Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi kolekcijas?

QUOTE(eglys @ 2010 05 05, 19:46)
kolekcionuoja is panasios srities tik esu Michael Jackson gerbeja (: tad irgi senai renku (:

Gal nuotraukyciu imestumei? Butu idomu 4u.gif As irgi jo gerbeja, tik kolekcionuou knygas smile.gif
Atsakyti
As renku monetas, ypac euriukus smile.gif Jau turiu savo pirmaja progine 2euru moneta, nors viena per nezinojima prapirkau kazkada doh.gif Grisiu po menesio su euru monetom ir ieskosiu kas nores mainu smile.gif Nes ne po viena turiu smile.gif Tiesa, dar prigriebiau is kavines pora cukriuku mainams, pasto zenklu is Vokietijos smile.gif
Atsakyti
Aš tik pradėjau kolekcionuoti iš kelionių antpirščius ir puodelius smile.gif . Nuo vaikystės iki dabar - įvairių rūšių kaktusus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdelyte: 07 rugpjūčio 2010 - 22:39
Aš kolekcionuoju magnetukus iš įvairių šalių, bet kad dar menka mano kolekcija.. unsure.gif Turiu iš Kanados, Egipto, Turkijos, Airijos, Maljorkos, Kroatijos, Sankt Peteburgo, Krokuvos ir Tenerifės. Dar buvau pradėjus rinkti žvakutes iš įvairių šalių, bet susinervinau kai pamiršau iš Maljorkos parsivešt tai ir neberenku.. nors tik dvi ir turėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek daug smagių, įdomių , originalių kolekcijų prisižiūrėjau. Aš pasilikau tik vieną pačią mylimiausią kolekciją - tai ženkliukai su aplankytų miestų pavadinimais. Kolekcija dar maža, bet gi ir pasaulio dar mačiau mažai. Pabandysiu ją nufotografuoti ir pasigirti.
Atsakyti
Renku pašto ženklus, atvirutes ir kalendoriukus su drugeliais. Taip pat knygas apie drugius. Galiu parduoti pašto ženklus su augalais, paveikslų reprodukcijomis, įvairių šalių pašto ženklus. Yra keli tūkstančiai 4u.gif .
Atsakyti
Sveiki.
Kaip aš ieškojau kokios panašios temos ir po galų galais radau thumbup.gif

Kažkada rinkau popierėlius nuo kramtomų, paskui rinkau atvirutes du gyvūnais, labai daug turėjau. Dabar tik kelios likusios. Paskui pradėjau rinkti paėkliukus alaus ir sidro. Tai šią kolekciją ir dabar turiu, bet tik primiršta, bet reiks atnaujinti smile.gif ir kažkaip susitvarkyti, nes dabar i barą įmeta ir tiek. Reiks kažkoki albumą nusipirkt.
O didžiausia mano aistra yra PARŠIUKAI KIAULIUKAI thumbup.gif Štai mano kukli kolekcija smile.gif http://public.fotki....aaa/kiauliukai/
Atsakyti
Labai miela paršiukų kolekcija thumbup.gif .
Aš irgi rinkau ir tebeturiu popieriukus nuo saldainių ir šokoladų, atvirutes su gyvūnais, kraukles. Labai įdomu buvo rinkti suakmenėjusius gyvūnus: ieškodavau jų karjeruose, atodangose. Tai - įvairios krauklytės, nes pas mus kadaise buvo sekli jūra. Dar turiu nemažai metalinių ženkliukų.
Atsakyti
turiu septynis dramblius, noreciau keistis i kiauliukus smile.gif jei kas susidomejo galiu ideti ir nuotraukas. dar turiu grazia karvyte magnetuka, taip pat kaisciau i parsiuka.
dar turiu degtuku dezute "P Zona" picerijos, keisciau i alaus padekliuka smile.gif

Laukiu pasiulymu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2010 08 01, 20:30)
Gal nuotraukyciu imestumei? Butu idomu  4u.gif As irgi jo gerbeja, tik kolekcionuou knygas  smile.gif

Kaip tik siandien maciau knyga, gal geriau sakyt reiktu knygute apie Michael Jackson, pavarciau, lyg norejau pirkti, bet taip ir palikau...
Atsakyti
Gal kas turit kinder zaisliuku pardavimui? ax.gif domina tik figureles mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinau, kad čia ne skelbimų tema... blush2.gif bet gal kam bus įdomu. Daug metų rinkau atvirukus iš įvairių šalių. O dabar jau keletas metų jie dulka užmiršti ir tik vietą užima. Tad norėčiau nebrangiai parduoti. Turiu iš 72 šalių, skaičiaus tai net nežinau, tikrai daug. Tad jei ką domina rašykit, fotografuosiu ir tarsimės. smile.gif
Atsakyti