Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Spygliukas

Pasirodo, ne visuose darzeliuose vadovaujamasi tokiais principais kaip siame - mama, lauk! Rasant pareiskima iseinant, sio darzelio direktore pabreze, kad nerasite tokio darzelio, kur mamoms leistu pabuti kartu su vaiku. Ant dienu kalbejau su viena pazistama, ju darzelyje pries pradedant vesti vaika tevams buvo pravesta privaloma pamokele su psichologu apie vaiku adaptacija, problemas ir pan. Su vaiku vienas is artimuju PRIVALEJO 2 sav. eiti kartu i darzeli ar pasilikti kuri laika, veliau pasilikimo laika trumpinant. Is esmes daug ir kitu skirtumu minejo, pvz. tai, kad pries pietu miega visiems vaikuciams buvo skaitoma pasaka. Pamaniau, kad kalba apie koki privatu darzeli, pasirodo ne velnio, apie paprasta. Deja, jis kitam mieste. Sakau, gal neverta taip greitai nusivilti visais darzeliais g.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta esu siuo darzeliu. Siuo metu lankome paruoshiamaja grupe, iki tol aukletojos buvo Genute ir Ilona. Man asmenishkai Genute patiko labiau:) Kalbant bendrai - vaikas beveik nesirgo, o jei ir sirgo darzhelio tikrai kaltinti negalechiau:)
Atsakyti
Genute visoms mamytems patinka labiau drinks_cheers.gif Man irgi smile.gif
Todel kad kiekviena vaika ryte atejus pasitinka, uz rankytes nusiveda i grupe, ar bent jau pasisveikina, pasnekina svelniai. Ir vaikiukas tada noriai pasilieka darzelyje, ir mama ramesne iseina. Juk tiems maziukams dvimeciukams kiekviena diena - naujas issukis, o ypac darzelyje, kur reikia vis is naujo isikovoti savo pozicijas, ir dar viena diena isgyventi be mamos. O aukletoja Ilona visada taip uzsiemus atrodo kazkokiais darbais, kad neturi laiko nei pastebeti, kad kazkas atejo, nei juo labiau pasitikti naujai atejusio vaikucio devil.gif

Atsakyti
QUOTE(ikis @ 2007 05 09, 14:45)
4u.gif Mes taippat pradėjom lankyti Spygliuką nuo balandžio 12d. drinks_cheers.gif nors gyvenam šalia Obelėlės. Lankom Kiškučių grupę pas Snieguolę rolleyes.gif

4u.gif ir mes taip pat mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gosiuke @ 2007 08 26, 19:48)
Taip ir yra. As irgi apsalus-kai uzsirasinejome, sakeme, kad vaikas bus 1 m. ir 7 men. rugseji, tai  - "O, koks didelis, tegul tik ateina". Dabar matyt pririnko pilnas grupes, tai jau issidirbineja, kad tik su mazesniais terliotis nereiketu. Nu ka apie tokius zmones galima pasakyti...
Gerai, kad mes turime alternatyva darzeliui. O kurie neturi! Iki rugpjucio 20 kvarsino galva, jau nei i kita darzeli neuzsirasysi taip velai, nei ka.

Kiek zinau, jie atsisake lopselio, ir dabar priima tik nuo 2 m. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aureja25 @ 2008 04 18, 17:36)
gal kurios mamytes vedate savo varliukus i sia grupe? Pasidalinkite info  bigsmile.gif

4u.gif mes pernai lankeme varliuku grupe, bet dabar isaugome ir perejome i anciuku... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Shuke @ 2008 09 04, 20:45)
sveikos,
mes irgi varlytes  ax.gif
vakar buvo pirma diena tai mazoji , net nepastebejo kad mamos jai truktu, buvo visa patenkinta.. jau apsidziaugiau...
ale siandien jau i koja kibo, bet neverke nuvedziau i grupe ir palikau.. radau verkiancia  verysad.gif
sake grupeje yra berniukas kuris visa laika verkia  doh.gif  tai manoji issigando ir aisku palaike jam kompanija.. labai gaila man jos buvo... bet dar tik dvi dieneles praejo  blush2.gif
vakar ji pasieme, tai nieko, siandien jau matyt visa diena buvo  g.gif
nu bet visu vaika kazkkiek verkia nieko cia nepadarysi, nors sirdi skauda  verysad.gif
o i grupe tikrai praso neiti, kad kitiems vaikiukams sirdeliu neskaudetu...

4u.gif visa tai laikina, pripras ir viskas bus thumbup.gif as dvi savaites vaziuodavau ja 12 val. pasiimti, kadangi niekaip nenoredavo eiti miegoti darzelyje, kol viena diena, su aukletojos leidimu, pati ja uzmigdziau darzelyje, nuo tos dienos viskas thumbup.gif Vaikas darzeliu labai patenkintas... wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

kadangi renku vaikui darzeli, kur ji uzregistruoti, gal galite parasyti, kokie sio darzelio pliusai ir minusai?

is anksto aciu uz atsakymus
Atsakyti
Paskaiciau temele ir radau geru atsiliepimu apie Genute. Tikrai nuostabi aukletoja. Musu mergyte lanke pas ja nuo lopselio. Dabar lanko jau parengiamaja grupe pas kitas aukletojas, bet vistiek dar sako, kad Genute geriausia. Labai mes ja mylejom ir buvo gaila issiskirt.
Atsakyti
sveiki,
norejau pasiteirauti mamu kurios veda savo vaika i si darzeli valdorfo grupe.si rudeni esu uzrasiusi vaika i valstybini darzeli,bet pradejau lankyti valdorfo paskaiteles apie vaiku auginima ir man tai labai artima..noreciau leisti vaika i sia darzelio grupe.gal turit kokiu nuomoniu ?patirciu?
Atsakyti
Labukas,

Mes nuo pavasario irgi jau eisime i si darzeli. Tik visai pamirsau paklausti koks sio darzelio darbo laikas ir kitu klausimu.
Gal kas galite atsakyti jei nesunku?
Koks darzelio mokestis?
Koks darbo laikas (kada anskciausiai ir kada veliausiai pasiimti galima) ?
Ar yra kokie bureliai?

Dekoju
IKi
mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgelis @ 2009 03 06, 15:32)
Labukas,

Mes nuo pavasario irgi jau eisime i si darzeli. Tik visai pamirsau paklausti koks sio darzelio darbo laikas ir kitu klausimu.
  Gal kas galite atsakyti jei nesunku?
  Koks darzelio mokestis?
  Koks darbo laikas (kada anskciausiai ir kada veliausiai pasiimti galima) ?
  Ar yra kokie bureliai?

Dekoju
  IKi 
  mama  smile.gif

mokestis turbūt visuose darželiuose vienodas (juk jį ne pats darželis nustato), apie 170 lt/mėn. Darbo laikas nuo 6.30 iki turbut 18.30. Kažkaip visad iki šešių vaiką pasiimu, tai va nesu tikra, iki kelių vakare privaloma pasiimti. Reiks pažiūrėti ryt biggrin.gif O anksčiau pasiimti nieks nedraudžia - norit iki pietų miego galit pasiimti, norit po miego pavalgius. Aš savojo anksčiau ir neinu imt, nes jis vistiek namo nenori eiti, kol dar draugų yra.
Būrelių yra, tik maniškio nei vienas nedomina.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 03 08, 16:41)
mokestis turbūt visuose darželiuose vienodas (juk jį ne pats darželis nustato), apie 170 lt/mėn. Darbo laikas nuo 6.30 iki turbut 18.30. Kažkaip visad iki šešių vaiką pasiimu, tai va nesu tikra, iki kelių vakare privaloma pasiimti. Reiks pažiūrėti ryt  biggrin.gif  O anksčiau pasiimti nieks nedraudžia - norit iki pietų miego galit pasiimti, norit po miego pavalgius. Aš savojo anksčiau ir neinu imt, nes jis vistiek namo nenori eiti, kol dar draugų yra.
Būrelių yra, tik maniškio nei vienas nedomina.

Aciukas uz atsakyma thumbup.gif
man svarbiausia, kad nuo 6.30, nes darbas nuo 7 thumbup.gif
Atsakyti
Labutis mamytės smile.gif
aš dar tik būsima, bet jau galvoju apie darželį vaikučiui. Spygliukas yra prie pat mūsų namų, todėl patogiausia būtų ten vesti, tai galvoju prieš kiek laiko reikia užsirašinėti?
Atsakyti
As kalbejau su Spygliuku, tai niekas ten nereikalauja is anksto uzsirasineti.
Tiesa, mes jau dideli - nuo 4 metuku eisim smile.gif Maziukams gal yra kokios eiles g.gif
Gal jau ir veloka... g.gif Na, bet ziuresim, kaip seksis. 4u.gif

Gal zinot, kaip tame darzelyje su vaikiuku ugdymu? Kokios pamokeles? bureliai?
Atsakyti