Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

i mokykla tikrai per anksti, nes i darzeli ejo budamas 1.3 ir pavaiksciojo gal metus, o visus siuos metus buvo su manimi namie, gime sesute(dabar 10men) ta kazkaip negalejau skirti daug laiko pasimokyti, net ta acia lietuvu kalba...dar neismokome, kadangi namie snekames lenkiskai.. 4u.gif , vyras tolimuju reisu vairuotojas, tai viskas ant anes, tai kazkaip sunkoka ir paciai, bet labiau del jo pacio, labai noriu kad pasisektu pakliuti i darzeli, bendraus su vaikuciais, ismoks kalba ir daug visko... smile.gif, o ir musu santkiai tikiuosi pageres, nes kazkaip jau nebesusikalbam... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
mano pupa dar mazyte, bet jau noriu uzrasyti i darzeli, matau cia visai neblogi atsiliepimai smile.gif
as visada galvojau, kad ten lenkiskas darzelis. ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(Team @ 2009 06 16, 14:11)
Sveikos mamytes
mano pupa dar mazyte, bet jau noriu uzrasyti i darzeli, matau cia visai neblogi atsiliepimai smile.gif

taip, lenkiskas, bet priimami ir kitu tautybiu vaikai
lenkams prioritetas, toliau eina visi kiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Team @ 2009 06 16, 14:11)
Sveikos mamytes

sveika,neseniai ten padare ir letuviska grupe,labai faina aukletoja,labai fainai uzsiema su vaikais ,moko visko thumbup.gif tik jos balsas keistas,bet siai mano vaikui toj grupei labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(25beata @ 2009 06 16, 17:01)
sveika,neseniai ten padare ir letuviska grupe,labai faina aukletoja,labai fainai uzsiema su vaikais ,moko visko thumbup.gif tik jos balsas keistas,bet siai mano vaikui toj grupei labai patinka smile.gif

jeigu tik viena grupe, tikriausiai sunku patekti?
Atsakyti
QUOTE(Team @ 2009 06 17, 20:17)

na atvirai pasakysiu,reiktu ten direktorei dovana nunest,manau priims, tik ko greiciau eikit uzsirasyti nes nuo rugsejo 1 grupes bus jau surintos.mes ten isvis ne is vilniaus ilindom,grazei paprasem ir prieme,na dar dovana nunesem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Team @ 2009 06 17, 19:17)

Grynai lietuviu 2 grupes.liepa jau bus sarasai 4u.gif
Atsakyti
O jojoj nemazai klaidu randu. Darzelis yra Lenku-rusu, kol gimstamumas buvo mazas priiminejo visus isskestom rankom ir kad issilaikytu sukure Lt grupe, s.m. jau buvo trys lt grupes, nezinau kaip naujais mokslo metais bus, trys tikrai isliks, bet ar bus daugiau g.gif.

O vat su dovanelem..... verysad.gif kazkada nereikejo nieko tik eikit pas mus, o dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2009 06 22, 18:09)
Grynai lietuviu 2 grupes.liepa jau bus sarasai 4u.gif

o kur galima pamatyti sarasiuka?nueiti i darzeli?ar paskambins ir pranes kad priima?
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2009 06 29, 16:02)
o kur galima pamatyti sarasiuka?nueiti i darzeli?ar paskambins ir pranes kad priima?

man sake liepos gale jau bus iskabinta paciam darelyje 4u.gif nes iki liepos vidurio jie priduoda sarasus savivaldybei 4u.gif
Atsakyti
o pries kiek laiko uzrasinejot vaikus i sita darzeli?
as uzrasiau, ir labai labai noriu ten patekti, bet nezinau ar pavyks schmoll.gif
gal kas turit patarimu kaip ten patekti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
buvau siandien sitame darzelyje...tikrai kazkiek tikejau, kad yra galimybe patekti, nes kai uzsirasinejom direktore visai kitaip kalbejo negu sandien, sake kad vyresniam(suneliui 5) patekti lengviau negu mazajai, o siandien jokiu sansu, kur buvote anksciau ir taip toliau....kaip ir pagalba siuliau darzeliui, bet....atsakymas vienas.... NE, nebezinau ka daryti... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti