Užsirašėm ir mes į šį darželį nuo kovo mėnesio, labai patiko aplinka, miškas
Sveikos, mamos, norėjau paklausti, prėjusių metų "Varliukus" šiais metais auklės Laima, ar kita auklėtoja? Mano Mildutė vėl grįžta į darželį, labai būtų smagu pas Laimą grįžti...
pasimečiau galutinai, vakar buvau darželyje, sakiau kad norėtume jau nuo rugsėjo pradėt lankyt, o direktorė atšovė kad tokių mažų nepriima, tik nuo 2 metukų
nors kai kalbėjau telefonu man sakė ką kitą
pasakykit kas žinot kaip ten iš tiesų yra
Taip ir yra. As irgi apsalus-kai uzsirasinejome, sakeme, kad vaikas bus 1 m. ir 7 men. rugseji, tai - "O, koks didelis, tegul tik ateina". Dabar matyt pririnko pilnas grupes, tai jau issidirbineja, kad tik su mazesniais terliotis nereiketu. Nu ka apie tokius zmones galima pasakyti...
Gerai, kad mes turime alternatyva darzeliui. O kurie neturi! Iki rugpjucio 20 kvarsino galva, jau nei i kita darzeli neuzsirasysi taip velai, nei ka.
Gerai, kad mes turime alternatyva darzeliui. O kurie neturi! Iki rugpjucio 20 kvarsino galva, jau nei i kita darzeli neuzsirasysi taip velai, nei ka.
QUOTE(meeglee @ 2007 08 22, 10:01)
pasimečiau galutinai, vakar buvau darželyje, sakiau kad norėtume jau nuo rugsėjo pradėt lankyt, o direktorė atšovė kad tokių mažų nepriima, tik nuo 2 metukų
nors kai kalbėjau telefonu man sakė ką kitą
pasakykit kas žinot kaip ten iš tiesų yra 
Tai gal ir tu kalbėjai ne su direktore, o su pavaduotoja telefonu?
Nes ir man sakė, kad viskas gerai, ateikit rugpjūčio pabaigoj, kai visos pastovios auklėtojos dirbs, tada pradėsit vaiką pratint, o kaimynė kalbėjo su pačia direktore, tai jai direktore, ką ir jums pasakė, kad tik nuo 2ejų metukų priims.
Na, bet aš tikiuosi, kad bent nuo dvejų priims, nebus taip, kad mulkins iki dvejų metukų, o paskui vėl ką nors užgiedos? Ar čia gal kvepia "vokelio" reikalas?
Ta prasme, gal "patepti" reikia, tai kitaip kalbės?
Gosiuke, Meeglee, gal mūsų kleckai eis į vieną grupę
Na as paklausiau direktores pokalbio metu, tai vadinasi tada galime drasiai ateiti, kai busime 2 metu amziaus, i ka ji teatsake: nezinau, jei vietu bus
Tai kuom jums kvepia?
[quote=Kenguryte,2007 08 28, 13:24]
Na, bet aš tikiuosi, kad bent nuo dvejų priims, nebus taip, kad mulkins iki dvejų metukų, o paskui vėl ką nors užgiedos? Ar čia gal kvepia "vokelio" reikalas?
Kiek žinau Grupės perpildytos, juk į vieną lovytę dviejų vaikiukų nepaguldys
[COLOR=Chocolate]
Kiek žinau Grupės perpildytos, juk į vieną lovytę dviejų vaikiukų nepaguldys
[COLOR=Chocolate]
nezinau, mum viskas liuks, as pati nustebus net buvau. gavosi taip ,kad savam rajone vietos taip ir nebesulaukem, o darzo reikia verkiant, tai susizinojau is drauges, kad ju darzely yra vietos kelios. Tai vakar paskambinau, sian nuvaziavom , o pirmadieni jau keliausim i darzeli. nei vokelio, nei patepimo
pakliuvo i varliuku lyg grupe, 2-3 metu vaikuciu. grupej vaikiuku mazai , atmosfera man patiko, kiemas supernis. aukletoja matosi nuosirdi. kaip seksis, pamatysiu kita savaite. tik toloka veziot
Sveikutės
Norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į darželio 'Spygliukas' teritorijoje, esančias medines čiuožynes vaikams. Mamos, kurios vedat vaikus į šį darželį, pakalbėkit su darželio ūkvedžiu ar gal koks tėvelis gali pasidarbuoti
Esmė tame, kad tos medinės čiuožynės sukaltos tokiais dideliais medvarščiais, kurių smaili galai išlindę lauk. Tuos smailus galus reiktų užlenkti. Tiesiog, būdamos lauke atsitūpkit prie tų čiuožynių ir pamatysit. Judresni, aktyvesni vaikai, kurie visur eina, visur nosį kišta, gali netyčia susižeisti
P.S. Nieko prieš 'Spygliuką' neturiu, bet, mano galva, vaikų laipynės turi būti saugios.
Norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į darželio 'Spygliukas' teritorijoje, esančias medines čiuožynes vaikams. Mamos, kurios vedat vaikus į šį darželį, pakalbėkit su darželio ūkvedžiu ar gal koks tėvelis gali pasidarbuoti
P.S. Nieko prieš 'Spygliuką' neturiu, bet, mano galva, vaikų laipynės turi būti saugios.
taip taip dėl tų medvaržčių, išlindę ten jie kaip reikalas.
O mūsų situacija tokia pati kaip offspring. Šiuo darželiu ir auklėtojom esu tiek patenkinta, kad galvojam geriau jau pavežiosim vaiką, bet jis jausis gerai ir bus laimingas, negu eis į daželį, kuris stovi kieme, bet per tokia kančias
O mūsų situacija tokia pati kaip offspring. Šiuo darželiu ir auklėtojom esu tiek patenkinta, kad galvojam geriau jau pavežiosim vaiką, bet jis jausis gerai ir bus laimingas, negu eis į daželį, kuris stovi kieme, bet per tokia kančias