Na, tai smagu girdeti
O kaip su sirgimais, kaip del sloguojanciu vaikiuku? Ar aukletojos siuo klausimu turi griezta politika?
O kokioj jus grupej? Lietuviu, rusu ar lenku?
Skambinau i darzeli, kas blogiausia, kad del sarasu kazkas paaiskes tik apie geguzes menesi.... Nieko kol kas vedeja negali pasakyti, net preliminariai
Gal pakliusim, o gal ir ne.... Nes pernai i lietuviu lopseline grupe musu neprieme...

Labai tikimes, kad siemet priims...
QUOTE(Jurgelis @ 2009 02 23, 15:03)
Labukas.
Mums jau 4 metai. Lankome nuo beveik 2 metu. Mano vaikui tai labai patinka
Mes Drugeliu grupeje. Aukletojos- Natalija ir Zana. Labai malonios. As tai jomis patenkinta. Mano vaikas kai grizta is lauko- buna pastoviai visas slapias (ir nuo sniego ir nuo lakstymo) - jos visada perrengia. Pastoviai daro kazkokius darbelius, kuriuos iskabina rubineje. Penktadieni uos visus susodino ir labai graziai pasakojo apie uzgavenes, kas tai ir ka reikia daryti, ka sakyti ir t.t. vaikams buvo labai idomu. Antradieni bus uzgavenes - jie saleje pasidarys svente ir varys ziema is kiemo
Mano vaikas net darzoves pradejo darzeli valgyti
Zinoma buna ir visokiu minusu, bet jie labai mazi, kad as ju net nepamenu. O kas del teritorijos- tai gal ir skurdoka, bet jie vistiek susigalvoja ka daryti- turi zaislu, kuriuos nesasi i lauka, vaiksto aplink darzeli, o dazniausiai laksto ir su smeliu zaidzia, laipioja.
Man jis patinka, tik gaila, kad greitai kelsimes i lazdynus ir net nezinau i koki darzeli reikes vesti