Sveikos! Aš irgi lankausi M ir V klinikoj pas ŽŽ. Pirmas 1 IVF nepavyko, bet 2IVF balandį vėl darysiu čia. Labai patenkinta šiuo gydytoju bei visu personalu ir net nebuvo minčių kreiptis kitur.
QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 03 18, 10:57)
Sveikos! Aš irgi lankausi M ir V klinikoj pas ŽŽ. Pirmas 1 IVF nepavyko, bet 2IVF balandį vėl darysiu čia. Labai patenkinta šiuo gydytoju bei visu personalu ir net nebuvo minčių kreiptis kitur.

netyčia užklydau vat čia, labai geri atsiliepimai apie gyd.
http://www.pincetas....y...eti&id=1662
QUOTE(Ūlla @ 2008 03 18, 13:29)
Dėkui už nuorodą. Tarp visų teigiamų atsiliepimų vistiek atsiranda keletas nepatenkintų - turbūt rašantieji buvo ne nuotaikoj arba nepasisekė

QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 03 18, 12:36)
Dėkui už nuorodą. Tarp visų teigiamų atsiliepimų vistiek atsiranda keletas nepatenkintų - turbūt rašantieji buvo ne nuotaikoj arba nepasisekė
Ach tie žmonės 

nu man nepasiseke, bet neturiu ka bloga pasakyti - tik pacius geriausius zodzius!!!
cia turbut nuo zmogaus budo priklauso...
Sveikos, mes su vyru jau 13 metu nesisaugojam. Kadangi mmm budavo nereguliariai (kartais net po 4 men
), tai galvodavom, kad tiesiog dienu nepataikem
Dabar jau pora metu vaisingumo klinikos slenksti minam. Per ta laika netoli pasistumejom- ciklas sureguliuotas, hormonai taip pat. Vyro sperma pusetinai gera, o pas mane policistines kiausides. Viena IUI, bet nesekminga. Vyras nori IVF, nes ne jaunikliai esam
. As dar pabandyciau IUI. Labai tikiu, kad pasiseks 
Papildyta:
Aha, pamirsau pamineti,
kad pas Rozukiene lankomes . Grieztoka (ta prasme, kad "nevynioja zodziu i vata"), bet regis nebloga gydytoja. Man jos profesinalumu kol kas neteko suabejoti, todel tikiu, kad jau sekancia IUI bus
Tyrimus labai greitai padaro

Papildyta:
Aha, pamirsau pamineti,

Sveikutes. GAL KAS BEGOT IS vk I KITA? IDOMU AR KORTELE ATIDUODA AR REIK VISKA IS NAUJO PRADET?

Kortelę gal ir neatiduoda, bet privalo atšviesti.
Atiduos korteles kopija.
QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 03 18, 10:57)
nu kaip gyvenime viskas keičiaisi

dar kartą sveikinu su sėkmingu antruoju karteliu

Viskas, jau ir aš einu pas tą daktariuką registruotis

QUOTE(Ūlla @ 2008 05 20, 20:49)
nu kaip gyvenime viskas keičiaisi

Ūlla, kokia tu pastabi

Pajuodėle
nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai jūsų šeimynėlei
Aukit ramiai ir lengvai
o gal galėtum, jei tik nesunku, priminti kokios buvo jūsų problemos? Taip norisi surasti panašią į savo istoriją su laiminga pabaiga
Dar kartelį sveikinu naują

o gal galėtum, jei tik nesunku, priminti kokios buvo jūsų problemos? Taip norisi surasti panašią į savo istoriją su laiminga pabaiga

Dar kartelį sveikinu naują