Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Vėjelis

QUOTE(Meka @ 2005 09 30, 14:37)
na mes po ligos jau antra dienele einam i darzeli.. musu grupe bitutes... ax.gif
vaikas sake pramiegojo nuo 12,30 iki 16,00 nakti irgi pramiegojo normaliai tai sakau gal susinormalins miegas nes jau taip konkretnai su man systra jis issimuses buvo kad vaikas gul nueidavo 24 val. o nakti po n kartu prasibusdavo...

dziuga.. bet ten darzelis gi ne lietuviukams...tokia mdarzelyje aukletojai gal ir ne butina kalbeti lietuviskai... siaip tai tave turejo ispeti, kad grupeje tokia aukletoja bus ir kad vaikai ne lietuviukai

Esmė ta, kad yra lietuvių grupės, tai reiškia, kadir auklėtoja bent jau stengiasi su lietuviais kalbėti lietuviškai... Juk pradžioje ir buvo auklėtoja, kuri buvo ideali... Aš kitaip nebūčiau ten savo vaiko leidusi.
Atsakyti
na va siandien ryte, man teko palikti migle maziausiu grupeje ir ka as sutikau? Ogi mano taip nemegstama aukletoja Henrika (atrodo toks vardas, na cia tos kurios domisi sia tema ir skaite mano postus zino del ko as jai antipatija jauciu).tai vat siaip labai keista, kad jinai pas maziukas, nebent pavaduoja.nes pernai turejo gurpe, kuri dar nebaiginejo darzelio
Atsakyti
O kaip maziuku grupe vadinasi?
Pas mus - Drugeliai - ir yra kazkokia nauja papildoma aukletoja. jos vardo dorai ir neisgirdau... Idomu, ar tik nebus cia ta pati...
Atsakyti
jo buna kartais Drugeliu grupeje kaip vyras sako tokia tyli aukletoja, nieko nepasakoja g.gif tai gali buti gal ta pati g.gif pradedu bijoti blink.gif mlimbute kaip jums sekasi eiti g.gif
maniske, tai jau du kartus sirgo doh.gif
Atsakyti
Tai vat , kad nepamenu, bet pries ta maziuku grupe yra sporto sale mirksiukas.gif

Mamkos , o pas jus jau buvo tevu susirinkimai? Ai dar . doh.gif Labai nesigasdinkit, na tikrai jinai nera labai bloga tik vat as jai jauciau antipatija blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eri: 21 spalio 2005 - 07:19
Musu irgi 2 sirgo, vat dabar irgi nevedam, nes kazkokia neaiski temperatura - apie 37-37,2C. Bijau nuvesti, nes po keliu dienu vel iskris is vaikui burio.
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2005 10 21, 07:17)
Tai vat , kad nepamenu, bet pries ta maziuku grupe yra sporto sale mirksiukas.gif

Pries Drugeliu grupe - Linksmosios natos. tai turbut kita aukletoja, ne Henrika...

Beje, pas mus susirinkimo nebuvo. kadais minejo, kad gali buti pries sventes, speju, kad kazkur apie gruodzio men...
Atsakyti
prisiskaičiau jūsų gerų atsiliepimų apie šį darželį ir šiandien užrašiau savo mažają. taigi eisim nuo kitų metų rugsėjo 1 d. blush2.gif
Atsakyti
Sakykit, mamytės, kurių atžalėlės eina į Drugelių grupę- kaip jums dabar sekasi? Ar daug vaikų grupėje, ar labai ligelės kimba ?:blink:Ar auklėtojos geros?
Mes nuo sausio irgi startuojam mažiausiųjų grupėje 4u.gif . Gal net jauniausios būsim, nes kaip suprantu dauguma lankyti darželį pradėjo nuo rugsėjo mėnesio.
Atsakyti
QUOTE(ppieva @ 2005 11 24, 11:25)
Sakykit, mamytės, kurių atžalėlės eina į Drugelių grupę- kaip jums dabar sekasi? Ar daug vaikų grupėje, ar labai ligelės kimba ?:blink:Ar auklėtojos geros?
Mes nuo sausio irgi startuojam mažiausiųjų grupėje 4u.gif . Gal net jauniausios būsim, nes kaip suprantu dauguma lankyti darželį pradėjo nuo rugsėjo mėnesio.

Mums ten sekasi puikiai thumbup.gif ypac sutaria su aukletoja Natalija thumbup.gif
dabar jau ruosia programele Kaledoms, nu bus cirku ten doh.gif
Pradzioje gal menesi verkdavo labai ir nenorejo pasilikinet schmoll.gif
o dabar thumbup.gif
Atsakyti
Mamūške, man atrodo jus su Viltele mačiau pirmą jūsų darželio lankymo dieną smile.gif. Kaip tik tuomet, kai auklėtoja Natalija jus išleidinėjo namo ir pasakojo, kaip Viltelė verkė, mes su Meda buvom užsukę apsižiūrėti, kaip atrodo grupė ir pabendrauti su auklėtoja.
Tą dieną grupėje buvo tik trys vakučiai. O kiek jų yra dabar?
Atsakyti
jojo pamenu dabar rolleyes.gif
dabar 5 4u.gif
bet dabar as nevedzioju, o vyras veda, taip, kad nesusitiksim doh.gif nebent per Kaledini karnavala g.gif bet jus dar nelankysit g.gif
Atsakyti