Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

Sveikos! Aš irgi lankausi M ir V klinikoj pas ŽŽ. Pirmas 1 IVF nepavyko, bet 2IVF balandį vėl darysiu čia. Labai patenkinta šiuo gydytoju bei visu personalu ir net nebuvo minčių kreiptis kitur.
Atsakyti
QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 03 18, 10:57)
Sveikos! Aš irgi lankausi M ir V klinikoj pas ŽŽ. Pirmas 1 IVF nepavyko, bet 2IVF balandį vėl darysiu čia. Labai patenkinta šiuo gydytoju bei visu personalu ir net nebuvo minčių kreiptis kitur.

drinks_cheers.gif
netyčia užklydau vat čia, labai geri atsiliepimai apie gyd.
http://www.pincetas....y...eti&id=1662
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 03 18, 13:29)
drinks_cheers.gif
netyčia užklydau vat čia, labai geri atsiliepimai apie gyd.
http://www.pincetas....y...eti&id=1662

Dėkui už nuorodą. Tarp visų teigiamų atsiliepimų vistiek atsiranda keletas nepatenkintų - turbūt rašantieji buvo ne nuotaikoj arba nepasisekė unsure.gif Ach tie žmonės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 03 18, 12:36)
Dėkui už nuorodą. Tarp visų teigiamų atsiliepimų vistiek atsiranda keletas nepatenkintų - turbūt rašantieji buvo ne nuotaikoj arba nepasisekė unsure.gif  Ach tie žmonės doh.gif

nu man nepasiseke, bet neturiu ka bloga pasakyti - tik pacius geriausius zodzius!!!
cia turbut nuo zmogaus budo priklauso...
Atsakyti
Sveikos, mes su vyru jau 13 metu nesisaugojam. Kadangi mmm budavo nereguliariai (kartais net po 4 men blink.gif ), tai galvodavom, kad tiesiog dienu nepataikem doh.gif Dabar jau pora metu vaisingumo klinikos slenksti minam. Per ta laika netoli pasistumejom- ciklas sureguliuotas, hormonai taip pat. Vyro sperma pusetinai gera, o pas mane policistines kiausides. Viena IUI, bet nesekminga. Vyras nori IVF, nes ne jaunikliai esam rolleyes.gif . As dar pabandyciau IUI. Labai tikiu, kad pasiseks tongue.gif
Papildyta:
Aha, pamirsau pamineti, blush2.gif kad pas Rozukiene lankomes . Grieztoka (ta prasme, kad "nevynioja zodziu i vata"), bet regis nebloga gydytoja. Man jos profesinalumu kol kas neteko suabejoti, todel tikiu, kad jau sekancia IUI bus nestuke.gif Tyrimus labai greitai padaro thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikutes. GAL KAS BEGOT IS vk I KITA? IDOMU AR KORTELE ATIDUODA AR REIK VISKA IS NAUJO PRADET? g.gif
Atsakyti
Kortelę gal ir neatiduoda, bet privalo atšviesti.
Atsakyti
Atiduos korteles kopija.
Atsakyti
QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 03 18, 10:57)

nu kaip gyvenime viskas keičiaisi biggrin.gif
dar kartą sveikinu su sėkmingu antruoju karteliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Viskas, jau ir aš einu pas tą daktariuką registruotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 05 20, 20:49)
nu kaip gyvenime viskas keičiaisi  biggrin.gif
dar kartą sveikinu su sėkmingu antruoju karteliu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ūlla, kokia tu pastabi bigsmile.gif . Dar kartą ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Pajuodėle thumbup.gif nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai jūsų šeimynėlei 4u.gif Aukit ramiai ir lengvai wub.gif
o gal galėtum, jei tik nesunku, priminti kokios buvo jūsų problemos? Taip norisi surasti panašią į savo istoriją su laiminga pabaiga blush2.gif
Dar kartelį sveikinu naują nestuke.gif
Atsakyti