Įkraunama...
Įkraunama...

Dovydas

Rimtas gražus ir prasmingas vardas thumbup.gif wub.gif Jeigu tik vaikui tinka ir gražiai su pavarde dera, tai aš 100 proc už šį vardelį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sorry, bet kazkodel is kart asocijuojasi su zydais...
"Dovydo zvaigzde"
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2008 11 05, 10:32)
drinks_cheers.gif dabar man atrodo, kad musu sūneliui kitoks vardas net ir netiktu thumbup.gif

oi geras ne tik kad viena diena gime bet dar ir Dovydai abu thumbup.gif drinks_cheers.gif

o seip tai dar pirmam nestumo trimestre su vyru nusprendem, kad jeigu bus berniukas tai bus tik Dovydas.. tvirtas, vyriskas vardas.. kol mazas -Dovydukas,suaugs ir pasens irgi bus grazu skambu, tvirta.. o ir reiksme grazi.. thumbup.gif .. beje del zydiskumo, tai man kazkokiu rasizmu kvepia.. unsure.gif tai taip iseina jeigu is zydu kalbos kiles tai jau iskart vien del to ir negrazus.. kazkaip nesuprantu tokiu dalyku... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Del grozio nesigincijama,bet tai tikrai hebrajiskas vardas.Kitaip sakant-zydiskas.
Ar jis jums patinka ar ne-tai jau asmeninis dalykas.
Atsakyti
visai gražus,bet atsibodęs jau ax.gif
Atsakyti
good.gif
Atsakyti
geriau dovas
Atsakyti
labai gražus smile.gif
Atsakyti
IR MAN LABAI GRAŽUS VARDAS DOVYDAS thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai grazus vardukas,o dar drauges sunus Dovydas,tai toks grazuoliukas wub.gif
Atsakyti
Dovydas - man tikrai gražus vardas, bet tik ne jo trumpinimas Dovis schmoll.gif , Dovas - dar dar...
Atsakyti
Dovydas- thumbup.gif thumbup.gif tik ne Deividas blush2.gif rodos du is esmes vienodi vardai, o koks skirtumas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 14 gruodžio 2009 - 18:51