2. "PAYOT" drėkinanti kaukė - gerai padrėkina, oda prisigeria drėgmės ir efektas nėra trumpalaikis, o jaučiasi ir po to

3. "BC Bonacure" giliai valantis šampūnas - plauna švelniai, nesausina plaukų, jie išlieka ilgiau gaivūs, rečiau susiriebina (manau, turėtų ypač tikri riebių plaukų savininkėms)

4. "AHAVA" valanti kaukė - geriausia mano kada bandyta valanti kaukė

5. "LANCOME Hypnose" tušas - geriausias iš mano bandytų ir turėtų, nes padaro akis ryškias, gražiai padažo, netrupa, nebyra

6. "LANCOME Juicy Tubes" lūpų blizgesiai - gal jau kiek pabodę, nes netrumpai naudoju, bet patinka tuo, kad ir drėkina, apsaugo lūpas, ir suteikia blizgesio, kuris išlieka pakankama ilgai, ir yra skalsūs

7. Juodas kosmetinis molis - amžina mano meilė

8. "ROC PURIF AC" emulsija, koreguojanti odos trūkumus - kita mano meilė, nemažai pakuočių esu sunaudojusi, nes padeda greičia spuogų dėmelėms pranykti, mažina suogelius, naikina inštirus - ilgiau naudojant oda tikrai pagražėja ir pasidaro lygesnė

9. "TIGI S - FACTOR" drėkinantis serumas - toks lgvas, gelinis glotnumo ir žvilgesio suteikiantis serumas man yra tikras atradimas

10. "ISADORA WONDER NAIL" nagų lakas su plačiu šepetėliu - labai patogus tas platus šepetėlis, nes tik brūkšt - ir nagas tobulai nulakuotas