Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi kolekcijas?

QUOTE(Daivutiaaaaa @ 2010 10 01, 09:37)
Sveiki.
Kaip aš ieškojau kokios panašios temos ir po galų galais radau thumbup.gif

Kažkada rinkau popierėlius nuo kramtomų, paskui rinkau atvirutes du gyvūnais, labai daug turėjau. Dabar tik kelios likusios. Paskui pradėjau rinkti paėkliukus alaus ir sidro. Tai šią kolekciją ir dabar turiu, bet tik primiršta, bet reiks atnaujinti smile.gif ir kažkaip susitvarkyti, nes dabar i barą įmeta ir tiek. Reiks kažkoki albumą nusipirkt.
O didžiausia mano aistra yra PARŠIUKAI KIAULIUKAI  thumbup.gif  Štai mano kukli kolekcija  smile.gif  http://public.fotki....aaa/kiauliukai/

Vat, vos nenukritau swoon.gif . Pusė mano paršų doh.gif . O aš galvojau vienintelė tokia nukvakusi su kiaulėmis. Tiesa, mano kolekcionavimo pradžia labai įdomi. Brolis nupirko Kaziuko mugėje vieną prieš ooooo mmmmm kokius 20 metų blush2.gif . Po metų kitas kitokią. Paskui draugė atvežė iš Vokietijos. Žodžiu visi nusprendė man dovanoti tas kiaules g.gif . Dabar nebežinau kur jas dėti. Daivutiaaaa, kur tu jas laikai? Reiks pabandyti pafotkinti. Aš net triusikus su kiaulėm turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakties_Sparnai @ 2010 11 17, 00:53)
Vat, vos nenukritau swoon.gif . Pusė mano paršų  doh.gif . O aš galvojau vienintelė tokia nukvakusi su kiaulėmis. Tiesa, mano kolekcionavimo pradžia labai įdomi. Brolis nupirko Kaziuko mugėje vieną prieš ooooo mmmmm kokius 20 metų blush2.gif . Po metų kitas kitokią. Paskui draugė atvežė iš Vokietijos. Žodžiu visi nusprendė man dovanoti tas kiaules g.gif . Dabar nebežinau kur jas dėti. Daivutiaaaa, kur tu jas laikai? Reiks pabandyti pafotkinti. Aš net triusikus su kiaulėm turiu  biggrin.gif

as irgi turiu triusikus ir naktinukus su kiaulem smile.gif o laikau ant lentynu. turim tokia knygu lentyna (is ermitazo) tai ten kiaulytes laikau, o ne knygas, bet suku jau kita minti smile.gif pafotkink savo kiaulytes, labai idomu pamatyt. mano kolekcija aisku jau pasipilde, tai reiks pafotkint naujus gyventojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nedaj @ 2008 05 14, 20:54)
Oi ko tik as nerinkusi, ir dezutes nuo saldainiu, ir lankstinukus is parduotuviu tysdavau namo ir t. t., bet didziausia mano kolekcija yra arkliu. Pradejau kolekcionuoti budama 8 metu, turiu nemazai iskarpu, atviruciu, straipsniu, dainu, lipduku, statuleliu, zaislu...Dabar kai jau planuoju pirkti gyva zirgeli kolekcija truputi apleidau, nes tiksla jau beveik pasiekiau  smile.gif

butu idomu pamatyti tavo kolekcija ax.gif
Atsakyti
gal yra kas renka monetas banknotus ivairiu saliu ?

arba gal kas turi ir nereikalingi, guli kur stalciuj po kelioniu ar siaip smile.gif

sutartume gal apsikeisti simboliskai smile.gif

as is Kauno , bet gal ir pastu pasikeistume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(browzeris @ 2011 01 06, 18:45)
gal yra kas renka monetas banknotus ivairiu saliu ?

arba gal kas turi ir nereikalingi,  guli kur stalciuj po kelioniu ar siaip  smile.gif

sutartume gal apsikeisti simboliskai  smile.gif

as is Kauno , bet gal ir pastu pasikeistume  smile.gif

Turiu monetu-keisciau i kinder zaisliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pakankamai atmestinai (ne karštligiškai) renku "čierkutes" - taureles. Su lankytos šalies simbolika. Ir draugai bei vyras papildo, jei kas kur nors keliauja ax.gif turiu gal apie keturiasdešimt ax.gif
Atsakyti
as kuri laika rinkau pasto zenklus su moterimis, dar visokiu, bet jau uzmeciau, keli albumai susikaupe
Atsakyti
Mes renkam mažus alkoholio buteliukus, nedaug jų yra lygtais 155 ax.gif , bet su sava istorija, tai iš kur nors parvežtas, tai dovanotas, tai šiaip su nuotykiais pirktas smile.gif, žodžiu mielas rinkinukas, bet va iškilo klausimas kur laikyt tokia kolekcija, nes kol kas ji gyvena virtuvej ant spinteliu, bet matau, kad ne vieta ten ir del riebių dulkiu, nusėdančiu ant jų ir del kates kuri tarp tų buteliukų labai grakščiai pareina ... kolkas g.gif Tai va, įdomu kur kitos laikote savo grožius smile.gif? Ar čia geriau atviros lentynos, ar su stiklu,kada gražiau žiurisi jie ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 kovo 2011 - 20:51
QUOTE(Lyžuka @ 2011 03 01, 21:50)
Mes renkam mažus alkoholio buteliukus, nedaug jų yra lygtais 155  ax.gif , bet su sava istorija, tai iš kur nors parvežtas, tai dovanotas, tai šiaip su nuotykiais pirktas smile.gif, žodžiu mielas rinkinukas, bet va iškilo klausimas kur laikyt tokia kolekcija, nes kol kas ji gyvena virtuvej ant spinteliu, bet matau, kad ne vieta ten ir del riebių dulkiu, nusėdančiu ant jų ir del kates kuri tarp tų buteliukų labai grakščiai pareina ... kolkas  g.gif Tai va, įdomu kur kitos laikote savo grožius smile.gif? Ar čia geriau atviros lentynos, ar su stiklu,kada gražiau žiurisi jie ?

Gal geriau su stiklu, nes isivaizduoju kiek darbo nuo ju dulkes valyt. 4u.gif
Atsakyti
Bet tada dar be lentynų reikės stiklą blizginti pastoviai smile.gif, įdomu ar yra čia tokiu kolekcionierių kurios renka buteliukus ne akcentuojant dydį, pvz kad maži o formas smile.gif? Esam keletą nusipirkę pvz po 1l talpos Stakliškiu gėrimukus bačkutėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2011 03 02, 11:04)
Bet tada dar be lentynų reikės stiklą blizginti pastoviai smile.gif, įdomu ar yra čia tokiu kolekcionierių kurios renka buteliukus ne akcentuojant dydį, pvz kad maži o formas smile.gif? Esam keletą nusipirkę pvz po 1l talpos Stakliškiu gėrimukus bačkutėse smile.gif

bet maziau lentynose dulkes rinksis. Cia prie namu interjero derinti reikia. smile.gif
Atsakyti
Kolekcionuoju puodelius su avyčių paveiksliukais. Pradžioje buvo šiaip visokios avytės, bet paskui jų labai daug pasirodė, tai susikoncentravau ties puodeliais.
Atsakyti