As gydziausi Kaune VK, pas Visockiene, bet man ten nepatiko, kazkaip susidare ispudis, kad atmestinai viskas. Dabar turbut apie 1,5 metus jau lankausi pas Z.Z. Parekomendavo ji man seimos gydytoja, mat pati gydesi pas ji:) Dariau pas ji IUI naturialiame cikle ir IUI stimuliuotam, deja nieko. Geguzes men. IVF. Is pradziu buvau patnekinta gydytoju, paskui buva pyktelejusi ypac kai vaiksciojau tikrintis kaip auga folikulais, dabar vel patenkinta juo. Siaip ne tik dakataras bet ir aplinka, klinika labai patinka.
QUOTE(sarli @ 2008 05 21, 14:55)
Is pradziu buvau patnekinta gydytoju, paskui buva pyktelejusi ypac kai vaiksciojau tikrintis kaip auga folikulais, dabar vel patenkinta juo.
o kas buvo blogai, del ko pykai?
QUOTE(Aga @ 2008 05 18, 23:34)
Kortelę gal ir neatiduoda, bet privalo atšviesti.
Tai va, kai paskambinau i VK ir pasakiau kad iseinu kitur, sako nesviesim aparatas sugedes, jei taip nori isplesim tyrimus ir vsio

QUOTE(elijete @ 2008 05 21, 14:36)
o kas buvo blogai, del ko pykai?
Zodziu pradejau leistis vaistis po 125 ml, paskui atejau paziurai, tai nerado mano kaisuisdes, kazkaip keista pasirode. Aisku ji ne savo cvietoj kaip turetu but, bet pries koki gera pusmeti ar daugiau, viska buvo rades ir panasasiai, pradejo sneket, kad jos ner, galejo but kad del endometrioz. nunyko, nu cia pasipiktinau, nes as tai jauciu kad yra... zodziu apziurejes padidino doze. Kai atejau prie spunkcija apziurai, folikulu daug, su mano pagalba atrado ir kiauside, o dar hyperstimuliacija. Tad reikejo laukti kol e2 nukris..... na zodziu kazkaip nesupratau kas jam buvo, nes kai tik pradejau lankytis pas ji, jis buvo kitoks, dabar po visokiu niaunsiu lyg irgi viskas normoj, bet tuo metu ryskiai supykusi buvau.. as jo klausiu viena, o man jis atsako kita, tai nesupratau ar jis nesupratao mano klausimo ar specialiai isisukinejo nuo atsakymo....
Na bet dabar kolkas pakilo mano akysee. Pagyvensim pamatysim kaip cia bus.
QUOTE(sarli @ 2008 05 21, 13:50)
tai nerado mano kaisuisdes, kazkaip keista pasirode. ...

QUOTE(Medeina @ 2008 05 21, 16:34)

nu nežinau, man visada viską rasdavo

QUOTE(Medeina @ 2008 05 21, 16:34)

Na mano atveju, ji buvo netipinej padeti uz gimdos pasislepusi ir su vaginaliniu ech sunku ja rast, tad joje pilna folikulu priaugo, punktuoti nepyktavo, nes buvo rizikinga per gimda durti, nes kitaip nebuvo galimybes, tai apturejau skausmu, pilvas isiputes buvo, dabar jau po biski viskas mazeja... galvojau kad i ligonine gali tekt gultis. Kadangi turejau laparaskopija, tai gal del tu saaugu ji uzsisuko ir del too negalejo iziuret jos...
QUOTE(sarli @ 2008 05 21, 17:59)
Na mano atveju, ji buvo netipinej padeti uz gimdos pasislepusi ir su vaginaliniu ech sunku ja rast, tad joje pilna folikulu priaugo, punktuoti nepyktavo, nes buvo rizikinga per gimda durti, nes kitaip nebuvo galimybes, tai apturejau skausmu, pilvas isiputes buvo, dabar jau po biski viskas mazeja... galvojau kad i ligonine gali tekt gultis. Kadangi turejau laparaskopija, tai gal del tu saaugu ji uzsisuko ir del too negalejo iziuret jos...
nu va tai cia kitas reikalas, ne siaip sau nemate tos kiausides. Bet eina sau kaip nemalonu, kai taip atsitinka

QUOTE(sarli @ 2008 05 21, 16:50)
Zodziu pradejau leistis vaistis po 125 ml
Oho kokia didelė dozė

QUOTE(Sella @ 2008 05 21, 18:23)
ne nesuklydau puregono 125, o paskui ir po 150 tik nezinau kokie mato vienetai. Vaistai buvo pamuleje kuria dedavau i "piestuka" ir leisdavausi.
Kuri is mergaiciu paskutiniu metu daretes IVF M ir V klinikoje, parasykite man az, lauksiu