Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi kolekcijas?

Laba diena,
aš kolekcionuoju tušinukus su įvairiais logotipais. Turiu apie 250 thumbup.gif Kur nukeliaujupati stengiuosi parsivežti, draugai ir pažįstami jau visi žino mano aistrą, tai sušelpia lotuliukas.gif Tai po truputėlį taip ir kaupiu savo kolekciją. Laikau kol kas neeksponuotus, tai ateityje būtinai kažką reikės galvoti, kad ne tik aš jais džiaugčiausi, bet ir draugai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milonyte @ 2011 03 07, 16:37)
Laba diena,
aš kolekcionuoju tušinukus su įvairiais logotipais. Turiu apie 250  thumbup.gif Kur nukeliaujupati stengiuosi parsivežti, draugai ir pažįstami jau visi žino mano aistrą, tai sušelpia  lotuliukas.gif Tai po truputėlį taip ir kaupiu savo kolekciją. Laikau kol kas neeksponuotus, tai ateityje būtinai kažką reikės galvoti, kad ne tik aš jais džiaugčiausi, bet ir draugai  smile.gif

Mano mociute irgi kolekcionuoja, bet dar nedaug turi. smile.gif
Atsakyti
Aš kolekcionuoju tušinukus su logo, užrašais. Turiu apie 600, jau ir skaičių pamečiau.
Atsakyti
As kolekcionuoju pinigelius bigsmile.gif monetas, kupiuras.. pacias ivairiausias ... neuzsikabliuoju ties vienom ar kitom...

Siuo metu medzioju ming dinastijos monetas smile.gif tai jei kas turi PM bigsmile.gif o ir siaip... pinigeliu kolekcionieriai, rasykit i pm drasiai, galbut rasim kuom apsikeisti ar apsiprekinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2011 03 24, 12:25)
Kažkokia tyli temutė, nejau baigės kolekcijos  4u.gif

Nesibaigė dar kolekcijos schmoll.gif
Kolekcionuoju figūrėles kurios laikomos tik ant lentynos pakrščio (jos arba sėdi, nuleidę kojas ar pasilenkę žiūri nuo lentynos į apačią ir t.t.)
Turiu apie 30 , tiksliai nežinau g.gif , nes dalis LT, dalis UK, kur dabar esu...
Visos figūrėlės yra iš kietos medžiagos (netinka iš virvučiu, siūlų)
Gal supratote ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vako: 15 balandžio 2011 - 21:48
Keli eksponatai iš kolekcijos:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vako, ta pirmoji skulptūrėlė kokia įdomi bigsmile.gif Ji gal iš akmens? g.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 04 16, 13:16)
Vako, ta pirmoji skulptūrėlė kokia įdomi  bigsmile.gif  Ji gal iš akmens? g.gif

Pirmoji skulptūrėlė yra medinė. Iš akmens kol kas neturiu. Dauguma moliniai - keramikiniai. Ir šiandien pavyko papildyti kolekciją katinu, žiūrinčiu nuo lentynos žemyn thumbup.gif
Atsakyti
Kolekcionuoju šunų skulptūrėles (taip pat knygas ir kitą atributiką). Gal yra bendraminčių? ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Esu isprotejusi del kaciu - be galo jas myliu... Jauciu silpnybe viskam, kas susije su katinais ax.gif wub.gif
turiu nemenka kaciu skulptureliu kolekcija... na, gal ir ne pacia didziausia, bet nemaza tongue.gif renka dulkes ant lentynos doh.gif
o dar 2 katytes griauna namus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siaip, nezinau kodel, renku pinigelius ivairiu saliu... bet kokias monetas, banknotus... specialiai nepirkineju, bet parsivezu ar jei kas padovanoja mielai priimu... turiu ir vienodu. Tad jei kas noretumet mainytis - mielai wink.gif

o dar... turiu 3 skirtingas vokisko porceliano meskuciu skulptureles. Jas irgi mainyciau... i katinukus kokius originalius, papuosalus su katinukais biggrin.gif arba galiu parduoti ax.gif

jei kas susidomejote - rasykite az. mielai pabendrausiu, atsiusiu foto wink.gif

Atsakyti
Sveikos, smile.gif as kolekcionuoju saldainiu popierelius.Juos dedu i nuotrauku albumus,atskirai lietuviski,rusiski,lenkiski ir tolimojo uzsienio(amerika,japonija,kinija,airija,egiptas....)Turiu apie pusantro tukstancio(visi skirtingi)
Taip pat koekcionuoju ivairias(medines,molines...)varles.Jos sudetos ant lentynos ir atsuktos veidais i rytus,sakoma kad taip jos nesa namam sekme ir pinigus biggrin.gif
Taip pat turiu daug ivairiu drambliuku,angeliuku,kupranugariuku(kaskada buvo metas kai dauguma man juos dovanojo,nors niekada ju nekolekcionavau)
Ir dar,kadangi daug skaitau,dauguma knygu perku,tai knygu lentynos taip pat pastoviai pildomos. smile.gif
Atsakyti
Aš mėgėjiškai renku kas susiję su katinais - dažniausiai skuptūrėles, yra pora vazoniukų, magnetukų, kelios knygos. 4u.gif

Ir turiu apie 600 vnt skirtingų tušinių, su logotipais ar užrašais. Yra naujų, yra be šerdelių jau - visokiausių. Tik šį reikalą jau beveik apleidau, matyt nusibodo. mirksiukas.gif
Atsakyti