QUOTE(eri @ 2005 05 19, 08:41)
Labas mamytes,
Siandien apturejau toki pokalbi su aukletoja ir noriu jusu nuomones.Man buvo pasakyta, kad siandiens spektaklis ir jei noriu , kad vaikas eitu prasom 3Lt, jei ne -prasom pasiimti vaika iki 15,30, na paskui kai pasakiua, kad gerai atvaziuosiu pasiimsiu pasitaise ir pasake, kad galiu atvaziuoti ir iki 16 val. Bet dabar klausimas ar taip turi buti, kodel as turiu ja pasiimti jei darzelis dirba iki 17 val , o budinti grupe ir dar ilgiau?

Vienuzodziu esu labai nepatenkinta, bet ir siaip tai aukletojai jauciu antipatija, kas ryta einu su ta mintim, kad gal as ja priimu neteisingai, o jinai kas kart viska padaro, kad mano nuomone tik pasitvirtintu.

na tikrai keista logika - jei nenori, kad eitų vaikas į spektaklį, tai turi jį pasiimti anksčiau nei paprastai... Juk tai neprivaloma... O gal auklėtoja dėl kalbos barjero taip pasakė, t.y. jai taip nuskambėjo netyčia?...
Maniškė lanko darželį 2 mėnesius, o viso sudėjus buvo jame 2 savaites... vis sergam...
Ar prasidėjus vasarai nepasikeitė auklėtojos? maniškė vieną myli, o apie kitą sako "pikta"

Klausiu, ką ji daro, kad pikta? Sako, "liepia valgyt, miegoti, sėdėti ant kilimo..."