Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Spygliukas

QUOTE(Iovi @ 2009 03 25, 14:55)
Gal zinot, kaip tame darzelyje su vaikiuku ugdymu? Kokios pamokeles? bureliai?

na mes ten lankom jau nuo 2.5 metuku ir esu labai patenkinta darzeliu rolleyes.gif bureliu irgi nemazai,pramoginiai sokiai,muzikinis burelis,baletas,karate smile.gif na ir aisku grupeje vykstantys uzsiemimai. Taip pat pas logopeda lankemes,tai greitai ismokom R tarti,ir pati dukryte sake,kad gera logopede rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdelyte @ 2009 03 31, 21:38)
na mes ten lankom jau nuo 2.5 metuku ir esu labai patenkinta darzeliu  rolleyes.gif  bureliu irgi nemazai,pramoginiai sokiai,muzikinis burelis,baletas,karate  smile.gif  na ir aisku grupeje vykstantys uzsiemimai. Taip pat pas logopeda lankemes,tai greitai ismokom R tarti,ir pati dukryte sake,kad gera logopede  rolleyes.gif

mmm
skamba neblogai
mano mergina tai labai jau sokeja tongue.gif
o kazi, kada jie buna? rytais? ar vakarais? vasara?
Atsakyti
QUOTE(Iovi @ 2009 04 01, 18:11)
mmm
skamba neblogai
mano mergina tai labai jau sokeja tongue.gif
o kazi, kada jie buna? rytais? ar vakarais? vasara?

kiek zinau tai po pietu,kazkur nuo 15 val. prasideda rolleyes.gif jie bun anuo rudenio vidurio-galo iki pat pavasario pabaigos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iovi @ 2009 03 25, 13:55)
As kalbejau su Spygliuku, tai niekas ten nereikalauja is anksto uzsirasineti.
Tiesa, mes jau dideli - nuo 4 metuku eisim smile.gif Maziukams gal yra kokios eiles  g.gif
Gal jau ir veloka...  g.gif  Na, bet ziuresim, kaip seksis. 4u.gif

keista g.gif Anksčiau tikrai būdavo tokių, kurių nepriėmė, nes perpildytos grupės buvo. Aš savo mažąjį rudeniui užrašinėjau pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 04 01, 18:34)
keista  g.gif  Anksčiau tikrai būdavo tokių, kurių nepriėmė, nes perpildytos grupės buvo.  Aš savo mažąjį rudeniui užrašinėjau pavasarį.

na, mums sake, kad buvo kazkiek vaiku is Pilaites, kurie dabar Pilaiteje darzeli pradejo lankyti unsure.gif
bet kiek domejomes - kituose lazdynu darzeliuose irgi yra tu vietu. tik kad sitas mums labiausiai pakeliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iovi @ 2009 04 06, 11:49)
na, mums sake, kad buvo kazkiek vaiku is Pilaites, kurie dabar Pilaiteje darzeli pradejo lankyti  unsure.gif
bet kiek domejomes - kituose lazdynu darzeliuose irgi yra tu vietu. tik kad sitas mums labiausiai pakeliui  ax.gif

Sveiki,tie tevai as ir dar viana mama...darzelis jau 2 metus nesurenka grupiu,tad vietu ten tikrai yra...praeitais metais grupeje budavo 5 vaikai...
Papildyta:
QUOTE(rzv @ 2009 04 06, 15:17)
Sveiki,tie tevai as ir dar viana mama...darzelis jau 2 metus nesurenka grupiu,tad vietu ten tikrai yra...praeitais metais grupeje budavo 5 vaikai...

Tevai,kuriu vaikai perejo i darzelius Pilaiteje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2009 03 16, 14:33)
Labutis mamytės smile.gif
aš dar tik būsima, bet jau galvoju apie darželį vaikučiui. Spygliukas yra prie pat mūsų namų, todėl patogiausia būtų ten vesti, tai galvoju prieš kiek laiko reikia užsirašinėti?

Mes saviski i Spygliuka uzrasem kai buvo 1 men amziaus, o leisim nuo 2,5m (rudeni), tai mums vedeja sako: oi kaip anksti uzrasinejat, ir zurnale jau buvom 29 numeriu i ta grupe blink.gif
Atsakyti
Labukas mamytes,

Mes jau pradejome lankyti Spygliukus, Nykstuku grupe. Pirma diena buvo pues dienos, siandien jau visai palikau.
Gal yra mamyciu vedanciu i sia grupe? Butu idomu atsiliepimai apie aukletojas ir vaikuciu patirti sioje grupeje.

Pagarbiai
Atsakyti
Mūsų net neužrašė, sakė, kad jau užrašyta 30 vaikų ir ji daugiau neužrašinėja. Čia tai "bajeris". Maniškiui greit bus dveji. Norėjau vest nuo rudens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo x-ena: 16 gegužės 2009 - 12:35
QUOTE(x-ena @ 2009 05 16, 13:33)
Mūsų net neužrašė, sakė, kad jau užrašyta 30 vaikų ir ji daugiau neužrašinėja. Čia tai "bajeris". Maniškiui greit bus dveji. Norėjau vest nuo rudens.

Va va taip jau yra su darzelio vietomis, del to ir uzrasnejama vos ne katik gimusi.. doh.gif
Atsakyti
Labukas,,

Mums tai jau 4 metai, tai uzrase be problemu thumbup.gif . Kolkas vaikas patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgelis @ 2009 05 18, 08:25)
Labukas,,

Mums tai jau 4 metai, tai uzrase be problemu thumbup.gif . Kolkas vaikas patenkintas biggrin.gif

na, mes irgi 4 metuku, tai is karto prieme.
kazka teko girdeti, kad maziukams vietu nelabai yra. tik kazi kodel g.gif
gal iki 3 metuku - lopselines grupes g.gif o ju taigi maziau darzeliuose...
Papildyta:
QUOTE(x-ena @ 2009 05 16, 13:33)

na, Lazdynuose juk yra tu darzeliu...
ten netoli juk Pakalnute yra - domejomes, sake, kad be problemu (tiesa, ne del maziuko juk klausem... ax.gif ) Zibute - su regejimo sutrikimais vaikuciams. tai ten irgi imanoma uzsirasyti, nes turi grupiu ir sveikiems vaikuciams. tik ten jau ziuri, kad butu pagal gyvenama vieta. i Lazdyneli, tai geriau net nosies nekisti - mums atsake, kad uzraso tik 2013 metams doh.gif Vadinasi, dar negimusius reiketu uzrasineti lotuliukas.gif
tai tiek ziniu 4u.gif
tolyn nelindome ieskoti, nes spygliuukas thumbup.gif
Atsakyti