Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

Mamuske, buvom siandien atvaziave. kaip ir tu minejai, aukletoja pasiule veliau pradeti leisti, nes kiti vaikuciai turi priprasti. Tai pradesim nuo treciadienio. Matem tavo Vilte - mergaiciuke stovejo prie lango ir graudziai verke... Natalija sake, kad ne per seniausiai isejai uztat taip...
Mes grupeje kol kas busim vieninteliai berniukai - kur gi kiti vyrai murai azuolai???
Atsakyti
oi vargsiuke mano verysad.gif
Atsakyti
Megaites, o jus is anksto uzrasinejot savo vaikucius i sita grupe? As va paskaiciau, kad jusu mazyliams neblogai sekasi, tai pagalvojau, kad gal ir man pabandyt g.gif gal patiks, nes namie maniskiui veiklos mazai doh.gif
Buciau dekinga, jei parasytumet i ka kreiptis ten nuejus 4u.gif

P.S. Ojusu vaikuciai moka patys valgyt? ar jiems ten padeda pavalgyt? nes maniskis tik rankom is lekstes pakapstytu ir psio tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltele: 08 rugsėjo 2005 - 16:14
Viltele, konkreciai mes uzsiraseme rugpjucio viduryje, kad galetume lankyti si rudeni.
maciau, kad ant visu grupiu duru jau iskabinti sarasai, tai itariu siam momentui nauju vaikuciu nerasys. Bet jus pabandykite, pasiteiraukite - juk vedeja pati pasakys. Pas ka kreipemes net nezinau - atvarem i ekskursija, moteriske viska aprode, jai ir palikome pareiskima...

musu berniukas bando pats valgyti, jei nepadetume - turbut liktu alkanas smile.gif). Tikiuosi, kad pades pavalgyti aukletoja...
Atsakyti
mlimbute, o mes kartais tarp varteliu ryte neprasilenkem g.gif viena mamyte sviesiais ilgais banguotais plaukiukais vede maza berniuka kaip tik tuo momentu kai as iseidinejau is darzelio teritorijos ax.gif

valgydina aukletoja kiek suspeja, sedi visos panos prie staliuko ir pacios valgo su saukstukais kose kiek maciau, o aukletoja ir auklyte tupi ir su savo sauksciukais dar papildomai maitina visas ax.gif

uzrasem mes gal vasario men g.gif uztat gal 3 sarase ax.gif bet aukletoja kaip sakiau minejo, kad daugiau 7-10 vaikiuku neziures, nes ji nepajegs visu apibegioti schmoll.gif
Atsakyti
pagal mamytes aprasyma - itariu, tai buvau ne as smile.gif, nors pas mane ilgi sviesus (tiksliau sviesus dazyti wink.gif plaukai), taciau musu berniuka nese vyras, o as salia ejau...

mamuske, suskaiciavau, kad grupeje buvo 5 mergaites, plius mes butume 6, ir dar minejo +1 mergaite - tai jau gaunasi 7 vaikiukai...
kas man nepatinka, kad toki kieki vaikuciu diena neveda i lauka, tik vakarop. Suprantama, kad aukletojai sunku suganyti tokius spirgius, bet visa diena vaikams trintis grupeje, man rodos negerai... Tikiuosi, kad greitu laiku priims 2 aukletoja, kaip sake pati Natalija, ir tada vaikai lauke gales pasidziaugti grynu oru.
Atsakyti
Laba,
tikrai ne tu ten buvai schmoll.gif
is pradziu kol buvo maziau mergyciu vede i lauka, o dabar joms neimanoma fiziskai schmoll.gif na gal kai priims kita aukletoja ir bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mlimbute @ 2005 09 08, 16:27)
Viltele, konkreciai mes uzsiraseme rugpjucio viduryje, kad galetume lankyti si rudeni.
maciau, kad ant visu grupiu duru jau iskabinti sarasai, tai itariu siam momentui nauju vaikuciu nerasys. Bet jus pabandykite, pasiteiraukite - juk vedeja pati pasakys. Pas ka kreipemes net nezinau - atvarem i ekskursija, moteriske viska aprode, jai ir palikome pareiskima...

musu berniukas bando pats valgyti, jei nepadetume - turbut liktu alkanas smile.gif). Tikiuosi, kad pades pavalgyti aukletoja...

aciu uz info, kaip suprantu grupes kol kas suformuotos, pamaniau, kad gal koki menesiuka palauksiu, gal atsilaisvins vietu, gal dar viena aukletoja priims, tada meginsim eit pasiklausinet, mano mazgius dar gal net permazas reikia pamokint su saukstu darbuotis biggrin.gif biggrin.gif ir siaip mandagumo, nes su tokiu viesulu kaip dabar, bijau, kad lieptu ji skubiai atsiimt doh.gif biggrin.gif biggrin.gif nors gal draugautu, nes matau, kad mergaiciu koncentracija aiski grupeje biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2005 09 07, 14:22)
Na sveikos vejelio darzelinku mamytes, mes einam i vyrelesne grupe, Jurga ku ku macaiu ir Smilte uzrasyti, ar jau einat? nes as atvedu Migle pacia pirma , o pasiima tetis, tai net nezinau kiek vaiku grupeje ir pan.

labas 4u.gif
oj, ir Smilte užrašyta ten doh.gif Mes nuo pirmadienio vesim ją į kitą darželį, Antakalny. Išsikeliam kitur gyvent. Tai turbūt reikia paskambint, kad nelankysim, nes maniau, kad norint toliau lankyt būtinai reik patiems pranešt rugsėjį. doh.gif
Kaip nauja auklėtoja, kuo vardu? Kiek vaikų grupėj? Arlietuvių grupė čia?
Maža ką, gal jai labai nepatiks ten Antakalny... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 09 rugsėjo 2005 - 13:38
Aukletoja, superine. grupe visa lietuviska.taigi jai nesiseks ten, ramiai galit grizti i vejeli. ant grupes duru uzrasyta vaikai, bet vaiksto kol kas kokie 8.
Atsakyti
ERI, o kuo ta aukletoja superine? Kokio amziaus vaikuciai grupeje? kaip suprantu grupeje Migle jauniausia - 2m2men? kiek berniuku, kiek mergyciu? ar grupeje yra knyguciu? kuriam aukste grupe? kaip ta grupe vadinasi?
Atsakyti
GRUPE pumpureliai, antrame aukste.Na nezinau kaip paaiskinti kuo superine, paprasciausiai matau, kaip myli mano migle, neabejoju, kad taip pat myli ir kitus vaikus. sarase 22 vaikai, bet kol kas eina tik kokie 8.
Atsakyti