QUOTE(Cornelia @ 2010 10 11, 18:06)
labai pazystama situacija, nors ir truputeli skiriasi,
mano pipirui lapkrity sueis du su puse, atrodo jau vyriukas didelis ir kai nori turi suprasti kas jam yra sakoma, nes kai JIS to nori tai labai gerai supranta...
na pas mus mazius buvo ramus nuo gimimo, bet kai paaugo ir pradejo daznai pas senelius (mano uosvius) lankytis, kadangi jie virs musu gyvena,tai tuoj pat vaikas pasikeite. Musu problema yra tame, kad nors ir bandome ivesti disciplina, bet ji nieko verta, nes mazius nesiklauso juodai
tik 'noriu, noriu ir noriu...', pas mane jo norai nera pildomi taigi problema iskyla, kad pas uosvius jam nera laiko kaprizams nes jo norai yra pildomi. Atrodo ir su jais kalbeta ir viskas, bet suniui ant uodegos tie pokalbiai, nes nesupranta ir tiek. I parduotuve, ar i zmones neimanoma iseiti,nes jei ka pamato tai nori, o jei negauna kaprizai, isterijos iki ziogciojimu...namie tas pats...istampo nervus nerealiai...ir piktuoju, ir graziuoju, bet niekaip neiseina situacijos pataisyti...
ir dirziuko gauna, tada ir as blogai jauciuosi, bet ka daryti, kad taip isveda is kantrybes, kad negali kitam paaskinti, jei su tokia situacija nesusiduria...paparasciausiai nesupras ir tiek... vaiku auklejimas tevu beda ir prisipanzinsiu, prie nesklandumu ir mes prisidedame (t.y. tevai), bet nemanau, kad tik tevu auklejime yra problema, pvz dabartiniai poziuriai i auklejima...is dalies gerai, duodama laisve, nenaudoti fiziniu bausmiu ir t.t. sutinku,bet tik is dalies, nes kartais dirziuko oi kaip reikia....
mano pipirui lapkrity sueis du su puse, atrodo jau vyriukas didelis ir kai nori turi suprasti kas jam yra sakoma, nes kai JIS to nori tai labai gerai supranta...
na pas mus mazius buvo ramus nuo gimimo, bet kai paaugo ir pradejo daznai pas senelius (mano uosvius) lankytis, kadangi jie virs musu gyvena,tai tuoj pat vaikas pasikeite. Musu problema yra tame, kad nors ir bandome ivesti disciplina, bet ji nieko verta, nes mazius nesiklauso juodai

Kaip suprantu dirzo duodat bet vaikas vitiek zirzaliukas?