Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

Labas
mano draugė vedė savo bernužėlį i Vėjelį ,tai buvo labai nepatenkinta, sakė ,kad nemalonios auklėtojos.
Dabar pradėjo vesti ,ten kur ir aš vedu savo vaiką,jau tris metus,į l/d ŽEMYNA,liko tikrai patenkinta.
Niekada negalėjau ir negaliu skųstis,nei dėl auklėtojų ,nei dėl maisto ir vaikas labai patenkintas ir mielai eina.
Tilrai tvarkingas ir šaunus darželis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Betty @ 2005 05 26, 12:12)
Labas
mano draugė vedė savo bernužėlį i Vėjelį ,tai buvo labai nepatenkinta, sakė ,kad nemalonios auklėtojos.
Dabar pradėjo vesti ,ten kur ir aš vedu savo vaiką,jau tris metus,į l/d ŽEMYNA,liko tikrai patenkinta.
Niekada negalėjau ir negaliu skųstis,nei dėl auklėtojų ,nei dėl maisto ir vaikas labai patenkintas ir mielai eina.
Tilrai tvarkingas ir šaunus darželis. biggrin.gif

Siaip apie ZEMYNA girdejau nelabai geru atsiliepimu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2005 05 19, 08:41)
Labas mamytes,

Siandien apturejau toki pokalbi su aukletoja ir noriu jusu nuomones.Man buvo pasakyta, kad siandiens spektaklis ir jei noriu , kad vaikas eitu prasom 3Lt, jei ne -prasom pasiimti vaika iki 15,30, na paskui kai pasakiua, kad gerai atvaziuosiu pasiimsiu pasitaise ir pasake, kad galiu atvaziuoti ir iki 16 val. Bet dabar klausimas ar taip turi buti, kodel as turiu ja pasiimti jei darzelis dirba iki 17 val , o budinti grupe ir dar ilgiau?  g.gif  Vienuzodziu esu labai nepatenkinta, bet ir siaip tai aukletojai jauciu antipatija, kas ryta einu su ta mintim, kad gal as ja priimu neteisingai, o jinai kas kart viska padaro, kad mano nuomone tik pasitvirtintu. sad.gif

g.gif na tikrai keista logika - jei nenori, kad eitų vaikas į spektaklį, tai turi jį pasiimti anksčiau nei paprastai... Juk tai neprivaloma... O gal auklėtoja dėl kalbos barjero taip pasakė, t.y. jai taip nuskambėjo netyčia?...
Maniškė lanko darželį 2 mėnesius, o viso sudėjus buvo jame 2 savaites... vis sergam...
Ar prasidėjus vasarai nepasikeitė auklėtojos? maniškė vieną myli, o apie kitą sako "pikta" g.gif Klausiu, ką ji daro, kad pikta? Sako, "liepia valgyt, miegoti, sėdėti ant kilimo..." doh.gif
Atsakyti
Itariu apie kuria cia smilte sneka, matyt ne veltui ir as jauciu jai antipatija, o vaiku neapgausi unsure.gif

mes irgi nors uz jus einam anksciau, bet turbut darzelyje buvom gal koki pilna menesi ne ilgiau, net ir dabar pasakiau, kad enam atostogu, o migle eme ir susirgo, tai atostogos virto, vaiko slaugymu ir dar kuo sergam, ausu uzdegimas doh.gif

Tiesa as paprasiau, kad migle uzrasytu i lietuviu grupe sake nuo rudens bus, na tu pati minejai .tai kaip ir dabar nera prasmes man ja vesti i gabijele, tuo labaiu, akd jau tiek negeru atsiliepimu skaiciau ir girdejau. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2005 05 26, 13:07)
Siaip apie ZEMYNA girdejau nelabai geru atsiliepimu sad.gif

Aš neturiu didelių reikalavimų darželiui,bet apie jį sprendžiu pagal savo vaiką.
Grupės auklėtoja yra tikrai labai šauni,bet žinai kaip sako :nepabandęs nežinosi.
Taip,kad vien kalbom tikėti irgi negalima biggrin.gif
Aš džiaugiuosi ir giriu šį darželį,nes mano vaikas eina tikrai mielu noru ir yra patenkintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betty @ 2005 06 02, 16:51)
Aš neturiu didelių reikalavimų darželiui,bet apie jį sprendžiu pagal savo vaiką.
Grupės auklėtoja yra tikrai labai šauni,bet žinai kaip sako :nepabandęs nežinosi.
Taip,kad vien kalbom tikėti irgi negalima  biggrin.gif
Aš džiaugiuosi ir giriu šį darželį,nes mano vaikas eina tikrai mielu noru ir yra patenkintas smile.gif

Butent,negalima spresti nepabandes,o tu tai padarei ax.gif .Mano drauges vaikas lanke ir jai labai nepatiko ZEMYNA sad.gif .Ir dar pagal viena aukle negalima spresti apie visa darzeli,nes gal pas mano vaika bus kita ir ji man labai nepatiks schmoll.gif .Taip kad......
Atsakyti
mes lankem Gabijele ir tikrai aukletojom esu be galo patenkinta. Maniskei tik seimininkele nepatiko. bet kadangi dukters aukletojos lieka su priesmokyklinukais dirbti, tai mazaja uzrasiau arciau namu i Aitvara. Gabijeles lopselis iki triju metu tikrai ne is geriausi (ne is vienos mamytes, kurios vaikas ten lanko girdejau). biggrin.gif O kokios ten pamokeles vakarais maziukams? Cia mokyklele ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesele @ 2005 06 05, 22:13)
mes lankem Gabijele ir tikrai aukletojom esu be galo patenkinta. Maniskei tik seimininkele nepatiko. bet kadangi dukters aukletojos lieka su priesmokyklinukais dirbti, tai mazaja uzrasiau arciau namu i Aitvara. Gabijeles lopselis iki triju metu tikrai ne is geriausi (ne is vienos mamytes, kurios vaikas ten lanko girdejau).  biggrin.gif O kokios ten pamokeles vakarais maziukams? Cia mokyklele ar kaip? g.gif

Mes lankem Gabijeles lopseli,irgi pabegom blush2.gif ax.gif .
Atsakyti
Džiuga+
kaip sekasi Tavo mergytei Vejelyje rolleyes.gif ? Ar pilnai patenkinta šiuo lopšeliu?
Atsakyti
mes vasarai atsiemem savo dukryte, nes labai daug ligu prisirinko ir jaunesniam broliukui prinese. Tai kad apsaugot atostogu ramybe, iki rudens nevesim cool.gif
O nuo rudens, jai jau bus 3 metai, tai eis i kita grupe, pas kita aukletoja. Vel naujas pratinimasis bus... unsure.gif
Atsakyti
mes nuo rugsejo 1d. startuojam Vejelyje 4u.gif matysim kaip seksis ax.gif mums tik 1,5 metu doh.gif
Atsakyti
Mamuske, o jus busite lietuviu ar lenku grupeje? pas kokia aukletoja? ar matete ja, ar patiko? kiek vaikuciu grupeje susidare? gal zinote, kiek lituviu grupeje paciu lietuviu, o kiek lenkiuku?
Mes esame uzrase savo sunu irgi nuo rugsejo (jam dabar - 1 m. 7 men.), bet dar nesame apsisprende del Vejelio. labai kliuna tai, kad jis lenkiskas, lenkiukams tai jis labai gerai, bet lietuviui lenkiska aplinka kazi ar labai gerai...

Kokius nurodymus gavote pirmoms dienoms, kaip bus pratinamas -kiek dienu, po kiek valandu prazdioje ir pan.

Linkime sekmes lopselyje, mamuska!
Atsakyti