o mano ananasiukas jau 1,5 metu gyvuoja pas mane,bet kazkas jam negerai nesuprantu..kazko is apacios lapai geltonuoja...bijau,kad visi taip nenugeltonuotu...visdelto gaila butu,kad taip atsitiktu

Sveikos merginos,
na ir as jungiuosi prie ananasu augintoju. Gavau ji gimtadienio proga
Perskaiciau Jusu visu aprasymus. Prisirinkau naudingos informacijos. Supratau kodel nepasiseke isauginti ananaso is pirkto parduotuveje. Persistengiau it perdaug palikau serdies. matyt uzsiveise puvesis.
Kaip supratau norint persodinti (augalas su vaikeliu) reikia sodinti i kaktusu zeme. O kaip su laistymu? Gaila butu prarasti toki grazuoli neteisingai priziurint.
na ir as jungiuosi prie ananasu augintoju. Gavau ji gimtadienio proga

Kaip supratau norint persodinti (augalas su vaikeliu) reikia sodinti i kaktusu zeme. O kaip su laistymu? Gaila butu prarasti toki grazuoli neteisingai priziurint.
Sveikutes
Auginu ir as nedideli ananasa. Isauginau ji is ananaso, kuri pirkau parduotuveje. Nupjoviau ananasui virsunele, nuplesiau visus apatinius lapus, nupjoviau pajuodavusius ananaso galus ir visas pjuvio vietas pabarsciau medzio anglim. Padziovinau per nakti ir pasodinau i smeli sumaisyta su akmenukais. Ir viskas
Ai tiesa, dar uzdengiau maiseliu ir laikiau gal koki 1men. kol isleido pakankamai sakneliu.
Dabar jau beveik 1metai kaip auga paprastoje darzo zemeje, kartais gaudamas orchideju trasu

Dabar jau beveik 1metai kaip auga paprastoje darzo zemeje, kartais gaudamas orchideju trasu

o cia ar dadejai ta ananasa ar jis isaugo is to?

Kaip zaislinis uzdetas atrodo ananasiukas

QUOTE(juratere @ 2009 02 25, 15:15)
Sendien nusipirkau stai toki graziuoliuka. Dar turiu,(jau antri metai,kaip auginu),issiauginusi is virsuneles ananasa.

koks fainas

mes bandeme is ananaso isiauginti - laukem du metus... bet viena diena islindo daigelis.
juratere, tikras gražuolis tavo pirktas ananasas
Ir aš tikiuosi, kad po poros metų ant saviškio išvysiu tokį vaizdelį

Juratele, na ir grozis
as irgi praeita savaite pamerkiau suvalgyto ananaso virsunele, laukiu kol isleis saknis, gal kuri zinote kiek laiko panasiai trunka kol isleidzia saknis? o vandeni daznai reikia keisti ?

QUOTE(columbija @ 2009 03 22, 12:29)
Juratele, na ir grozis
as irgi praeita savaite pamerkiau suvalgyto ananaso virsunele, laukiu kol isleis saknis, gal kuri zinote kiek laiko panasiai trunka kol isleidzia saknis? o vandeni daznai reikia keisti ? 

Aš kai mirkiau, man supuvo

Na jei jis man neisleis sakneliu vandenje,pasinaudosiu Tavo patarimu