Įkraunama...
Įkraunama...

Dovydas

ale kiek pagyrimu siam vardui thumbup.gif ,mano sunus taip pat dovydas,man tai labai grazus vardas.skaiciau knygose apie vardus-tai ir reiksmes geros sio vardo.bet ,kai dejau i nieka neziurejau,patiko ir tiek smile.gif
Atsakyti
man šis vardas labai gražiai skamba. Toks dieviškas vardas smile.gif
Atsakyti
dieviskas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai toki varda dave mano sunenui, pacioje pradzioje abejojau, kazkaip schmoll.gif Bet jam sis vardas tinka! ir man jis dabar patinka smile.gif
Atsakyti
Sūnų norėjau taip pavadint, bet kol gimė aplikt daug kūdykių tokiais vardais atsirado. Šiaip labai gražus vardas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 10 26, 21:43)
dieviskas 4u.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif dabar man atrodo, kad musu sūneliui kitoks vardas net ir netiktu thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif mano sūnelio vardas taip pat Dovydas smile.gif man patiko vardo reikšmė, ir vyras buvo už thumbup.gif ir visai nesvarbu - dažnas ar retas, svarbu, kad vaikui tiktų wub.gif
tad šaunuolės mamytės, kurios vaikams duoda gražius reikšmingus vardus drinks_cheers.gif , o ne naujadarus ar serialų veikėjų...
Atsakyti
Dovydas-mylimiausias, SUPER vardas thumbup.gif . Ir grazu ir prasminga !
Atsakyti
Man labai gražus vardas
Atsakyti
Man Dovydas skamba kaip KARALIUS smile.gif . Labai gražus vardas
Atsakyti
Dovydas - "mylimas". Super! good.gif
Atsakyti
aš labai už tokius lietuviškus, reikšmingus vardus 4u.gif man patinka, o jei dar vaikeliui "prie veidelio tinka" niu tai tada iš vis super thumbup.gif
Atsakyti