes padaro akis ryškias, gražiai padažo, netrupa, nebyra bigsmile.gif Ne kartą esu sulaukusi klausimo, kuo akys padažytos biggrin.gif

user posted image

6. "LANCOME Juicy Tubes" lūpų blizgesiai - gal jau kiek pabodę, nes netrumpai naudoju, bet patinka tuo, kad ir drėkina, apsaugo lūpas, ir suteikia blizgesio, kuris išlieka pakankama ilgai, ir yra skalsūs bigsmile.gif

user posted image

7. Juodas kosmetinis molis - amžina mano meilė biggrin.gif, nes išvalo odą, ji atsigauna ir greičiau spuogeliai, žaizdelės gyja ax.gif

user posted image

8. "ROC PURIF AC" emulsija, koreguojanti odos trūkumus - kita mano meilė, nemažai pakuočių esu sunaudojusi, nes padeda greičia spuogų dėmelėms pranykti, mažina suogelius, naikina inštirus - ilgiau naudojant oda tikrai pagražėja ir pasidaro lygesnė bigsmile.gif

user posted image

9. "TIGI S - FACTOR" drėkinantis serumas - toks lgvas, gelinis glotnumo ir žvilgesio suteikiantis serumas man yra tikras atradimas wub.gif Norisi teptis ir teptis biggrin.gif

user posted image

10. "ISADORA WONDER NAIL" nagų lakas su plačiu šepetėliu - labai patogus tas platus šepetėlis, nes tik brūkšt - ir nagas tobulai nulakuotas bigsmile.gif Ir šiaip neblogų šitos firmos spalvyčių radau, o ir laikosi neprastai tas lakas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 gruodžio 2008 - 20:59
1.kanebo odos prieziuros priemones
2.ardeco mineraline pudra
3.shiseido pravedimas akims
4.mac blizgis lupoms
5.L'occitane sampunas kasdieniai prieziurai
6.L'occitane duso zele apelsinu kvapo
7.nailtekas
8.the body shop ranku kremas su kanapem
9.shiseido kauke plaukams
10.egipto zeme
Atsakyti
Kokias naudoji ir kuo ypatingos "Kanebo" priemonės ir "Shiseido" kaukė plaukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 14, 22:25)
Kokias naudoji ir kuo ypatingos "Kanebo" priemonės ir "Shiseido" kaukė plaukams?  4u.gif

kanebo turiu step1 ir step2 prausiklius , tonika , emulsija , sveitikli ir kauke ir viskas patinka , baigus pirksiu vel ko dazniausiai negalvoju daryt ipusejus priemones rolleyes.gif
o shiseido kauke glotnina , drekina is daugelio bandytu man sita labiausiai patinka nes plaukai po jos tikrai jauciasi kaip po kaukes
Atsakyti
niu bandysiu ir as parasyt savo TOP 10:
1. kerastase plauku prieziuros priemones
2.aveda ranku ir koju kremai
3.dermalogica odos prieziuros priemones
4.alien kuno kremas
5.jean paul geaultier (nzn ar tiksliai taip rasos) kvepalai
6.germaine de capucini veido sveitiklis
7.BB concelear http://www.bobbibrow...CT_ID=PROD72907
8.opi envy nail for sensitive and peeling nail
9.Christian Dior Diorshow tusas
10. talika silicis antakiams
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 14, 18:42)
Labai išgirta šita priemonė youtubėj vienos visažistės  bigsmile.gif Tokios reklamos pavarė, kad net aš užsinorėjau pavasariui biggrin.gif Tik kad tie kremai, geliai be SPF 

sunaudojau maza kieki , daugiau nebenoriu, oda slygina, geras jausmas belieciant, bet ne kiek nedrekina, antrakart nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 15, 00:18)

8.opi envy nail for sensitive and peeling nail

gal galima apie si placiau? 4u.gif
Atsakyti
http://www.justbeaut...-opi-nt-121.php
man tai jis thumbup.gif , nustojo sloksniuotis beveik nagai, neluzineja, patgus sepetelis ir nenusilupa kokias 4-5 dienas.
o esu bandzius ir nailteka,jasica ir daug kitu ir nieks nepadedavo, o sito tikrai jauciu poveiki, net darbe panos sako ka naudoju, kad nagai ilgi, nes mano seipo visa gyvenima labai sluoksniuojas.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 15, 01:24)
sunaudojau maza kieki , daugiau nebenoriu, oda slygina, geras jausmas belieciant, bet ne kiek nedrekina, antrakart nepirkciau schmoll.gif

Ką turėjai - gelį, losjoną? Kokiai odai? g.gif
Atsakyti
turejau geli riebiai. dabar turiu losjona nezinau kokiai odai, bet nekyla rankos naudot, buna geresniu kremu, pvz YR melynas
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 15, 22:56)
turejau geli riebiai. dabar turiu losjona nezinau kokiai odai, bet nekyla rankos naudot, buna geresniu kremu, pvz YR melynas

Jaučiu, nedrėkino, nes riebiai odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 14, 21:42)
Labai išgirta šita priemonė youtubėj vienos visažistės  bigsmile.gif Tokios reklamos pavarė, kad net aš užsinorėjau pavasariui biggrin.gif Tik kad tie kremai, geliai be SPF  g.gif
Papildyta:

Aš stengiuosi šio paakiam nenaudot, nes atrodo, kad sausina  mastau.gif

man nesausina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 16 gruodžio 2008 - 15:39