Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

Aš šiandien saviškę palikau iki pietų, tačiau Šiandien dirba kita auklėtoja, nei penktadienį, tai truputį baiminuosi, kaip sutars su ja. Nes su šviesiąja auklėtoja ji sutarė labai gerai, ypač kaip pirmai dienai...
Eri, ar taviškė lanko muzikos pamokėles daržely? Penktadienį maniškės ten nevedė, nes per maža. Nesupratau, gal čia tik kol apsipras. Būtų gaila, jei nevestų, nes jai muzika labai patinka. Net nežinau, kaip korektiškai auklėtojos paprašyti, bijau, kad neįsižeistų dėl to, kad kišuos į jų darbą ax.gif
Atsakyti
gERAS KLASUIMAS, NET NEZINAU, MANYCIAU, KAD NEVEDA, O PREIZASTIS, KAD TEN VAIKAI LENKISKAI KALBANTYS, TAI IR PAMOKELES VYKSTA , TURBUT, LENKU KALBA, TADA MAN NETGI BUTU GERAIU, KAD NEVESTU. nORS CIA VIENA DIENA VYRAS SAKE, KAD VISI VAIKAI DAINAVO DU GAIDELIUS, O MIGLE PLESE "MUSIA" doh.gif NORS TU KA.vAT IR SUPASK AR CIA JIE MUZIKOS PAMOKOJE AR CIA SIAIP GRUPEJE DAINAVO?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eri: 04 balandžio 2005 - 11:34
šįryt mūsų tėvelis pagaliau išdrįso vienas nuvesti dukrytę į darželį biggrin.gif anksčiau bijojo graudžių scenų. Kol kas eina noriai, bet laukiu, kada nusibos ir nebenorės ten eiti g.gif
Vakar grupėje buvo 8 vaikai. Nustebau, kai auklėtoja pasakė, kad tai jau daug, kad užtenka. Ir atrodė pavargus. O tai kaip būna kituose darželiuose, kur grupėje 25 vaikai unsure.gif
Eri, ir kitos mamytės, ar neiškilo problema daržely dėl lenkų k.? ar tu supranti nors kiek?
Mane ten jau kelis kartus kas nors netyčia vis užkalbina, kažko klausia, o aš nieko nesuprantu doh.gif taip nejauku pasidaro, vedu vaiką į lenkų darželį, o pati nė bum bum blink.gif
O kaip tėvų susirinkimuose?

Atsakyti
Na Jurga kol kas su tuo nesusidūriau, aš lenkų ir schmoll.gif ne bum bum. Bet nelabai suku dėl to galvą, manau, per susirinkimą, jie tikrai pasirinks kalbą, kuri būtų suprantama visiems tėveliams. mirksiukas.gif

dar norėjau paklausti kaip jums sekasi? Kadangi mes jau trečia savaitė kaip lankom darželį, aš jau matau tam tikrų pokyčių, labaiu savarankiškesnė, thumbup.gif tvarkingesnė thumbup.gif , judresnė doh.gif ir dar daug visokių niuansų.Ir dar Jurga o jūs į Mokyklėlę ar dar eisit? Nes labai knieti susipažinti, o darželyje sunku ištaikyti, aš dar net Smiltės nemačiau grupėje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2005 04 06, 08:40)
dar norėjau paklausti kaip jums sekasi? Kadangi mes jau trečia savaitė kaip lankom darželį, aš jau matau tam tikrų pokyčių, labaiu savarankiškesnė, thumbup.gif  tvarkingesnė thumbup.gif , judresnė doh.gif  ir dar daug visokių niuansų.Ir dar Jurga o jūs į Mokyklėlę ar dar eisit? Nes labai knieti susipažinti, o darželyje sunku ištaikyti, aš dar net Smiltės nemačiau grupėje unsure.gif

na, maniškė šiandien 4-tą dieną ten pasiliko viena. Pokyčių dar nėra, bet kai nueinu jos pasiimti - tai atrodo patenkinta, žaidžia, linksma. Pasilieka ten irgi lengvai, be jokiu ašarų. Kol kas jai ten smagu. Nežinau, gal pabos dar.
Mes ją atvedam apie 8:30 ir pasiimu 12:15 maždaug.

Vakar išsiaiškinau dėl muzikos pamokėlių - tai ves visus, dabar bus ketvirtadieni. O gegužės gale bus šventė mamoms smile.gif

Į mokyklėlę tai norisi man nuvest, bet nežinau kada. ryte jau nebeišeis nuvesti. Gal antradienį vakarais. Šeštadienį turbūt nebe Pašilaičiuose būna? kada jūs einat?
Atsakyti
Atvarykit, nes jau ruosiames opereliai, vaikams sius drabuzelius, moko daineles , sokius ir pan. mes visalaik einam antradieni nuo 18val. Ir dar si sestadieni 15,30 bus mamu vakarone, tai pasakos apie kamuolius kuom jie geri ar blogi biggrin.gif paskui pasakos apie operele ar apie vasaros stovykla, nepamenu ir dar lyg tais bus linijiniai sokia, jei susirinks mamu, na uz juos reikes susimoketi
Atsakyti
Sveikos,
ruosiuosi ir as neuzilgo pradet vesti savo pupa i si darzeli, uzsirasem jau senokai, bet kol kas kol nerandu darbelio dar vis atideliojam ta vedima ax.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eri: 06 balandžio 2005 - 12:19
Eri, kaip sekasi tavo mazylei pietų miego miegot daržely? Man auklėtoja pasiūlė jau palikt miegot nuo šiandien, bet nevedžiau, nes akytės uždegimo nuo penktadienio neišgydau smėlio prisipylė cry.gif Tai tupim namie...
Beje, ar tu buvai šeštadienį mokeklėlėj? ax.gif Aš buvau, bet nieko ten nepažįstu (išskyrus vadoves)...
Atsakyti
Jurga buvau as tame susitikime, ir netgi turbut zinau kuri buvai tu, bet , kad tu puolei skambinti telefonu, tai nebuvo kaip prieiti ir pasilabinti. ax.gif Na bent as jau zinau kaip atrodai, tai tikrai kita kart uzkalbinsiu mirksiukas.gif O del miego, pirma diena, tai sake, sunkiai uzmigde, o paskui ir atsikelus prikele vaikus biggrin.gif , dar reiketu nepamirsti atnesti pizamytes ar naktinuku. O dabar tai zinok net ir nezinau aukletojos nieko nesako, tai suprantu , kad viskas gerai, nes tikrai jie ten nusikala, kad paskui simiega po 2,5valandos, o gal ir daugiau. thumbup.gif

Tiesa, dar prisiminiau, geroji aukletoja smile.gif sake, kad kadangi grupeje yra jau trys lietuviukai, tai jinai galetu jiems paskaityti lietuvisku knyguciu, o jinai turi tik viena tokia knygute, kuria ,sake smilte jau mintinai moka biggrin.gif tai vat gali isimesti keleta knyguciu, o as irgi pasistengsu nepamirsti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eri: 11 balandžio 2005 - 09:01
QUOTE(eri @ 2005 04 11, 09:52)
Jurga buvau as tame susitikime, ir netgi turbut zinau kuri buvai tu, bet , kad tu puolei skambinti telefonu, tai nebuvo kaip prieiti ir pasilabinti. ax.gif
Tiesa, dar prisiminiau, geroji aukletoja smile.gif sake, kad kadangi grupeje yra jau trys lietuviukai, tai jinai galetu jiems paskaityti lietuvisku knyguciu, o jinai turi tik viena tokia knygute, kuria ,sake smilte jau mintinai moka biggrin.gif tai vat gali isimesti keleta knyguciu, o as irgi pasistengsu nepamirsti doh.gif

Taip, puoliau skambint savo vyrukams - mažiuką buvau tik antrą kartą palikus ilgiau nei valandai, tai labai rūpėjo, kaip jie ten susitvarko biggrin.gif
O dėl knygučių irgi man sakė, tai aš jau šiandien buvau paruošus pora kietų knygelių, bet kad nenuėjom.
Juos ten moko naujų dainelių, sakė gegužės gale bus šventė. tai jau girdėjau iš Smiltės dainelių nuotrupų biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamytes,

Siandien apturejau toki pokalbi su aukletoja ir noriu jusu nuomones.Man buvo pasakyta, kad siandiens spektaklis ir jei noriu , kad vaikas eitu prasom 3Lt, jei ne -prasom pasiimti vaika iki 15,30, na paskui kai pasakiua, kad gerai atvaziuosiu pasiimsiu pasitaise ir pasake, kad galiu atvaziuoti ir iki 16 val. Bet dabar klausimas ar taip turi buti, kodel as turiu ja pasiimti jei darzelis dirba iki 17 val , o budinti grupe ir dar ilgiau? g.gif Vienuzodziu esu labai nepatenkinta, bet ir siaip tai aukletojai jauciu antipatija, kas ryta einu su ta mintim, kad gal as ja priimu neteisingai, o jinai kas kart viska padaro, kad mano nuomone tik pasitvirtintu. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eri: 19 gegužės 2005 - 07:42