Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

Mamuske, kur jusu Vilte siandien? Ar susirgo? Kaip jums is vis sekasi lankyti, ar labai ji pergyvena be mamos?
Siandien atvedem savaji berniuka, grupeje dar buvo 2 mergaites...
Atsakyti
labux... maniskis irgi eina i darzeli tik kazkodel mano bernuzeli uzrase i vyresneliu grupe grupe vadinas iboruzeles... eri jurgita jus saket kadjusu vaikai ejo i ta grupe.. kaip jums aukletoja henrik ta tamsi tokia pasirode..? nes man jinai kazkaip nelabai tokia agresivoka... o sviesioji tai faina.. ir matau kad vaikas verkia smarkiai kai dirba ta tamsioji o kai ta sviesioji viskas normaliai.. tai net nezinau kaip elgtis... skaiciau kad jus jai jautet antipatija gal zinot ka nors.. ar verta prasyt kad pervestu i kita grupe ar bandyt dar cia palikt nes ta kita tai tikrai labai faina...
Atsakyti
Meka, jo jauciai as jai antipatija, nors is principo nieko blogo nepamenu , kad padarytu, be keliu tokiu ax.gif Siaip migles elgesyje mnemaciau pakitimu kai jinai budavo. Bet kiek zinau ,tau su henrika dabar nedirba ta mu7su geroji aukletoja danuta,jinai isejo i paruosiamaja , na bent man taip sake direktore.O koks jusu antros aukletojos vardas?
Atsakyti
antrosios aukletojos vardas Kristina.. jinai is lenku grupes itariu nes truputi sunkokai kalba lietuviskai bet jinai labai faina ir vaikui su ja viskas tvarkoj.. o su ta henrika tai as problemu nemaciau na tiesiog vaikas zymiai ilgiau verkdavo ir grizdavo kazkoks keistas.... tav va...
kai viska issiaiskinsiu tiksliai tada parasysiu .. kazkaip nesinori zmogaus juodint be jokiu irodymu...
Atsakyti
QUOTE(BITUTIS @ 2005 06 27, 23:45)
Džiuga+
kaip sekasi Tavo mergytei Vejelyje rolleyes.gif ? Ar pilnai patenkinta šiuo lopšeliu?

Ka as zinau.... sad.gif Jau kartais nepatenkinta... Visu pirma vasara musu aukletojos nebuvo 2 men. sad.gif Nors sake, kad atostogaus tik 1... Kai kurios aukletojos mane uzknisa schmoll.gif Yra viena, ji tipo buna pavaduojanti, tai kalba tik rusiskai, tingi zaisti su leliais, pvz. siandien ryte kai atvedziau mazaja i darza ir pasakojau seimininkelei, kas vakar buvo blogai, tai ta aukletoja pliurpe gal su kita pasisukus nuo vaiku sonu, o 3 berniukai sedejo ant palanges blink.gif Ji nebuvo arti ju, is vis palange slidi, apacioje suolas, nu ir kas, kad tie vaikiukai jau 2 ar truputi daugiau metu turi... Mano mazei rugsejo 13 bus metai ir 9 men. Vedu nuo 1,3 men. Tai per ta laika kokius keturis kartus tikrai sirgome. Ir taip pas ja daznai laikosi slogyte ivairios formos, gargaliuoja... Tipo vaikas persirges atsinesa pazyma kad sveikas, bet daug tevu veda sirguliuojancius vaikus i darza ir sie visada apkrecia manaja. As labai del to nervinuosi ir pagrinde del to noriu keisti darza, tikiuosi, kad kitur bus geriau... O del vakar, ka sakiau seimininkelei: vakar vakare pavadavo kazkokia nauja aukle, mama pasieme mano Petra, tai visu pirma 2 vaikiukai su ta aukletoja lauke tevu laike ant stipraus vejo(kvaisa), mano mergyte grizo namo su ne savo pedkelnemis blink.gif , mamai kai ji paprase ciulptuko, ji pade indeli ir pasake, issirinkite kuris jusu...Jei nors viena soske su bakterijomis, tai serga visi...pravalas kazkoks, as vel isinervinau... Kai buvo musu aukletoja, tai viskas thumbup.gif ji tikrai gera, bet kitos... siaip sau.Be to ryte atidavus dukra pamaziau ant duru sarasa, ten skliaustuose, kad grupe rusu poster_offtopic.gif nors irasiau Petra i lietuviu tipo, ir sarase 20 vaiku, is ju siaip jau 11 lietuviu pavardemis... Ka as zinau, man jau vieni nervai... Nors maistas siaip nieko, vaikas, jei ne sirgaliojimai per kitu mazius, yra linksmas, musu aukletoja tai uzsiima su jais, bet, kad jos vis nera cry.gif cry.gif cry.gif NEBEGALIU............................

Cia as rasiau rugsejo pradzioje... mes vel sirgome, o aukletoja jau perkelta i kita grupe... Jei dar nors karta susirgs, galvosiu ka daryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 26 rugsėjo 2005 - 09:01
Dziuga+, jo sirgimas kai pradedi lankyti darzeli pagrindine problema, bet cia ne tik aukletojos kalte, pagrinde kalti tevai.Ir as esu pasiryzus viska isdeti per pirma tevu susirinkima .Esu kategoriskai pries kostincius vaikus ir apsisnargliavusius, na nebent sloga jau praeidineja, tai yra nuo jos pradzios yra praeje nemaziau septynios dienos. dziuga+ o tu cia apie maziausiu grupe sneki? nes jei taip tai ir as zinojau, kad jinai yra lietuviuku, man buvo pasirinkimas ar i ja ar i vyresneliu grupe eiti, kuri irgi lietuviu, tai pasirinkau vyresniu, nes aukletoja jau pazinojom.
Atsakyti
Laba mamytes 4u.gif
Norejau suzinot ar sunku i shita darzeli patekt? nes pas mus cia extra atvejis ir reikia kuo greiciau vaika kur nors pradet vest, nes nebegaliu paskaitu lankyt.. i Lietuviu darzeli taip staigiai papult net nematau proshvaisciu, o kaip su shituo? doh.gif
Aukle isvaziavo, o kita rasti.. uhhh.. neber jegu ieskot schmoll.gif
Atsakyti
O tu nueik pas direktore ir suzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2005 09 27, 09:28)
O tu nueik pas direktore ir suzinosi  mirksiukas.gif

teks blush2.gif
o kur ja rast? biggrin.gif
Atsakyti
Ateini i darzeli ir ieskai duru su uzrasu"direktore" biggrin.gif , o siaip reikia eiti per iejima , kuris yra prie automobiliu aiksteles ir ten iskart rasi, bet jinai paprastai buna is ryto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2005 09 26, 10:14)
Dziuga+, jo sirgimas kai pradedi lankyti darzeli pagrindine problema, bet cia ne tik aukletojos kalte, pagrinde kalti tevai.Ir as esu pasiryzus viska isdeti per pirma tevu susirinkima .Esu kategoriskai pries kostincius vaikus ir apsisnargliavusius, na nebent sloga jau praeidineja, tai yra nuo jos pradzios yra praeje nemaziau septynios dienos. dziuga+ o tu cia apie maziausiu grupe sneki? nes jei taip tai ir as zinojau, kad jinai yra lietuviuku, man buvo pasirinkimas ar i ja ar i vyresneliu grupe eiti, kuri irgi lietuviu, tai pasirinkau vyresniu, nes aukletoja jau pazinojom.

As nzn... Vienu zodziu kai pradejome eiti, tai buvo maziausia, o poto kai aukletoja pasikeite, tai gal ir grupe pasidare vyresneliu... Nes kai aukletojos paklausiau, kodel mus paliko, tai atsake, kad ji vienintele cia yra specializuota aukletoja ar kazkaip panasiai, ir turi buti mazuju grupeje...Tai va, uztat ja ir perkele kitur... Pavyzdziui mane uzknisa, kad ten pavaduojanti kai 1 k. buna savaiteje, aukletoja ne bum bum lietuviskai, tu jai sakai lietuviskai, tai ji ne biskio nesupranta... doh.gif cry.gif , mano maze jau rusisku zodziu moka, as tai isgyvenu del to, gal bandysiu eiti salia namu esanti lietuviu darzeli Pasilaiciu g., o gal priims kada?......
Atsakyti
na mes po ligos jau antra dienele einam i darzeli.. musu grupe bitutes... ax.gif
vaikas sake pramiegojo nuo 12,30 iki 16,00 nakti irgi pramiegojo normaliai tai sakau gal susinormalins miegas nes jau taip konkretnai su man systra jis issimuses buvo kad vaikas gul nueidavo 24 val. o nakti po n kartu prasibusdavo...

dziuga.. bet ten darzelis gi ne lietuviukams...tokia mdarzelyje aukletojai gal ir ne butina kalbeti lietuviskai... siaip tai tave turejo ispeti, kad grupeje tokia aukletoja bus ir kad vaikai ne lietuviukai
Atsakyti