Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinė prostitutė

QUOTE(jellg @ 2012 03 07, 03:32)
Pritariu Maidenanai smile.gif

Paradoksuale, kodėl nenorėtumėt turėt savam rate tokių? biggrin.gif Man tai būtų pofig, jei jau žmogus mano rate, reiškia kažkuo man įdomus smile.gif

Mano rate yra eksprostitute. "Veikiancios", kaip minejau, ilgai neissilaikytu.

QUOTE(Paradoksualė @ 2012 03 07, 09:49)
na uz tai mano rate tokiu ir nera  biggrin.gif
kas ten idomaus gali buti tame darbe ko mes nezinom ?  lotuliukas.gif

as nesmerkiu jokiu budu tokio pasirinkimo...  schmoll.gif

Tame ir esme, kad zmonems atrodo, jei tavo "rate" jos neissilaikys, nera, vadinasi butinai privalai jas smerkti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 03 07, 09:16)

Tame ir esme, kad zmonems atrodo, jei tavo "rate" jos neissilaikys, nera, vadinasi butinai privalai jas smerkti  irnesakyk.gif

skaiciau kelis kartus.. nesupratau sakinio minties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 03 07, 10:18)
skaiciau kelis kartus.. nesupratau sakinio minties  biggrin.gif

Na jei deklaruoji, jog nenoretum savo rate matyti prostitutes, neva tu ja automatiskai smerki... Bet toleruoti, tai nereiskia paciai praktikuoti. Ir siaip, zmogaus gi bendravimo ratas ganetinai siauras, tad visai suprantama, kad jis turi buti isrankus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 03 07, 09:22)
Na jei deklaruoji, jog nenoretum savo rate matyti prostitutes, neva tu ja automatiskai smerki... Bet toleruoti, tai nereiskia paciai praktikuoti. Ir siaip, zmogaus gi bendravimo ratas ganetinai siauras, tad visai suprantama, kad jis turi buti isrankus.

hm.. o gal ir galetu buti.. ka as zinau biggrin.gif
draugus as renkuosi ne pagal profesija cia tai tikrai..

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 03 06, 11:37)
O as visas situacijas "matuojuosi" ant saves, todel klausiu, ar noreciau, jog mano dukra, sesuo, anuke ir t.t. dirbtu prostitute - vienareiksmiskai NE. Todel negaliu veidmainiauti ir sakyti: - ach jei tai svetimas zmogus, tuomet as lojali. Man gaila ir svetimu, net tariamai dirbanciu savo noru. Kodel tariamai, nemanau, jog psichiskai sveika moteris dirbtu si neva darba savo noru, jei turetu kita alternatyva.

drinks_cheers.gif
Dar norėčiau pakalusti, kodėl tai vadinama DARBU? Kur to moko? bigsmile.gif Ir tikrai, jei čia nieko tokio, vadinasi drąsiai sakysit kaimynams, giminėms-ai, mano dukra tai prostitutė, gerai uždirba, nepervargsta, kyla karjeros laiptais...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 03 07, 10:24)
hm.. o gal ir galetu buti.. ka as zinau  biggrin.gif

Visu prima ji turetu pakliuti i tavo akirati-zmoniu rata...
Su "savo" susipazinau socprogramos metu. Kitaip butu besansu susizpainti, tiesiog realiai nera galimybiu. O hipotetiskai sneketi, na zinoma galima, bet kaip bus isteisu tai didelis klausimas.

Man teko neilga laiko tarpa pabuti TIK ISSISKYRUSIAI, nemaza dalis istekejusiu "draugiu", svelniai tariant mane izoliavo nuo ju seimu-vyru, kaip potencialia gresme. Todel manau, jog ir prostitute laukia kazkas panasaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 kovo 2012 - 09:32
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 03 07, 10:24)
hm.. o gal ir galetu buti.. ka as zinau  biggrin.gif

Bet argi šios "profesijos" pasirinkimas neatestuoja žmogaus?
Mano tarpe tokių nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 03 07, 09:29)

Man teko neilga laiko tarpa pabuti TIK ISSISKYRUSIAI, nemaza dalis istekejusiu "draugiu", svelniai tariant mane izoliavo nuo ju seimu-vyru

vat sitas izoliavimas man nesuprantamas ..
tik vienas paaiskinimas tam yra: tai ne draugai schmoll.gif

QUOTE(MK. @ 2012 03 07, 09:30)
Bet argi šios "profesijos" pasirinkimas neatestuoja žmogaus?
Mano tarpe tokių nebūtų.

as nezinau.. tikrai nezinau.. gal jei artima drauge tuom uzsiimtu,butu skaudu kad zmogus toki kelia pasirinko,beeet,jei jai gerai-kodel man turetu buti blogai?
juk ne zmones uzmusineja biggrin.gif
Atsakyti
Nebūtų vyrų, kurie uoliai naudojasi prostitučių paslaugomis, nereikėtų čia net kalbėt apie tai...tiesiog kai kurios moterys, pasinaudodamos situacija, verslauja kaip sugeba, jei galva dirbt nesigauna, dirba antru galu, juk valgyt vis tiek noris.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 03 07, 10:36)
vat sitas izoliavimas man nesuprantamas ..
tik vienas paaiskinimas tam yra: tai ne draugai  schmoll.gif
as nezinau.. tikrai nezinau.. gal jei artima drauge tuom uzsiimtu,butu skaudu kad zmogus toki kelia pasirinko,beeet,jei jai gerai-kodel man turetu buti blogai?
juk ne zmones uzmusineja  biggrin.gif

Ar tiki, kad tavo draugei gali būti gerai, "dirbant" tokė "darbą"?
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2012 03 07, 09:48)
Ar tiki, kad tavo draugei gali būti gerai, "dirbant" tokė "darbą"?

visokiu zmoniu buna ..

o toliau nezinau,nes nera tokios drauges ir paklausti negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Anksčiau labai smerkiau tokį dalyką. Dabar kažkaip pradėjau kitaip į daiktus žiūrėti. Pažįstu vieną tokią "darbuotoją". Tikrai jos negaila ir jokios užuojautos jai nereikia. Iš to, ką matau, ji atrodo daug laimingesnė nei daugelis teisuolių. Koks skirtumas, kam vergauji, ką aukoji ir ką parduodi? Jeigu prekiauji savo protu esi pranašesnė už tą, kuri prekiauja savo kūnu ir grožiu? Maždaug proto neturi, tai uždarbiauji kūnu. Galima pasakyti ir kitaip: grožio neturi ar jo parduoti nemoki, tenka dirbti galva ir protu.

Mane maitina mano protinis darbas, bet pagal situaciją taip pat galiu jaustis išnaudojama, pažeminta, neįvertinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 07 kovo 2012 - 14:14