Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

QUOTE(eri @ 2005 03 18, 18:11)
ACIU MAMYTES, AS KAIP TIK NUO KITOS SAVAITES RUOSISUOI SAVISKE LEISTI I VEJELI.PAIEMIAU SAVAITE ATOSTOGU IR BANDYSIM ABI LANKYTI, NORS NEMANAU, KAD MANSIKEI TAI BUS PROBLEMA.TAI VAT IRGI PARASYSIU KAIP    SEKESI

o kokio amziaus tavo mergyte? as irgi uzrasiau, bet nuo balandzio.
Atsakyti
na i Vejeli as uzrasiau ja jau senai ir planavom eiti nuo sausio 1d., bet paskui biski uztempem.Maniskei dabar 1.8men
Atsakyti
Mes šiandien buvom "Vejely". Poryt eisim ten šventės pažiureti ir nuo penktadienio jau vieną paliksiu. Užrašė dukrytę į Boružėlių grupę. Bet taip ir nesupratau, kokio amžiaus ten vaikai - viena mergytė 1,8 metų, kiti - lyg tai 3,5. O maniškė 2,5 metų. Didžioji grupės dalis - lenkai, tik ta mergytė ir dar vienas berniukas - lietuviukai. Auklėtojos kalba visaip, bet teikia pirmenybę lenkų kalbai. Tai gerai - dukrytė išmoks užsienio kalbą rolleyes.gif
Sakė, darželis dirba nuo 6:00 iki 19:00 - manau, dirbantiems tai labai gerai.

Beje, Eri, žiūriu į tavo avatarą ir galvoju - ar tik ne tavo mergytę ten grupėje mačiau? Ar jos vardas ne Miglė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 29 kovo 2005 - 17:24
Jurga speju, kad mano, nes vakar vyras grizo ir sako, atves musu miglei drauge tik mergaites varda pamirso, gal smilte? thumbup.gif wub.gif Zinai as labai patenkinta, nes buvau nusivylus, kai pamaciau, kad maniske viena, didesniu grupeje, ir dar lenkiskai kalbanciu, bet kazkaip pagalvojau, na gal ir i gera , nors vis dar abejoju, sakem su vyru dar ziuresim, o dabar mes ja vedam tik iki 12 val. gal nuo kitos savaites palikinesiu ilgesnei dienai sad.gif

Jurga o kaip maniske elgesi? papaskok, nes man atrodo , kad mano vaikui ten blogai blush2.gif Oi neisvaizduojat kaip as verkiau, kai palikau pirma diena cry.gif va butent tokiom asarom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eri: 30 kovo 2005 - 07:48
QUOTE(eri @ 2005 03 30, 07:47)
Jurga o kaip maniske elgesi? papaskok, nes man atrodo , kad mano vaikui ten blogai blush2.gif Oi neisvaizduojat kaip as verkiau, kai palikau pirma diena cry.gif va butent tokiom asarom

Na, kai mes atejom i grupe, Migle sedejo prie staliuko su viena is aukletoju ir kazka ten veike - gal piese, ar siaip zaide. Aukletoja sako, va, Migle, turesi sau kompanija (cia apie musu Smilte) smile.gif Kiti vaikai kazkur buvo iseje tuo metu, o Migle buvo ten su 2-iem aukletojom. Mums besikalbant sugrizo ir kiti vaikai - gal is lauko, ar is kokio uzsiemimo, nezinau...
Dar aukletoja sake, kad Migle, nors neseniai lanko, bet jau adaptavosi.
Man atrode tavo mergyte tokia atsipalaidavusi sau. Neatrode, kad jai ten butu kazkas ne taip wink.gif
Eri, o kaip tau aukletojos? Man ta, kur sviesi (Danute, atrodo) tai faina pasirode, o kita tamsi - tai dar nezinau unsure.gif
o Kodel tau atrodo, kad tavo vaikui blogai ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 30 kovo 2005 - 08:47
tiesa, dar vedeja minejo, kad yra fizinio lav. pamokėlės. Už mėn. reik 20 Lt primokėt tada. Veda kažkoks vaikų sporto instruktorius, atvažiavęs iš Sant Peterburgo. Gal kas nors iš jūsų janko tas pamokėles?
Atsakyti
Na zinok Jurga nuraminai. 4u.gif Del sporto pamokeliu man nieko nesake, na mes ir taip namie sportuojam, bei lankom starzdaneliu mokyklele, manau to užteks.

va Danuta(jei gerai prisimenu) man irgi patiko, mus linksmai pasitiko, iškarto su ja užsiėmė, o kita ir aš užuomarša tai mažiau, kažkaip nesulaukiau iš jos didesnio dėmesio mano vaikui gal dėl to g.gif Nors aišku sunku jai su visais suspėti doh.gif ta tamsesne kažkaip labaiu su didčkiais užsiiminėja, nes pirma diena aš pati buvau grupėje pusantros valandos, tai stebėjau
Atsakyti
na va, šiandien buvom šventėj daržely. Taip smagu žiūrėt buvo į šokančius ir dainuojančius vaikučius, maniškė irgi sėdėdama man ant kelių pradėjo dainuoti biggrin.gif
Po koncerto užėjom į grupę, tai vos iškrapščiau ją namo. Tikiuosi pirmomis dienomis nebus problemos ją paliekant. O vėliau - nežinau g.gif
Eri, tavo Miglutė koncertą stebėjo pas auklėtoją (tiksliau, turbūt ten šeimininkėlė) ant kelių. Ir paskui, kai užėjom į grupę - dar su manim pašnekėjo ji mirksiukas.gif Ir vyresniems vaikams dar kažką paaiškino, kad kažko daryt negalima biggrin.gif
Kitiems vaikams net 4 metai jau suėję, o pats jauniausias, sakė 1,2 metukų toj grupėj. Tai nuo rytdienos startuosim ir mes thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip faina. Tik jinai gana aiskiai sneka g.gif , nors cia gal man viskas suprantama, o kitiems doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2005 03 31, 14:18)
Oi kaip faina. Tik jinai gana aiskiai sneka g.gif , nors cia gal man viskas suprantama, o kitiems doh.gif  biggrin.gif

aiškiai, aiškiai, bet vyresni buvo, matyt, apšalę, kad mažylė jiems nurodinėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Žodžiu, nemačiau, kad ją kas skriaustų ar pan., man atrodo, kad jai ten labai gerai mirksiukas.gif
Eri, o kodėl jūs tą darželį pasirinkot? ar dėl vietos, ar dėl kalbos?
Mes tai dėl to, kad į jį lengvai priima ir dar pagalvojom, kad kita kalba į naudą išeis. O be to, netoli namų.
Atsakyti
pas mus ilga istoprija.trumpai būtų taip: Aš parašiau prašymą į Gabijėlę, tipo nuo sausio 1d. vedu, kai rašiau, sakė ok be problemų.Bet esu nepasitikinti mama, nuėjau anksčiau patikrinti ar viskas gerai, bet šį kartą buvo pati direktorė, sako, jūs ką mamytę, tik nuo rugsėjo 1d. doh.gif tipo čia gi elementaru nauji mokslo metai prasideda.Vat taip . sad.gif O kadangi pas mus buvo suplanuota ją leisti į darželį suradau Vėjelį, irgi prie namų ir dar tuomet planavau į mažiausių grupę kur kaip sakė turėjo būti lietuviukai.Na o yra taip kaip yra mažųjų grupėje vietų nėra, todėl mes atkeliavom į didesnių, net , nežinau ar tai gerai ar ne.Pagyvensim, pamatysim.
O į gabijelę vesiu nuo rudens, nors kažkaip jie man paskutiniu metu nepatinka schmoll.gif Na gal dar iki rudens ataušiu biggrin.gif
Atsakyti
na va siandien jau palikau savo zuiki ir pietu miegleio ziuresim kaip jai seksis. Tikiuosi didelio streso nebus unsure.gif
Atsakyti