Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

Nu smagu girdeti thumbup.gif thumbup.gif

Belieka tik tiketis, kad rudeni priims mus.... smile.gif

----------------------------------------

GAL DAR IR KITOS MAMYTES PASAKYS SAVO ATSILIEPIMUS APIE SI DARZIUKA 4u.gif
Atsakyti

Dar labai domina visokie bureliai: ar yra? jei yra kokie? gal koki lankot, jei taip ar patenkinti? Musu vaikis labai muzikalus, be galo megsta sokti dainuoti... Kazi yra darziukyje kazkokiepapildomi bureliai?
[/quote]

Maniškė lanko pramoginių šokių būrelį thumbup.gif ten nuo 4m priima, bet mes nuo 3m 7 mėn pradėjom ir gerai buvo.
Dar labai geri muzikos užsiimimai 2 kartus į savaitę būna, ten visokius eilėraščius, dainas mokinasi, koncertams ruošiasi. Labai man patinka thumbup.gif taip sakau, nes galiu palyginti - mes iš kito darželio perėjom.
Atsakyti
Labukas mamytes,

Mes susidureme su problema - mano mazius jau puse metu vis esrga ir serga. Pasidareme visus tyrimus - nieko rimto nerado. Bet tie pastovus snargliai, kosulys, gerkle(be temperaturos) g.gif
Va ir dabar nevedem daugiau nei menesi- nuejo 2 dienas ir siandien jau nevedziau, nes vakar jau gerklyte paskaudejo ir jau slogyte su kosuliuku bando atsirasti. Jau nebera kantrybes su tomis lygelemis.
Daktarai pasiule vesti vistiek- kad pats organizmas turi susidoroti ir pradeti kovoti. Ten keli vaikai siek tiek irgi snargliuojasi. Net nezinau ka daryti? Kelis kartus buvo buves bronchitas ir sinusitas - bijau, kad vel neprasidetu.
Kiek isklausinejau maziaus, tai jie ten plaunarankas ir dantis saltu vandeniu. O kai skalauja dantukus po valgio- pagargaliuoja ir gerklyte tuo vandeniu saltu. Gal nuo to ir visos bedos?
Gal yra mamyciu irgi su tokiomis problemimis? Kaip tvarkotes su jomis?
Atsakyti
Jurgeli, tai paklauskit aukletojos tokiu dalyku.
siaip as siuo darzeliu esu patenkinta, vaikus tikrai gerai priziuri. o kad vaikas serga tai daugiau matyt nuo vaiko imuniteto priklauso
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2009 04 02, 14:04)
Jurgeli, tai paklauskit aukletojos tokiu dalyku.
siaip as siuo darzeliu esu patenkinta, vaikus tikrai gerai priziuri. o kad vaikas serga tai daugiau matyt nuo vaiko imuniteto priklauso

Aciukas uz atsakyma. Reikes pakalbet su aukletoja. Siuo darzeliu ir as labai patenkinta, labai uzsiima vaikais ir vaikui labai patinka, bet tos ligos jau isvargino. Reikes pakalbet su aukletoja thumbup.gif
Atsakyti
gal kas zino kuriom dienom ir kelinta valanda ten eit del prasymo prasymo?
Atsakyti
Sveikos mamos,

pas mus susiklostė tokios aplinkybės, kad turime savo turtą leisti į darželį šiek tiek anksčiau nei planavome. Greitu laiku pradėsime lankyti šį darželį, "Pelėdžiukų" grupę. Labai būtų įdomu pabendrauti su mamomis, kurių vaikučiai greitai taps mūsų draugais (tikimės, kad priimsite į savo būrį). blush2.gif
Labai domina auklėtojos, kuo vaikai užsiima? Ar lengvai vaikas priprato?
Aš labai jaudinuosi ir labai bijau tos dienos, kai reikės vesti. Mūsiškė tokia jau maminukė, kad ojojoj. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikka @ 2009 04 28, 10:54)
Sveikos mamos,

pas mus susiklostė tokios aplinkybės, kad turime savo turtą leisti į darželį šiek tiek anksčiau nei planavome. Greitu laiku pradėsime lankyti šį darželį, "Pelėdžiukų" grupę. Labai būtų įdomu pabendrauti su mamomis, kurių vaikučiai greitai taps mūsų draugais (tikimės, kad priimsite į savo būrį).  blush2.gif
Labai domina auklėtojos, kuo vaikai užsiima? Ar lengvai vaikas priprato?
Aš labai jaudinuosi ir labai bijau tos dienos, kai reikės vesti. Mūsiškė tokia jau maminukė, kad ojojoj. doh.gif

Ir kaip sekasi lankyti?ar patenkinta darzeliu?
Atsakyti
Domina nauji atsiliepimai apie si darzeli,kokie ten bureliai ir nuo keliu metu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2009 05 15, 17:37)
Ir kaip sekasi lankyti?ar patenkinta darzeliu?

Laba,
Lankyti sekėsi net labai gerai sakyčiau. Dukrytė su mielu noru ėjo į darželį (ko tikrai nebūčiau niekada pagalvojusi - ji pas mus maminukė), bet deja mes jau antrą savaitę sergame.
Šiaip pirmas įspūdis apie darželį neblogas. Ten verda savas gyvenimas. O tai yra smagu. Kiekvieną dieną vaikai grupėje lipdo, piešia, net spektakliukas buvo atvažiavęs. Tai tą dieną įspūdžių buvo bigsmile.gif
Mūsų "Pelėdžiukų" grupės auklėtojos rūpestingos. Dukrytė labiau pripratusi būti su suaugusiais, tai auklėtojos dabojo maniškę pirmąsias dienas. Manau dėl to ir nebuvo ašarų einant ryte į daržą. Žodžiu, kol kas esu patenkinta.
Kai turėsiu daugiau info - parašysiu.
Atsakyti
sveikos mamytes, mano vyreliui toj sukaks 5 metukai, noreciau ji leisti i sita darzeli i lietuviu grupe, noreciau atsiliepimu, ir siaip papasakokite prasau siek tiek jei jusu mazyliai tokio panasaus amziaus lanko si darzeli... smile.gif buvau uzsirasyti tai sake 8 vaikiukai iseina, tai va labai tikiuosi,kad pasiseks, nes jau tokio amziaus kaip ir mazai kas leidzia maziukus.... 4u.gif
Atsakyti
Na cia turbut as galeciau ka nors papasakoti. Pgl tai ka parasei grupe butu Pumpureliu, t.y. musu. Nes kaip tik isleidom 8 savo grupiokus smile.gif Kiek zinau kita met jau visa grupe bus paruosiamuku, keleta vaiku, turbut ateis is gretimos lietuviuku grupes. Siaip aukletoja superine, man dar patinka, kad jinai viena, aisku, nuvargsta, bet mes uztat turim viena tikra aukletoja ir viena auklyte, o ne taip kaip kituose darzeliuose po tris keiciasi. Nezinau net ka dar pasakoti? klausk. Jei gavot ledima lankyti ta grupe, tai kita met susimatysim biggrin.gif ta prasme si rudeni.

OI tik dabar isiskiciau, kad jums tik 5 sueis, tai turbut vargiai pas mus, juk musiskiai jau i mokykla ruosis, o gal ir jus? tik ar ne per anksti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eri: 30 gegužės 2009 - 09:15