Įkraunama...
Įkraunama...

Dovydas

kiek zmoniu tiek ir nuomoniu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man gražus wub.gif
Atsakyti
as ,kai rinkau savo beibiui varda, tai visai neziurejau ar jis popularus ar ne, man ir vyrui tiko ir patiko ir kai davem jam Dovydo varda, tai ji isivaizdavau ,kad bus raumeningas, aukstas ,grazus vaikinas toks ir tapo dabar jam 21 metai ir vardu nesiskundzia
Atsakyti
QUOTE(*ELANA* @ 2008 09 12, 10:25)
Dovydas-siaip sau dirol.gif ,o vat pvz. mano vaiko vardas DEIVIDAS didis.gif ,man asmeniskai graziau skamba nail.gif

O MAN DEIVIDAS PER DAUG TOKS LEPUS VARDAS, O DOVYDAS SKAMBA ISDIDZIAI thumbup.gif didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 05 spalio 2008 - 18:21
QUOTE(Kudle @ 2008 09 25, 15:07)
as ,kai rinkau savo beibiui varda, tai visai neziurejau ar jis popularus ar ne, man ir vyrui tiko ir patiko ir kai davem jam Dovydo varda, tai ji isivaizdavau ,kad bus raumeningas, aukstas ,grazus vaikinas toks ir tapo dabar jam 21 metai ir vardu nesiskundzia

geras as lygiai tap pat "tai ji isivaizdavau ,kad bus raumeningas, aukstas ,grazus vaikinas " doh.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte2 @ 2008 10 05, 20:19)
O MAN DEIVIDAS PER DAUG TOKS LEPUS VARDAS, O DOVYDAS SKAMBA ISDIDZIAI thumbup.gif  didis.gif

isdidus-taip ir yra mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dovydas- labai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir nieko, tik vyresni zmones sakys, kad vardas zydiskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 10 10, 11:41)
Gal ir nieko, tik vyresni zmones sakys, kad vardas zydiskas  mirksiukas.gif

Ir Marytė, ir Juozas, ir Tomas, ir Saulius... žydiški... bet kažkaip nieks nesako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2008 10 10, 13:43)
Ir Marytė, ir Juozas, ir Tomas, ir Saulius...  žydiški... bet kažkaip nieks nesako  4u.gif

na tikrai g.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 10 26, 22:14)
Labai gražus vardas mirksiukas.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti