QUOTE(dragstare @ 2008 02 22, 19:29)
lankiausi ir as sioje klinikoje, deja nuomone liko labai prasta. naneapsivaisino is 16 k nei viena, na taip atsitinka,na nusprende gyd.Z kad vyro turtas ties riba, tai nedarys ISCI,na tai ir as suprantu,kad ne visada ir jiems pavyksta priimt pacius teisingiausius sprendimus,bet kai telef. isgirsti niekas neapsivaisino ir visogero tai jau sokas tuo labiau, kad paimti pinigai is anksto uz isodinima o jis net nepasiulo atei aptart nors daug maz del ko taip ivyko. ir per stimul.kai stebejo nieko neaiskino, nei kiek ten tu folikolu uzaugo nei kokio dydzio,kai cia paskaitineju tai visos zino,o as tiek vaistu suvartojus-nieko nezinau, man visas personalas paliko labai viskam abejingu zmoniu tipas. sekmes visoms mergaitems ten besilankancioms. kiekvienas bandom rast kur kam geriau.
kaip keista girdeti tokia nuomone, siaip kaip ir visur, viskas idealu nebuna, gali pasitaikyt kazkokiu nesklandumu, bet keista, ir del pinigu ir del personalo, nes as jua tokia niezenka, ir pakankamai pretenzinga kas link aptarnavimo, bet man tai personalas super malonus pasirode, maloniau priimancio daktaro nei Z nesutikau, ir siap tik pas ji supratau, kad ginekologine apziura nera jau tokia baisi, nes teko klinikose pas St toki storuli lankytis, tai kaip pas mesininka jauciausi

o man irgi buvo situacija kad gali nebebuti isodinimo, tai iskart paeme tik uz punkcija pinigelius, o paskui pasikeitus situacijai damokejom. Zodziu man atrdo viskas ten pakankamai normaliai. Ir administratore tokios fainos, malonios, ir sesutes. man tai fainiai ten.