Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

QUOTE(Dalissime @ 2008 05 21, 14:59)
Pajuodėle  thumbup.gif nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai jūsų šeimynėlei 4u.gif Aukit ramiai ir lengvai wub.gif
o gal galėtum, jei tik nesunku,  priminti kokios buvo jūsų problemos? Taip norisi surasti panašią į savo istoriją su laiminga pabaiga blush2.gif
Dar kartelį sveikinu naują  nestuke.gif

Sveika 4u.gif . Man buvo nepratekami kiaušintakiai, su vyru buvo viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2008 05 21, 17:12)
nu va tai cia kitas reikalas, ne siaip sau nemate tos kiausides. Bet eina sau kaip nemalonu, kai taip atsitinka  unsure.gif

Nemalonu aisku, bet ko nepadarysi, kad tik vaikuciu susilauktumem:)
Atsakyti
Neteko paciai susidurti su MV gydytojais, bet mano drauge daresi 4 IUI pas ZZ ir 1 IVF, nepavyko ne vienas. Perejo i kita klinika ir 2-asis IVF sekmingas (dvynukai). Jos gine kazka minejo, kad pas Z vieni ir prastesniu rezultatu tarp IUI ir IVF, nors kaip gydytojas tikrai labai malonus ir rupestingas, tik profesionalumo gal kazkiek stinga. Aisku, ne visada ir ne viskas vien nuo gydytojo priklauso.
Atsakyti
Neobjektyvu spręsti apie gydytojo profesionalumą palyginus tik keletą atvejų. Tai atsitiktinumas ir įvykių eigos tam tikras susiklostymas. Kiekvieno situacija, įspūdžiai, suvokimai yra unikalūs.
Visiems neįtiksi smile.gif ir visiems net labai norėdamas nepadėsi.
Atsakyti
Sakyčiau tai gydytojai trūksta profesionalumo šitaip atsiliepti apie kolegą pacientui girdint tongue.gif Turim puikių pavyzdžių kai perėjus iš kito gydytojo pas ŽŽ iškart pavykdavo pastoti tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 23 gegužės 2008 - 14:47
Jai nepasiseke pas si gydytoja, ilindo i paskolas, jau buvo praradusi vilti tapti nestuke.gif , del to ir nusivylusi siek tie ta klinika ir paciu gydytoju. Jokiu budu nenoriu daryti cia kazkokios antireklamos, tiesiog kiek zmoniu, tiek nuomoniu.
Atsakyti
[quote=kelintadiena,2008 05 23, 16:19]
Jai nepasiseke pas si gydytoja, ilindo i paskolas, jau buvo praradusi vilti tapti nestuke.gif , del to ir nusivylusi siek tie ta klinika ir paciu gydytoju

Normalu.geriausias gydytojas tas, pas kurį pastojama lotuliukas.gif ką čia ir bediskutuot tongue.gif
Atsakyti
[quote=liepa7,2008 05 23, 16:50]
[quote=kelintadiena,2008 05 23, 16:19]
geriausias gydytojas tas, pas kurį pastojama [/quote]
va cia tikroji ismintis - pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kelintadiena @ 2008 05 23, 17:19)
Jai nepasiseke pas si gydytoja, ilindo i paskolas, jau buvo praradusi vilti tapti  nestuke.gif , del to ir nusivylusi siek tie ta klinika ir paciu gydytoju. Jokiu budu nenoriu daryti cia kazkokios antireklamos, tiesiog kiek zmoniu, tiek nuomoniu.

O kodel pasakoji kažkieno istorijas? Tegul tavo draugė pati papasakoja ir išreiškia savo nuomonę kodėl jai teko nusivilti Z.Z. Čia jau tikrai gaunasi antireklama "man sakė ir t.t...."
O aš šia klinika ir būtent šiuo gydytoju esu labai patenkinta, kurio pagalba patapau nestuke.gif . Nors pradžioje teko lankytis Kauno VK , bet paskui perėjau į M ir V kliniką. Ir dabar labai džiaugiuosi, kad priėmiau tokį teisingą sprendimą.
Atsakyti
Kiek kainuoja pirma konsultacija Vaiko ir motinos klinikoje, ir gal zinot koks gyd. geriausias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marce777: 26 gegužės 2008 - 12:28
QUOTE(marce777 @ 2008 05 26, 13:27)
Kiek kainuoja pirma konsultacija Vaiko ir motinos klinikoje, ir gal zinot koks gyd. geriausias?

www.motinairvaikas.lt skelbia, kad pirmas pokalbis del nevaisingumo -nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 05 26, 13:08)
www.motinairvaikas.lt skelbia, kad pirmas pokalbis del nevaisingumo -nemokamas.

Jei esi VA nare.Jei tik siaip paciente, mokama.Bent jau mums buvo.apie 100 lt.
Atsakyti