Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

QUOTE(Liutukeee @ 2009 02 10, 21:25)
O ten bendra eile?Ar i lenku ir lietuviu grupes atskirai?

bendra eile
priimant pirmenybe lenkams ir rusams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2009 02 10, 22:40)
bendra eile
priimant pirmenybe lenkams ir rusams ax.gif

Aisku,aciu!
O tai Jus i lopseli ar jau nuo 3m.uzsiraset?Neisivaizduoju kaip ten eile eina blush2.gif ,turbut irgi bendra,nors turbut ne g.gif .Nes jei jus nr.57,o grupiu(lopseliniu)kelios ,o paskui dar nuo 3m.padaugeja-tai turit daug sansu pakliuti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2009 02 10, 19:45)
uzrasiau vaika i Vejeli
pasake jog eilej 73 vaikai ax.gif

sakykyt o kiek metuku jusu vaikuciui? uzsiraset i darzeli, ar i lopseli? jei eile bendra, tai jei jus 73 tai nepasakyciau, kad cia daug, o kiek maziuku priema rugseji? ir dar priema tik rugseji, ar buna kad ir kita men.?
Atsakyti
QUOTE(renata33 @ 2009 02 17, 22:43)
sakykyt o kiek metuku jusu vaikuciui? uzsiraset i darzeli, ar i lopseli? jei eile bendra, tai jei jus 73 tai nepasakyciau, kad cia daug, o kiek maziuku priema rugseji? ir dar priema tik rugseji, ar buna kad ir kita men.?

i lopseli uzrasiau
priima, sake, 20 vaiku
mano vaikui siuo metu 3,5 men. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2009 02 18, 10:30)
i lopseli uzrasiau
priima, sake, 20 vaiku
mano vaikui siuo metu 3,5 men. biggrin.gif

tik 20 blink.gif ? tai tik viena grupe? bet kaip cia taip g.gif ? jei lietuviu, rusu, lenku grupes yra, o gal ne taip ka supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renata33 @ 2009 02 18, 13:27)
tik 20 blink.gif ? tai tik viena grupe? bet kaip cia taip  g.gif ? jei lietuviu, rusu, lenku grupes yra, o gal ne taip ka supratau  4u.gif

man taip sake direktore, o kaip yra is tikruju nzn
lopselines grupes maisytos|: lenkai-lietuviai, rusai-lietuviai
zodziu, kai artes laikas, tada galvosiu g.gif
o grupe turbut mazesne negu 20 vaiku, juk sunku susitvarkyti su tokiais mazais vaikais g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes

Mes nuo rudens jau irgi bandysime zygiuoti i darzeli. Suneliui bus jau beveik 3 su puse metu. Esame uzsirase i Vejeli.. Noretusi kazkokiu konkretesniu atsliepimu, bet visi issamesni yra gana seniai rasyti.... Situacija turbut kiek pasikeitusi, todel noretusi sviezesniu ispudziu 4u.gif

Gal galetumete, mamytes, vedancios ten savo vaikucius, pasidalinti mintimis, kas jusu nuomuone cia gerai, kas galetu buti geriau, o kas ir visai blogai.... Siaip pavaiksciojau po darzelio teritorija savaitgali, i akis krito kad lauke zaidimo vietos gana skurdzios, medziu visai nera... Pavesiniu irgi reta... Bet gal tai ir ne problema.... g.gif

Ar siaip patenkinti jusu vaikuciai lankydami si darziuka, ar patenkintos pacios mamytes? Kaip ten su maitinimu, ugdymu, bureliais, grupemis.... Ar mielos jusu auklytes?...

LABAI LABAI LAUKIU VISOKIU ATSILIEPIMU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gile-Pile: 23 vasario 2009 - 10:53
Labukas.

Mums jau 4 metai. Lankome nuo beveik 2 metu. Mano vaikui tai labai patinka thumbup.gif
Mes Drugeliu grupeje. Aukletojos- Natalija ir Zana. Labai malonios. As tai jomis patenkinta. Mano vaikas kai grizta is lauko- buna pastoviai visas slapias (ir nuo sniego ir nuo lakstymo) - jos visada perrengia. Pastoviai daro kazkokius darbelius, kuriuos iskabina rubineje. Penktadieni uos visus susodino ir labai graziai pasakojo apie uzgavenes, kas tai ir ka reikia daryti, ka sakyti ir t.t. vaikams buvo labai idomu. Antradieni bus uzgavenes - jie saleje pasidarys svente ir varys ziema is kiemo thumbup.gif
Mano vaikas net darzoves pradejo darzeli valgyti thumbup.gif
Zinoma buna ir visokiu minusu, bet jie labai mazi, kad as ju net nepamenu. O kas del teritorijos- tai gal ir skurdoka, bet jie vistiek susigalvoja ka daryti- turi zaislu, kuriuos nesasi i lauka, vaiksto aplink darzeli, o dazniausiai laksto ir su smeliu zaidzia, laipioja.
Man jis patinka, tik gaila, kad greitai kelsimes i lazdynus ir net nezinau i koki darzeli reikes vesti g.gif
Atsakyti
Na, tai smagu girdeti thumbup.gif

O kaip su sirgimais, kaip del sloguojanciu vaikiuku? Ar aukletojos siuo klausimu turi griezta politika?

O kokioj jus grupej? Lietuviu, rusu ar lenku?

Skambinau i darzeli, kas blogiausia, kad del sarasu kazkas paaiskes tik apie geguzes menesi.... Nieko kol kas vedeja negali pasakyti, net preliminariai sad.gif

Gal pakliusim, o gal ir ne.... Nes pernai i lietuviu lopseline grupe musu neprieme... sad.gif Labai tikimes, kad siemet priims... smile.gif

QUOTE(Jurgelis @ 2009 02 23, 15:03)
Labukas.

Mums jau 4 metai. Lankome nuo beveik 2 metu. Mano vaikui tai labai patinka thumbup.gif
  Mes Drugeliu grupeje. Aukletojos- Natalija ir Zana. Labai malonios. As tai jomis patenkinta. Mano vaikas kai grizta is lauko- buna pastoviai visas slapias (ir nuo sniego ir nuo lakstymo) - jos visada perrengia. Pastoviai daro kazkokius darbelius, kuriuos iskabina rubineje. Penktadieni uos visus susodino ir labai graziai pasakojo apie uzgavenes, kas tai ir ka reikia daryti, ka sakyti ir t.t. vaikams buvo labai idomu. Antradieni bus uzgavenes - jie saleje pasidarys svente ir varys ziema is kiemo thumbup.gif
Mano vaikas net darzoves pradejo darzeli valgyti thumbup.gif
  Zinoma buna ir visokiu minusu, bet jie labai mazi, kad as ju net nepamenu. O kas del teritorijos- tai gal ir skurdoka, bet jie vistiek susigalvoja ka daryti- turi zaislu, kuriuos nesasi i lauka, vaiksto aplink darzeli, o dazniausiai laksto ir su smeliu zaidzia, laipioja.
  Man jis patinka, tik gaila, kad greitai kelsimes i lazdynus ir net nezinau i koki darzeli reikes vesti g.gif

Atsakyti
na mes pradejome lanjyti rusu grupe (ten aukletojos kalba su vaikais ir lietuviskai), paskui perejome i lietuviu. Taip paprasciau.
O tu pavaiksciok pas vedeja ir paprasinek(kad labai norit, labai reikia) ji labai siaip geras zmogus.
O sirguliuot sirguliuojam, nors ir nesmarkiai(dazniausiai sloga) ir neinam i darzeli, kad neuzkrest, bent jau kokia savaite. Bet darzelio del to nekaltinciau- maniskis labai judrus, pastoviai susyla ir turi iproti gerti vandeni is krano, nors aukletojos ir bando ji saugoti, o ir gerti turi spinteleje, bet kur juos visus nuziuresi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgelis @ 2009 02 23, 15:26)
na mes pradejome lanjyti rusu grupe (ten aukletojos kalba su vaikais ir lietuviskai), paskui perejome i lietuviu. Taip paprasciau.
    O tu pavaiksciok pas vedeja ir paprasinek(kad labai norit, labai reikia) ji labai siaip geras zmogus.
  O sirguliuot sirguliuojam, nors ir nesmarkiai(dazniausiai sloga) ir neinam i darzeli, kad neuzkrest, bent jau kokia savaite. Bet darzelio del to nekaltinciau- maniskis labai judrus, pastoviai susyla ir turi iproti gerti vandeni is krano, nors aukletojos ir bando ji saugoti, o ir gerti turi spinteleje, bet kur juos visus nuziuresi mirksiukas.gif

kad vedeja geras zmogus, man jau pernai taip pasrode smile.gif Kai pavasari buvau nuejus, tikrai nuosirdziai patare, ka galejo, be jokiu uzuominu apie vokelius ir t.t...

reikes koki balandzio menesi nueiti pasneketi, gal jau gales bent preliminariai kazka pasakyti...

O maistas kokybiskas? vaikiukas jusu patenkintas?

Dar labai domina visokie bureliai: ar yra? jei yra kokie? gal koki lankot, jei taip ar patenkinti? Musu vaikis labai muzikalus, be galo megsta sokti dainuoti... Kazi yra darziukyje kazkokiepapildomi bureliai?
Atsakyti
Kas del vokelio - tai manau ji neimtu. As bandziau vaisiu nesti- pasake- kai priimsime- aukletojas pavaisinsite- joms dirbti su jusu vaiku.
Bureliai yra - kazkoks kovu- ten nuo 4 metu- moko vaikus disciplinos ir bendru kovos judesiu- maniskis dar nelanke, nes nebuvo 4 m. tada, bet kas lanko tai laaabai patenkinti.
Maniskis lanko menu bureli- ten visokius darbelius daro- piesia su krapstukais, saulegrazas klijuoja ant popieriaus ir visokius kitus darbelius- maniskis labai patenkintas.
O del dainavimo- tai jie pastoviai (isskirus vasara) eina i sale mankstai, dainuoti, sokti, visokias programeles ivairiomis progomis ruosia.
Atsakyti