Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

dekui Janta labai laukiu kada vel bandysiu gaudyt gandrus.
Atsakyti
Po kiekvienos nesėkmės man tik viena mintis - kada galėsiu bandyti vėl. O tas "vėl" ne taip greitai, deja, būna... verysad.gif

Beje, 2 IVF darysiuos vėlgi Vilniaus VK, o jei nepavyks (na bet ar gali taip būti smile.gif ?), kreipsiuosi pas daktariuką Ž iš M ir V klinikos.
Atsakyti
na neplanuok Janta tu taip toli aisku kad turi pavykt 2kartas!!!!
Atsakyti
QUOTE(MorInga @ 2008 01 07, 16:12)
o vyriskus tyrimus pas ka sioje klinikoje Jus daretes?

tiesiog nuejom i registratura ir pasakem kad mums reikia spermos tyrimu ir nusiunte mus i kabineta pas tokia sviesia gydytoja pavardes nepamenu,kazkokia rusiska pavarde,labai maloni gydytoja,neti kai darem IUI visada jai reikedavo paduoti indeli su turtu,ir proceduros metu jinai atnesdavo svirksta su paruostais grikiukais.
Atsakyti
QUOTE(dragstare @ 2008 02 22, 22:43)
tai mano pirmas kartas buvo sekanti as jau busiu po pamokos ir manau gal neteks nusivilti o del pinigu tai kai tik paskyre punkcijos diena registraturoj iskart pasake kiek turim punkcijos diena atsinest. nesupykit mergaites as tik norejau papasakot kaip man nutiko. o del klaus-atsak jei bandyciau aprasyt gautusi labai jau ilgas romanas tiek to.

man atrodo, kad mes tuos daktarelius islepinom, ta prasme, kad labai cia visko prisiskaitom ir viska zinom tongue.gif , tai jie matyt ir galvoja, kad visos tokios protingos, ir pamirso paaiskinti doh.gif tik del tu pinigu nesupratau kaip jie cia taip pasikiaulino. Na , sekmes kita karta, tikekimes viskas bus gerai, ir pati daabr jau daug zinosi, tai galesi juos sekti:)
Atsakyti
Dragstare, net sunku patikėt g.gif blink.gif Kažkoks nesusipratimas g.gif O nebandei atsiimt pinigėlių g.gif Ar dar kartą skambinai, ar buvai nuėjus į kilniką g.gif

Man šiaip personalas tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dragstare @ 2008 02 22, 22:04)
o tu sumoketu pinigeliu uz neivykusi isodinima as negavau,na bet cia jau pati kalta-vista,kai nuejau tyrimu kop. tai mano galvelej tokia sumaistis buvo,taip zeme slydo is po koju as ju ir nepaprasiau o aisku niekas ir nepasiule, kadangi gyvenu ne LT tai po poros dienu isvykau atsiciukinau jau toli nuo LT  o dabar grizus po 5men nenueisi gi atiduok kas permoketa cekio tai neismuse. tikrai dziaugiuosi kad jums ten gerai ir linkiu greiciau patapt  nestuke.gif

Aš aiškinausi šį dalyką. Nieko tau jie nebūtų atidavę, nes nėra atskiro mokesčio už įsodinimą. Nepriklausomai nuo to, įvyko apsivaisinimas ar ne - IVF laboratorijos sąnaudos terpėms ir kitoms priemonėms yra tos pačios (o jos ir sudaro liūto dalį kainos), todėl tokiu atveju, yra tik galimybė derėtis nuolaidą kitam ciklui. Kaina maža būna tik tuo atveju, jei negaunama kiaušialąsčių punkcijos metu, - tada laboratorija neturi jokių sąnaudų, nes apvaisinimo procesas nepradedamas.
Atsakyti
QUOTE(snapi @ 2008 02 23, 19:23)
Aš aiškinausi šį dalyką. Nieko tau jie nebūtų atidavę, nes nėra atskiro mokesčio už įsodinimą. Nepriklausomai nuo to, įvyko apsivaisinimas ar ne - IVF laboratorijos sąnaudos terpėms ir kitoms priemonėms yra tos pačios (o jos ir sudaro liūto dalį kainos), todėl tokiu atveju, yra tik galimybė derėtis nuolaidą kitam ciklui. Kaina maža būna tik tuo atveju, jei negaunama kiaušialąsčių punkcijos metu, - tada laboratorija neturi jokių sąnaudų, nes apvaisinimo procesas nepradedamas.

tada viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlla: 23 vasario 2008 - 19:38
QUOTE(dragstare @ 2008 02 22, 18:29)
lankiausi ir as sioje klinikoje, deja nuomone liko labai prasta. naneapsivaisino is 16 k nei viena, na taip atsitinka,na nusprende gyd.Z kad vyro turtas ties riba, tai nedarys ISCI,na tai ir as suprantu,kad ne visada ir jiems pavyksta priimt pacius teisingiausius sprendimus,bet kai telef. isgirsti niekas neapsivaisino ir visogero tai jau sokas tuo labiau, kad paimti pinigai is anksto uz isodinima o jis net nepasiulo atei aptart nors daug maz del ko taip ivyko. ir per stimul.kai stebejo nieko neaiskino, nei kiek ten tu folikolu uzaugo nei kokio dydzio,kai cia paskaitineju tai visos zino,o as tiek vaistu suvartojus-nieko nezinau, man visas personalas paliko labai viskam abejingu zmoniu tipas. sekmes visoms mergaitems ten besilankancioms. kiekvienas bandom rast kur kam geriau.

QUOTE(auksek @ 2008 02 22, 21:22)
nu man tai kažkaip viskas iš fantastikos srities  doh.gif  kad Ž. kažko nepaaiškintų aš net neįsivaizduoju g.gif  jis viską nuosekliai po kelis kartus pasako kas kaip kodėl ir dėlko, praktiškai kiekvieną savo teiginį pagrindžia wub.gif
O ir pinigus aš sumokėjau tik po įsodinimo  g.gif nesuprantu kažkaip  doh.gif
Papildyta:
nu man čekius duodavo VISADA  mirksiukas.gif

Keista tikrai g.gif Visada gaunu čekučius, už IVF mokėjau po įsodinomo.... o dėl aiškinimo.... gal reikia pabandyti užklausti.... jei nieko neklausi, gydytojas gal galvoja, kad neįdomu, ar nesupranti, ar tau to tiesiog nereikia ....
Atsakyti
Nemanau, kad gydytojams be neprivalomų psichologo paslaugų dar privalu ir lakstyti paskui pamirštančius pasiimti savo pinigus.

Man atrodo, kad dragstare tiesiog nutyli kažkokią "istorijos" dalį kaip labai dažnai nutinka įskaudintiems pacientams.

Visgi man labai viskas kertasi su šitos klinikos bendravimo stiliumi - tiesą sakant Lietuvoje turbūt nė nežinau klinikos, kuri tiek "investuotų" į bendravimą su pacientais.
Atsakyti
na va gavus tiek atsakymu man paaiskejo-palengvejo o tai vis skaitineju ir galvoju, na kodel ir kaip cia su manim nutiko. kai man pranese, kad neapsivaisino tai visogero, as supratau, kad daugiau nera ko bandyt, nes jei jau tokiu budu nieko neivyko-tai visiskas finisas, aciu siam forumui, tik cia ir susigaudziau, kad galima drasiai zengt tolyn.
Atsakyti
gal konkurentu darbas... g.gif
Atsakyti