QUOTE(Innamoratta @ 2014 09 02, 14:46)
Labas ir mes is Giliuku. Vytautas musu
Neturiu kuo skustis. Gal neramina, kad prausykloj salta (man baisia paciai patinka, kai vonios patalpoj labai silta), bet kiek girdejau ziema puodukus i miegamaji padeda jei salta ten buna. Aisku gaila, kad per tiek metu apart plastikiniu langu daugiau nelabai ir pazenge darzelis, bet tevai tikrai irgi turi rupintis savo vaiku gerove. Tikiuosi per susirinkima dar sugalvos teveliai su aukletojom priesaky ko dar truksta ar kaip dar galetumem pradziuginti mazuosius. Del finansu, tai manau pas visus padetis skirtinga ir jei kazkuri seima negales mesti i bendra katinla ar gales maziau, tai nieko ir neatsitiks blogo, uzmes tie, kurie gali daugiau. Anokia cia beda...labiau mylekim zmones vienas kita ir ziurekim i bendravima, elgesi su vaikais, uzsiemimus ir maziau skuskimes, imkimes iniciatyvos
Papildyta:
Siandien kol laukem savo vaiko (pietus valge) apejom pora ratu apie darzeli ir kaip tik su vyru pakalbejau, kad kiti tevai skundziasi jog vaikams nera ka veikt lauke, tai jis manim nepatikejo

Vaikai taip duodas!!! Laksto, lipa, ciuozia, smeli kasa. O tu karstykliu ten ne viena ir ne dvi. Visos grupeles kiek matem (panasu, kad kiekviena grupe turi savo vieta lauke) buvo judesy ir vaikai su smagiai iraudusiais zandais, o visas laukas uze kaip avilys

Jie turi veiklos, o tai, kad laukas neatrodo, kaip Akrpolio zaidimu kambarys, tik i nauda, nes tai skatina vaiku vaizduote ir kuryba.

Aisku jei teveliai sugalvoja kazka dar smagiau, tai mes tikrai palaikom ir prisidedam
tai kas tiem vaikam belieka, kaip tik lakstyti ir gaudyti vienas kitą (ir tai nėra kur) nes bent jau mūsų aikštelėj visai
nieko nėra[B]:
* supynių nėra,
* kabliai supuvę - negalima kabinti kad ir atneštume supynes
* smėlio dėžė sulūžus
* nėra net suoliuko kur prisėsti vaikučiams pasilsėjimui (auklėtojos nešasi kėdes ant kurių telpa tik vaikučių daikteliai)
* tokios kopėčios pakabintos ir tos užkeltos, ant jų neleidžia suptis, nes mūsų aikštelėje sukištos dvi grupės (apie 20 vaikų) todėl tos kopėčios užkeltos, kad niekas nesikarstytų nesisuptų ant jų, nes vaikai tiesiog susigrūdę už tai gali sužeisti vieni kitus.
stovi tik vienintelė sovietinė nesąmoninga ale "raketa-bokštelis" laipiojimui ir čiuožynė supelijus ir sus supuvusiais rastais ant kurių neleidžia kabinti net supynių, nes nesaugu.
Galit ką norit sakyt - kad tėvams reikia mestis ant visko, bet aš su tuo nesutinku. Esu linkusi daug kam mestis ir daug esu pati nupirkus ir davus darželiui (nes matau kokia skurduma yra), bet ne viską turi daryti tėvai. Yra kažkokios ribos, kur atsakingas pats darželis už inventorių bent jau lauko.
Tikrai yra labai neefektyvus darželio valdymas, nevieklumas, nemokėjimas ieškoti finansų, rėmėjų ir pan.
Yra atėjau, atsėdėjau darbo dieną ir namo. Čia aš apie vadovą aišku.
pati dirbu biudžetinėj šveitimo įstaigoje ir ojoj kiek matau vadovas deda pastangų, kad rasti lėšų, sponsorių visokiems remontams, įstaigos kitiems darbams. Nes ką duoda savivaldybė, tai tik algoms. O iš 2 proc. irgi įmanoma kažką pasidaryti, bet aišku ne viską.