Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

QUOTE(knopke26 @ 2008 01 10, 17:15)
Cia sitas darbo laikas nesikeis. del sestadienio tai negaliu pasakyti, reiktu pasiskambinti ir pasiklausti kuri sestadieni jis ten dirbs. O laukti tai nereikia  mirksiukas.gif cia privati klinika tai eiliu nera. Nebent jei anksciau registruoses tai galesi sau patogesni laika pasirinkti.

labai didelis aciukas uz info 4u.gif
Atsakyti
ir as lankiausi sioje klinikoje smile.gif naturaliai nepastojau apie 2 metus taigi kreipiausi i sia klinika nes truputi pazystamu ten turejau ax.gif dare man sioj klinikoj IUI, taciau nepavyko, labai nuliudau bet daktarai ramino kad galima ja kartoti dar ir dar bet.... sekanti menesi nesulaukiau menesiniu ir ka jus manot nulekiu i M ir V ogi sako man tu niescia bigsmile.gif taigi as naturaliai pastojau kita men po IUI nes viskas buvo pastimuliuota smile.gif visa niestuma lankiausi sioj klinikoj ir tikrai neturiu priekaistu mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi si men buvau pas Zeba.. Fantastiskas gydytojas thumbup.gif Nepastoju jau 9 menuo, buvau prisigalvojus begale problemu, bet po vizito, isejau rami kaip belgas, labai palaike ir suteike daug vilciu wub.gif Kai tik pavyks pastoti, jau zinau, kas bus mano gydytojas ax.gif
Atsakyti
lankiausi ir as sioje klinikoje, deja nuomone liko labai prasta. naneapsivaisino is 16 k nei viena, na taip atsitinka,na nusprende gyd.Z kad vyro turtas ties riba, tai nedarys ISCI,na tai ir as suprantu,kad ne visada ir jiems pavyksta priimt pacius teisingiausius sprendimus,bet kai telef. isgirsti niekas neapsivaisino ir visogero tai jau sokas tuo labiau, kad paimti pinigai is anksto uz isodinima o jis net nepasiulo atei aptart nors daug maz del ko taip ivyko. ir per stimul.kai stebejo nieko neaiskino, nei kiek ten tu folikolu uzaugo nei kokio dydzio,kai cia paskaitineju tai visos zino,o as tiek vaistu suvartojus-nieko nezinau, man visas personalas paliko labai viskam abejingu zmoniu tipas. sekmes visoms mergaitems ten besilankancioms. kiekvienas bandom rast kur kam geriau.
Atsakyti
Sveikos. As irgi lankydavausi pas gydytoja Z. Rezultatu nebuvo, dariausi 3 IUI, visos nesekmingos. Gydytoju buvau tikrai patenkinta, labai profesionalus. As pati gyvenu uzsienyje, tai visada man atrasydavo i emailus ir suteikdavo daug vilties. Siuo metu gydyma tesiu uzsienyje.
Atsakyti
QUOTE(dragstare @ 2008 02 22, 19:29)
lankiausi ir as sioje klinikoje, deja nuomone liko labai prasta. naneapsivaisino is 16 k nei viena, na taip atsitinka,na nusprende gyd.Z kad vyro turtas ties riba, tai nedarys ISCI,na tai ir as suprantu,kad ne visada ir jiems pavyksta priimt pacius teisingiausius sprendimus,bet kai telef. isgirsti niekas neapsivaisino ir visogero tai jau sokas tuo labiau, kad paimti pinigai is anksto uz isodinima o jis net nepasiulo atei aptart nors daug maz del ko taip ivyko. ir per stimul.kai stebejo nieko neaiskino, nei kiek ten tu folikolu uzaugo nei kokio dydzio,kai cia paskaitineju tai visos zino,o as tiek vaistu suvartojus-nieko nezinau, man visas personalas paliko labai viskam abejingu zmoniu tipas. sekmes visoms mergaitems ten besilankancioms. kiekvienas bandom rast kur kam geriau.

kaip keista girdeti tokia nuomone, siaip kaip ir visur, viskas idealu nebuna, gali pasitaikyt kazkokiu nesklandumu, bet keista, ir del pinigu ir del personalo, nes as jua tokia niezenka, ir pakankamai pretenzinga kas link aptarnavimo, bet man tai personalas super malonus pasirode, maloniau priimancio daktaro nei Z nesutikau, ir siap tik pas ji supratau, kad ginekologine apziura nera jau tokia baisi, nes teko klinikose pas St toki storuli lankytis, tai kaip pas mesininka jauciausi blush2.gif o man irgi buvo situacija kad gali nebebuti isodinimo, tai iskart paeme tik uz punkcija pinigelius, o paskui pasikeitus situacijai damokejom. Zodziu man atrdo viskas ten pakankamai normaliai. Ir administratore tokios fainos, malonios, ir sesutes. man tai fainiai ten.
Atsakyti
Kazkaip keistai man pasirode toks nuomoniu skirtumas.. g.gif g.gif bet zinoma visos nuomones gerbtinos. Kaip tik turesiu proga ir pati isitikinti, ale taip nesinoretu..... blush2.gif
Atsakyti
pries pasirinkdama klinika as apie visas prisiskaiciau forume ir tikrai apie visas klinikas aprasyta ivairiai, todel daug nesvarstydama nuejau i MV. pasitikejau ir gyd.Z na bet man mano finalas ta visa gera nuomone apverte aukstyn kojom. o kai nuejau paprasyt darytu tyrimu kopiju tai nelabai ir atiduot norejo, bet gavau,nors vel reiks is naujo viska daryt nes sekantis ivf po to nesigavusio po 8men. o tu sumoketu pinigeliu uz neivykusi isodinima as negavau,na bet cia jau pati kalta-vista,kai nuejau tyrimu kop. tai mano galvelej tokia sumaistis buvo,taip zeme slydo is po koju as ju ir nepaprasiau o aisku niekas ir nepasiule, kadangi gyvenu ne LT tai po poros dienu isvykau atsiciukinau jau toli nuo LT o dabar grizus po 5men nenueisi gi atiduok kas permoketa cekio tai neismuse. tikrai dziaugiuosi kad jums ten gerai ir linkiu greiciau patapt nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dragstare @ 2008 02 22, 19:29)

nu man tai kažkaip viskas iš fantastikos srities doh.gif kad Ž. kažko nepaaiškintų aš net neįsivaizduoju g.gif jis viską nuosekliai po kelis kartus pasako kas kaip kodėl ir dėlko, praktiškai kiekvieną savo teiginį pagrindžia wub.gif
O ir pinigus aš sumokėjau tik po įsodinimo g.gif nesuprantu kažkaip doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dragstare @ 2008 02 22, 22:04)
  o dabar grizus po 5men nenueisi gi atiduok kas permoketa cekio tai neismuse. tikrai dziaugiuosi kad jums ten gerai ir linkiu greiciau patapt  nestuke.gif

nu man čekius duodavo VISADA mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažniausiai daugelyje gyvenimo sričių būna taip - jei neklausi, tai ir nežinosi. Man kai darė 1 IUI, tai irgi nieko perdaug nesakė (tik ne Ž, o R), bet aš ir NIEKO neišmaniau, o ko tada klausinėti, jei nė velnio nesuprantu.
Užtat dabar, po 2,5 metų aš jaučiuosi protinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir visko klausinėju, diskutuoju ir tariuosi arba švelniai reikalauju biggrin.gif

Nepyk, Dragstare, bet visų pirma ir pati turi domėtis mirksiukas.gif Tyrimų geriausiai iškart darytis kopijas, man rūpi po kiek laiko pačiai juos palyginti, paanalizuoti. Niekada nebijok klausti ar paskambinti, nors ir kažko neišmanai. Ir dėl pinigų galėjai telefonu pakalbėti.

Bet keista, kad už įsodinimą į priekį ima g.gif Vilniaus VK už viską tik po įsodinimo sumokėjau.
Atsakyti
tai mano pirmas kartas buvo sekanti as jau busiu po pamokos ir manau gal neteks nusivilti o del pinigu tai kai tik paskyre punkcijos diena registraturoj iskart pasake kiek turim punkcijos diena atsinest. nesupykit mergaites as tik norejau papasakot kaip man nutiko. o del klaus-atsak jei bandyciau aprasyt gautusi labai jau ilgas romanas tiek to.
Atsakyti
QUOTE(dragstare @ 2008 02 22, 22:43)
nesupykit mergaites as tik norejau papasakot kaip man nutiko. o del klaus-atsak jei bandyciau aprasyt gautusi labai jau ilgas romanas tiek to.

Dragstare, viskas gerai, kokie čia gali būti pykčiai wub.gif . Buvo kaip buvo. Būsi pasimokiusi, patyrusi. O šitas forumas ir yra tam, kad pasidalinti savo patirtimi ir išgyvenimais. Kiekvienos skirtinga situacija, kitokie patyrimai smile.gif
Atsakyti