Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(Elada:) @ 2008 04 19, 18:35)
pas mus santykiu kaip ir nera..as gyvenu sau ,o ji sau ,nors ji visada gaili savo maziuko ,juk jis toks aukso trupinelis  lotuliukas.gif

Visos mamytes eina uz savo sunelius,visada jie geri o marcios lieka kaltos,tad nepergyvenk ir i tai nereguok nes taip buvo ir bus!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Neveltui liaudies ismintis sako:
Anyta - velnio pramanyta.
Marti - gerklej karti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramutuke @ 2008 04 23, 20:40)
Neveltui liaudies ismintis sako:
Anyta - velnio pramanyta.
Marti - gerklej karti 
smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dabar su busima anyta labai gerai sutariame smile.gif o kas bus po vestuviu matysime ax.gif
Atsakyti
Mano santykiai su anyta iki vestuviu buvo geri, na gal ne tiek geri kiek stengemes viena kitai "nelisti i akis" o po vestuviu kazkas pasikeite, nevirskinu jos ir tiek doh.gif Manau ji irgi manim nelabai dziaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
Laime,kad mes gyvename ne lietuvoje hihihi.gif Tai bendraujant telefonu viena kitai linkejimus perduodam,o susitikusios lietuvoje irgi graziai sutariame.Tik neaisku kaip bus po vestuviu,visgi pati didziausia turta atimu is jos mastau.gif Tikekimes viskas bus gerai,kol gyvensim toli nuo jos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta28 @ 2008 04 26, 14:36)
Laime,kad mes gyvename ne lietuvoje hihihi.gif Tai bendraujant telefonu viena kitai linkejimus perduodam,o susitikusios lietuvoje irgi graziai sutariame.Tik neaisku kaip bus po vestuviu,visgi pati didziausia turta atimu is jos mastau.gif Tikekimes viskas bus gerai,kol gyvensim toli nuo jos lotuliukas.gif

Tikiuosi kad viskas bus gerai.
Apie save pagalvojus, atrodo atleidau uz visus anytos ir mosos bajerius, bet jauciu, kad norisi laikytis toliau nuo ju, kad net su vyru barniu buna. Ligu ir geri zmones, bet vat supratingumo pritruko, liezuviai nuslydo, pazadejo-netesiejo, nzn, uzgavo, nori dabar bendrauti... ir as ligu bandau... bet purto mane, visgi purto... tik kad tai pagatava galvas nutraukti... ir vyro gaila... nenori kad man net laselio blogo jausmo viduje nebutu, bet bendrauti su savais kitaip noretu...

zodziu daug bet.... ir visi tiek bet atejo is vestuviu/pasiruosimo joms...
o gyvenimas parodys kaip bus toliau - bet kaip bebutu linkiu tau viso ko geriausio!
Atsakyti
QUOTE(Zuzuss @ 2008 04 26, 14:02)
Tikiuosi kad viskas bus gerai.
Apie save pagalvojus, atrodo atleidau uz visus anytos ir mosos bajerius, bet jauciu, kad norisi laikytis toliau nuo ju, kad net su vyru barniu buna. Ligu ir geri zmones, bet vat supratingumo pritruko, liezuviai nuslydo, pazadejo-netesiejo, nzn, uzgavo, nori dabar bendrauti... ir as ligu bandau... bet purto mane, visgi purto... tik kad tai pagatava galvas nutraukti... ir vyro gaila... nenori kad man net laselio blogo jausmo viduje nebutu, bet bendrauti su savais kitaip noretu...

zodziu daug bet.... ir visi tiek bet atejo is vestuviu/pasiruosimo joms...
o gyvenimas parodys kaip bus toliau - bet kaip bebutu linkiu tau viso ko geriausio!

Dekui uz linkejima aciuks.gif
Tau irgi linkiu tuo paties smile.gif tikiuosi viskas bus gerai,pasimirs tos skriaudos ju padarytos ir jus bendrausit laimingai.O pradziai dovanoju balioneli,tikiuosi viskas bus gerai pas tave ir neliudek 4u.gif
Atsakyti
Tarp musu su anyta nera is vis jokiu santykiu, be klausimo "kaip gyvenat?" ir atsakymo "gerai", pokalbis daugiau nevyksta smile.gif Nesu as nei kazkoks konfliktiskas zmogus, bendra kalba randu su visokio amziaus zmonem, bet su ja kontakto nerandu ir ieskot nenoriu, ji taip pat neiesko, nes marti siaip ar taip yra tik pasalinis zmogus, ta leido suprast ne karta. As per daug ir nepergyvenu. Tik tiek,kad anksciau nepazinojau ka reiskia neapykantos jausmas, tai jos deka suzinojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibube @ 2008 04 30, 12:44)
Tarp musu su anyta nera is vis jokiu santykiu, be klausimo "kaip gyvenat?" ir atsakymo "gerai", pokalbis daugiau nevyksta smile.gif  Nesu as nei kazkoks konfliktiskas zmogus, bendra kalba randu su visokio amziaus zmonem, bet su ja kontakto nerandu ir ieskot nenoriu, ji taip pat neiesko, nes marti siaip ar taip yra tik pasalinis zmogus, ta leido suprast ne karta. As per daug ir nepergyvenu. Tik tiek,kad anksciau nepazinojau ka reiskia neapykantos jausmas, tai jos deka suzinojau smile.gif

laikykis ir labai nepergyvenk dėl to:mirksiukas: Pas mane situacija panaši, tik geresnė kažkiek. Iš busimos anytos irgi suprantu, kad marti yra pašalinė,ją nelabai galima ir pasitikėti. doh.gif O jau va dukrelė, tai jau kitas reikalas, kokia ji šauni ir nuostabi bigsmile.gif Nors būsimo vyro sesuo, sako, kad man dėl anytos nepasisekė. Paguodai duodu tau balionėlį 4u.gif
Atsakyti
Na o mano anytai paciai siuo metu ne pyragai g.gif , atsikrauste pas juos gyventi jos anyta. O ta tai tikrai velnio praganyta doh.gif . Bobutei 80 metu, megeja isgerti, bei regzt visokiausias nesamones. Gyveno anyta su uosviu gerai, beveik nesipyko, o dabar kiekviena diena barniai seimoj. O ta tik "aliejaus i ugni" papila, atseit sunelis uz duru, o mari jos nemaitina, su tapkem po balas, o paskui su tom paciom po ka tik isplautas grindis... Anuku vardu neprisimena aggressive.gif . O dar bobute uzsiima "juodaja magija" wacko.gif , kadangi as siuo metu nescia, tai nerodau ten akiu. Bobute vel nepatenkinta, atseit o kur ta tavo martele (tokia ir anokia)...
Pagailo man labai moteriske, taip sakant ant akiu seima griuna ir padet ner kuom mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta28 @ 2008 04 29, 21:32)
Dekui uz linkejima aciuks.gif
Tau irgi linkiu tuo paties smile.gif tikiuosi viskas bus gerai,pasimirs tos skriaudos ju padarytos ir jus bendrausit laimingai.O pradziai dovanoju balioneli,tikiuosi viskas bus gerai pas tave ir neliudek 4u.gif

Dekui wink.gif viskas turi buti gerai ir bus wink.gif o tai svarbiausia 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti