Gal todėl, kad bute šalta, gal todėl, kad lauke tamsu mano ananasiukas nustojo augti ir tik noto, tad po 5,5 mėn. nuo pražydimo Kalėdų proga ananasiuką sudorojome
Kai pradėjo nokti, pradėjo džiūti apatiniai augalo lapai, tad dėl viss ko net atrėmiau į akvariumą:

Pats vaisius praktiškai nebeūgtelėjo:

Kol neišrautas augalas, su dukros pagalba nufotografavau ilgiausio lapo ilgį:

Ananasiuką nuo koto,,nusukau", vat koks gražuoliukas užaugo:

MB Kalėdoms po eglute padėjo ananasą, o ant atvirutės pakabintos ant lapo buvo parašyta ,,... jei lūkesčiai nuviltų"

Pirktinis ananasa didžiulis, ant jo kortelės nurodyta 7 dydis

Jei gerai įsižiūrėsite pamatysite lašelius, čia ne vanduo, čia nektaras - sultys

Liko tik abu ananasus paragauti

Taigi gaila, kad kompiuteriu bent jau kol kas neįmanoma perduoti kvapų, maniškis kvepia nerealiai, pirktinis neprilygsta nė iš tolo, BET...maniškis beveik be skonio - matyt jam laaaabai trūko pietietiškos saulutės spindulių, jei pradžio valgėm maniškį, paskui pirktinį tai dar valgoma, tačiau po pirktinio paėmus gabaliuką maniškio, jis atrodė visiškai be skonio. TAČIAU 3-4 metus laukti kol kambaryje pražys pietų augalas, stebėti kaip namuose užauga MANO ananasas
buvo nepakartojama ir žinot kas svarbiausia MB visus tuos metus kentėjo per pusę kambario išsidriekusius lapus, bet pamatęs kaip aš apie jį tupinėju, šiandien man pasiūlė vėl pasisodinti

Nesodinsiu, smalsu tik vieną kartą.
Sėkmės visoms. Retkarčiais užsuksiu pasigrožėti jūsų augintiniais.