Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Spygliukas

4u.gif Mes taippat pradėjom lankyti Spygliuką nuo balandžio 12d. drinks_cheers.gif nors gyvenam šalia Obelėlės. Lankom Kiškučių grupę pas Snieguolę rolleyes.gif
Atsakyti
Užsirašėm ir mes į šį darželį nuo kovo mėnesio, labai patiko aplinka, miškas wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, norėjau paklausti, prėjusių metų "Varliukus" šiais metais auklės Laima, ar kita auklėtoja? Mano Mildutė vėl grįžta į darželį, labai būtų smagu pas Laimą grįžti... biggrin.gif
Atsakyti
pasimečiau galutinai, vakar buvau darželyje, sakiau kad norėtume jau nuo rugsėjo pradėt lankyt, o direktorė atšovė kad tokių mažų nepriima, tik nuo 2 metukų blink.gif nors kai kalbėjau telefonu man sakė ką kitą unsure.gif pasakykit kas žinot kaip ten iš tiesų yra g.gif
Atsakyti
Taip ir yra. As irgi apsalus-kai uzsirasinejome, sakeme, kad vaikas bus 1 m. ir 7 men. rugseji, tai - "O, koks didelis, tegul tik ateina". Dabar matyt pririnko pilnas grupes, tai jau issidirbineja, kad tik su mazesniais terliotis nereiketu. Nu ka apie tokius zmones galima pasakyti...
Gerai, kad mes turime alternatyva darzeliui. O kurie neturi! Iki rugpjucio 20 kvarsino galva, jau nei i kita darzeli neuzsirasysi taip velai, nei ka.
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2007 08 22, 10:01)
pasimečiau galutinai, vakar buvau darželyje, sakiau kad norėtume jau nuo rugsėjo pradėt lankyt, o direktorė atšovė kad tokių mažų nepriima, tik nuo 2 metukų blink.gif nors kai kalbėjau telefonu man sakė ką kitą unsure.gif pasakykit kas žinot kaip ten iš tiesų yra g.gif

Tai gal ir tu kalbėjai ne su direktore, o su pavaduotoja telefonu?
Nes ir man sakė, kad viskas gerai, ateikit rugpjūčio pabaigoj, kai visos pastovios auklėtojos dirbs, tada pradėsit vaiką pratint, o kaimynė kalbėjo su pačia direktore, tai jai direktore, ką ir jums pasakė, kad tik nuo 2ejų metukų priims.
Na, bet aš tikiuosi, kad bent nuo dvejų priims, nebus taip, kad mulkins iki dvejų metukų, o paskui vėl ką nors užgiedos? Ar čia gal kvepia "vokelio" reikalas?
Ta prasme, gal "patepti" reikia, tai kitaip kalbės?

Gosiuke, Meeglee, gal mūsų kleckai eis į vieną grupę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 28 rugpjūčio 2007 - 12:25
Na as paklausiau direktores pokalbio metu, tai vadinasi tada galime drasiai ateiti, kai busime 2 metu amziaus, i ka ji teatsake: nezinau, jei vietu bus thumbup.gif Tai kuom jums kvepia? g.gif
Atsakyti
[quote=Kenguryte,2007 08 28, 13:24]

Na, bet aš tikiuosi, kad bent nuo dvejų priims, nebus taip, kad mulkins iki dvejų metukų, o paskui vėl ką nors užgiedos? Ar čia gal kvepia "vokelio" reikalas?
Ta prasme, gal "patepti" reikia, tai kitaip kalbės?

Kiek žinau Grupės perpildytos, juk į vieną lovytę dviejų vaikiukų nepaguldys bigsmile.gif
[COLOR=Chocolate]
Atsakyti
oj mamos man ta direktore irgi kvarsino galva doh.gif vis sake kad grupe formuojasi ir kad pratinasi po 1-2 vaikus.sake paskambins kai ateis musu eile .. bet skambucio taip ir nesulauke nuejom i "Pakalnute" kur maniske iki siol sekmingai lanko wub.gif
Atsakyti
nezinau, mum viskas liuks, as pati nustebus net buvau. gavosi taip ,kad savam rajone vietos taip ir nebesulaukem, o darzo reikia verkiant, tai susizinojau is drauges, kad ju darzely yra vietos kelios. Tai vakar paskambinau, sian nuvaziavom , o pirmadieni jau keliausim i darzeli. nei vokelio, nei patepimo mirksiukas.gif pakliuvo i varliuku lyg grupe, 2-3 metu vaikuciu. grupej vaikiuku mazai , atmosfera man patiko, kiemas supernis. aukletoja matosi nuosirdi. kaip seksis, pamatysiu kita savaite. tik toloka veziot doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į darželio 'Spygliukas' teritorijoje, esančias medines čiuožynes vaikams. Mamos, kurios vedat vaikus į šį darželį, pakalbėkit su darželio ūkvedžiu ar gal koks tėvelis gali pasidarbuoti g.gif Esmė tame, kad tos medinės čiuožynės sukaltos tokiais dideliais medvarščiais, kurių smaili galai išlindę lauk. Tuos smailus galus reiktų užlenkti. Tiesiog, būdamos lauke atsitūpkit prie tų čiuožynių ir pamatysit. Judresni, aktyvesni vaikai, kurie visur eina, visur nosį kišta, gali netyčia susižeisti verysad.gif

P.S. Nieko prieš 'Spygliuką' neturiu, bet, mano galva, vaikų laipynės turi būti saugios.
Atsakyti
taip taip dėl tų medvaržčių, išlindę ten jie kaip reikalas. doh.gif

O mūsų situacija tokia pati kaip offspring. Šiuo darželiu ir auklėtojom esu tiek patenkinta, kad galvojam geriau jau pavežiosim vaiką, bet jis jausis gerai ir bus laimingas, negu eis į daželį, kuris stovi kieme, bet per tokia kančias doh.gif doh.gif
Atsakyti