Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas užsienyje

[/QUOTE]PATIKEK, teko toki darba dirbti vokietijoj, viskas ciki kai tu sakai;saldtuvas pilnas, iv. atostogos, kursai ir t.t., taciau moraliskai turi buti stiprus,be to man buvo tokia situacija, kai ligone ikando i pirsta, tada susipazinau su tikrove, soc. draudimu ir t.t. o pabaigai dar teko pakovoti del 200€, siaip ar taip moka per mazai ir reikalauja per daug! o su neigaliais dirbti imanoma.

sutinku su tuo, kad moraliskai turi buti be proto stiprus, nes pastoviai matyti aplinkui durnius ne kiekvienas gali. cia ir siuliau padirbeti altruistems, tos kurios nori apdeti zmonems, nes kitaip neistversi. bet tai vis geriau nei au pair, nes pvz prancej is aupairo nieko neuzdirbsi, o nervu kainuos zymiai daugiau (na, nebent auksine seima gausi, buna ir taip). o del draudimu, tai sese mano ir nukritus buvo susizalojo ir dar kazkokiu nesamoniu, tai prima turi pats susimoket, o paskui draudimas grazina. ji dabar kaip tik ir akinukus taip naujus darosi. draudimas -- apmoka. reik visada susiziuret su tai draudimais... FDS - tai pasiulymas itin stiprioms, norincioms isbandymu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif Ten gerai kur musu nera............... mirksiukas.gif
Pinigai greitaI UZDIRBAMI GRET IR ISLEIDZIAMI blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu bėdą sad.gif

Baigiu šiemet mokslus ir planuoju toliau stoti, bet vat kad neturiu kur dėti tų dviejų mėnesių unsure.gif

Norėčiau išlėkti į Norvegiją, Suomiją, Švediją, Airiją, Daniją (ar dar kur nors) ir padirbėti žemės ūkyje. Jau visą savaitę nardau po internetą, bet kažko tokio ir nerandu - patys ūkininkai matyt nededa skelbimų g.gif o per tas neva rimtas įdarbinimo firmas bijau...

Gal kas buvote kurioje nors iš mano išvardintų šalių, ar nebūtinai iš jų, dirbote pas ūkininką ir nepagailėtumėt pasidalint informacija? Gal galėčiau sulaukti telefonų nr, e-mail'ų ir kitų kontaktinių duomenų? Būčiau labai labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2005 05 04, 21:45)
Sveikos  4u.gif

Turiu bėdą  sad.gif

Baigiu šiemet mokslus ir planuoju toliau stoti, bet vat kad neturiu kur dėti tų dviejų mėnesių  unsure.gif

Norėčiau išlėkti į Norvegiją, Suomiją, Švediją, Airiją, Daniją (ar dar kur nors) ir padirbėti žemės ūkyje. Jau visą savaitę nardau po internetą, bet kažko tokio ir nerandu - patys ūkininkai matyt nededa skelbimų  g.gif  o per tas neva rimtas įdarbinimo firmas bijau...

Gal kas buvote kurioje nors iš mano išvardintų šalių, ar nebūtinai iš jų, dirbote pas ūkininką ir nepagailėtumėt pasidalint informacija? Gal galėčiau sulaukti telefonų nr, e-mail'ų ir kitų kontaktinių duomenų? Būčiau labai labai dėkinga  4u.gif

Tik ar verta dviem menesiam parsiduot i vergija ?Ar nebus islaidu daugiau nei pelno g.gif
Atsakyti
Pritariu Pasariotei.Ir as manau,kad gal islaidu butu daugiau nei pelno arba ant lygiuju,per daug jau trumpas laikas 2 menesiai
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2005 05 05, 09:12)
Tik ar verta dviem menesiam parsiduot i vergija ?Ar nebus islaidu daugiau nei pelno  g.gif

na jūsų ir požiūris... sad.gif
tai jau geriau pas mamą ant sprando pasėdėt?
o toj vadinamoj vergijoj - aš nuo 15 metų blink.gif taip kad nebijau cool.gif išvažiuot labai noriu ax.gif
nemanau kad pati kelionė kainuotų labai daug - gi vizos dabar nereikia g.gif
Atsakyti
Man atrodo, merginos sneka is patirties. Daugiausia islaidu surys ne viza. Daugelis isvaziavusiu uzsidirbti lietuviu pelna skaiciuoja ne is karto. Pragyvenimas uzsienyje nepigus. O tu nebandei ziureti jokiu programu kaip studente? Studentams rojus isvaziuoti, kiti tikrai negali tuo pasigirti pabuve tik du menesius.

Beda, kad ukininkus pazistantys zmones vasara turbut patys vaziuos pas juos ir tau nepades sad.gif

Tiesa, galiu patarti pabandyti rasyti e-laiskus i visokius atrakcionu parkus ir pan., nes jie priima studentus smile.gif Tik nezinau, ar ne per velai tuo uzsiimti siai vasarai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 06 gegužės 2005 - 03:50
QUOTE(baltic*girl @ 2005 05 06, 03:47)
O tu nebandei ziureti jokiu programu kaip studente? Studentams rojus isvaziuoti, kiti tikrai negali tuo pasigirti pabuve tik du menesius.
Tiesa, galiu patarti pabandyti rasyti e-laiskus i visokius atrakcionu parkus ir pan., nes jie priima studentus smile.gif Tik nezinau, ar ne per velai tuo uzsiimti siai vasarai.

matai, kad aš baigiu šiais metais, valstybinius egzaminus birželio mėnesį laikysiuos. ir studentė nebebūsiu jau sad.gif
darbo tokiam trumpam laikui ieškau todėl, kad planuoju toliau stot mokytis - čia grynai tik vasarai žiūriu rolleyes.gif
o čia su tais atrakcionų parkais - ta prasme domėtis kas į Lietuvą atvažiuos ir bandyt ar užsieny?
pernai pati per studentus buvau į Ameriką išlėkus ir dabar tikrai jau žinau kaip pinigai ten uždirbami. užtat ir norėčiau labiausiai pas kokį ūkininką, nes ten man mažiausiai kainuotų pats išvažiavimas unsure.gif
Atsakyti
o tu bandyk paziureti laikrascius internete, gal ten koks skelbimas uzklius. Pvz. Airijoje Irish times. Interneto adresas irgi berods toks www.irishtimes.ie
Atsakyti
Lemone, as bandyciau eiti i atrakcionu saitus ir rasyti jiems laiskus, beveik visi ju turi internetines darbo pildymo formas. Tik bent jau JAV daugelis darbuotojus renkasi metus pries sezona. O del ukininku net nezinau...
Atsakyti
labai ačiū visoms, kurios atsiliepė į mano pagalbos šauksmą 4u.gif

nusprendžiau, kad du mėnesiai per trumpas laiko tarpas važiuot į užsienį (ai nerizikuosiu ax.gif labai didelė rizika net kelionės neatidirbti), tad važiuosiu į Lietuvos pajūrį cool.gif šiandien jau dėl vieno darbelio skambinausi (kviečia atvažiuot), rytoj dar dėl vieno skambinsiu. manau, kad tikrai rasiu ax.gif juo labiau, kad dabar visas jaunimas svetur lekia.
klausiau Žinių radijo mikriuke. kalbėjo kažkokios asociacijos (sezoninių darbuotojų ar kažkas pan) prezidentė. sakė, kad Lietuvos pajūry darbuotojų trūksta nežmoniškai - net iki 80 proc jaunimo išvažiuoja blink.gif tai aš liksiu ir būsiu viena iš to 20 proc patriotų thumbup.gif
palinkėkit man sėkmsės ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2005 05 07, 00:10)
nusprendžiau, kad du mėnesiai per trumpas laiko tarpas važiuot į užsienį (ai nerizikuosiu  ax.gif  labai didelė rizika net kelionės neatidirbti), tad važiuosiu į Lietuvos pajūrį  cool.gif

kokio darbo konkreciai ieskai?

QUOTE(gabukas94 @ 2005 05 08, 09:21)
2.visa seima kalba vokiskai,

2. Visa seima kalba lietuviskai biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti