Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(paliulaite @ 2008 03 26, 08:56)
uzuojauta... Reikejo tokiai anytelei vos knyga atsivertus pareiksti, kad visa laime, jog mes gyvenam Lietuvoj ir rusu burtai cia negalioja. Lietuvoje geguzes menesi svenciama lietuviu meiles deives diena (geguzes 13d) ir visas menuo labai palankus santuokai smile.gif
siaip esu tos nuomones, kad kaip sauksi, taip ir atsilieps, bet anytas i vieta ir graziai galima pastatyti smile.gif

Tai ji prie manęs viso to nesako, sūneliui vienam smegenis plauna, o aš iš jo ir sužinau. Geriau jau tiesiai viską drožtų, bent matyčiau su kuo reikalą turiu ir gaučiau progą į vietą pastatyt. Gražiai, be abejo tik gražiai, iš pagarbos MB.
Bet tikrai pikta, kad tokia jau katalikė, skaito rusiškas populiariosios psichologijos, astrologijos knygas (turiu minty tas pramogines), jomis tiki ir dar kitiems perša. Na kam kištis į suaugusio sūnaus gyvenimą su tokiais niekais.
Gegužę ne tik meilės deivės diena, kiek žinau gegužė laikoma Marijos garbinimo mėnesiu, kai seniau kaimuose jaunimas darydavo gegužines ir linksmindavosi smile.gif O šiaip gyvenimą ne prietarai valdo, mes patys esam tarpusavio santykių kalviai wub.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju juk ne nuo menesio priklauso koki istekesi,ne nuo kokios dienos,svarbiausia seimoje jusu santykiai,jusu gerbimas vines kito-mylejimas....O seip vakar per LNK per kazkokia laida net neprisimenu rode bureja,kuri seip sake sie metai esa labai geri vestuvems,bus ilgalaikes,o gal net visa gyvenima pragyvens zmones susituoke seis metais tik du menesiai yra blogi per siuos metus,tai-VASARIS,ir RUGPJUTIS,,,,,,
O seip anytos tokios jau yra gali i akis sneketi grazius zodzius uz akiu sikti,,,,,o mano ir i akis varo ir uz akiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 03 25, 22:12)
Mane mano būsimoji anytėlė jau po truputį erzinti pradeda. Niekaip neapsiramina ir netiesiogiai bando reguliuoti ko šiaip jau nereikėtų. Užkliuvo jai uoliai katalikei mūsų vestuvių data ir nors mėnuo belikęs, vis dar MB smegenis plauna. Aš su ja nesusitinku, bet MB tvirtina, kad man nieko ir nesakytų. Žodžiu vos tik pranešėm, kad tuoksimės pirmas ir didysis jos rūpestis buvo, kad eitume nusistatyt tinkamą vestuvių datą. Niekur mes nėjom, pasiderinom savo šventę prie kelionės ir kad nebūtų mano artimo žmogaus jubiliejaus išvakarės. Išpuolė penktadienis. Ir dėl mūsų vestuvių gegužės mėn. penktadienį matyt būsimai anytėlei visus organus skauda...
Pirmas dublis buvo, kai sūneliui pakišo panosėn kažkokią rusišką astro.knygą, pabraukius, kaip nepalanku yra tuoktis gegužę, kitą dieną mes turėjom pas MB tėtį į darbą važiuot. Nuvažiavo anksčiau už mus ir tam smegenis praplovė. Nuvažiuojam mes, vyriškis transliuoja, kad blogą mėnesį pasirinkom, kad pirma važiuotume į povestuvinę kelionę, o tada darytume vestuves  umn.gif Kad gegužę gimę žmonės irgi kažkokie ne tokie, o man tik juokas ima, mano Mamos gimtadienis gegužę...
Antras dublis buvo prieš Velykas, kai pareiškė MB, kad penktadienį blogai ženytis, nes Jėzus penktadienį mirė. Nesvarbu, kad truputį ne tas penktadienis  biggrin.gif Aš ne katalikė, bet prisiminus, kaip ji pati laikosi pvz. Dievo įsakymo, raginančio gerbti savo tėvą ir motiną (savo senos sergančios mamos išvis nelanko ir nebendrauja  doh.gif), viduj jau truputį užviriau...
Galiausiai užvakar bandė išsiaiškinti, ar aš neišsiskyrus, nes atseit penktadieniais ženijasi tik išsiskyrę. 
Ir čia kol kas dėl tokios smulkmenos viskas,  o kas bus toliau  unsure.gif

Jo jei tokį vaizdelį pamatyčiau kokioj durnoj komedijoj, tai net nepagalvočiau kad taip gyvenime būna.. bigsmile.gif

Atsakyti
O dievuliau!!! biggrin.gif na cia ir prirasete ydomybiu lotuliukas.gif .Na,man taip pat yra teke su uosviene del savo gero pakovoti,savo nuomone aiskiai isdestyti,bet visumoje ji gera moteris.Negaliu tiek daug minusu pasakyti,kaip jus ax.gif .Begaline uzuojauta jums mergaites,puikiai jus suprantu 4u.gif .Laikykites ir butinai ,tokiom mamytem,duokite suprasti,jog jus taip pat esate asmenybes,su savu seimyniniu gyvenimu,o ne su ju sukurtu seim.gyv.. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal jus ir nepatikesite ka as pasakysiu (na, kad buna ir taip), bet mano busimo vyro mama buvo nereali! Be galo gera ir nuosirdi, mes su ja ziauriai gerai sutarem - bendravom kaip drauges - sportavom, eidavom kavos gerti.. vis pagalvoju, kaip gaila, kad jos nebera...
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 03 31, 05:29)
Gal jus ir nepatikesite ka as pasakysiu (na, kad buna ir taip), bet mano busimo vyro mama buvo nereali! Be galo gera ir nuosirdi, mes su ja ziauriai gerai sutarem - bendravom kaip drauges - sportavom, eidavom kavos gerti.. vis pagalvoju, kaip gaila, kad jos nebera...

Uzuojauta verysad.gif
Tikrai gaila tokio gero zmogaus verysad.gif
kad nors siek tiek manoji anyta turetu tavo anytos bruozu g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 03 31, 08:55)
Uzuojauta verysad.gif
Tikrai gaila tokio gero zmogaus verysad.gif
kad nors siek tiek manoji anyta turetu tavo anytos bruozu g.gif  mirksiukas.gif

aciu verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 03 30, 13:59)
Skaitau ir galvoju juk ne nuo menesio priklauso koki istekesi,ne nuo kokios dienos,svarbiausia seimoje jusu santykiai,jusu gerbimas vines kito-mylejimas....O seip vakar per LNK per kazkokia laida net neprisimenu rode bureja,kuri seip sake sie metai esa labai geri vestuvems,bus ilgalaikes,o gal net visa gyvenima pragyvens zmones susituoke seis metais tik du menesiai yra blogi per siuos metus,tai-VASARIS,ir RUGPJUTIS,,,,,,
O seip anytos tokios jau yra gali i akis sneketi grazius zodzius uz akiu sikti,,,,,o mano ir i akis varo ir uz akiu mirksiukas.gif

labukas,
pilnai suprantu tave. Mano busima anyta irgi panašiai daro. Jei jau būsimo vyro sesuo pasakė, kad man su uošviene nepasisekė, tai jau nepyragai bus. Kaip ji mane nervuoja, kai visur kišasi ir aiškina, ką reik daryt negaliu. ir dabar dėl vestuvių net aiškina.Nemėgstu aš jos, doh.gif bet reikia pakęst vien dėl MB. verysad.gif
Atsakyti
Pasikalbek su brangiausiu ir sutarkit kaip bendrausit.
Man buvo vargo pradzioje, skaudziu akimirku, bet dabar viskas paprasta. Nors galejo tik tai buti anksciau... bet taip jau gavos...

galu gale bent ramiai galiu gyventi ir sneketis zmogiskai...
Atsakyti
Na ir as 100metu nemaciau- negirdejau sau ramiai gyvenu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
O ir seip kazkaip labai palengvejo ant dusios,,,,,
O kaip jums mergaites sekasi su anytom?
Atsakyti
QUOTE(Zuzuss @ 2008 04 17, 21:38)
Pasikalbek su brangiausiu ir sutarkit kaip bendrausit.
Man buvo vargo pradzioje, skaudziu akimirku, bet dabar viskas paprasta. Nors galejo tik tai buti anksciau... bet taip jau gavos...

galu gale bent ramiai galiu gyventi ir sneketis zmogiskai...

gal tu ir teisi. galima su ja ir pasišnekėti ir pabendrauti kartais, bet nežinau ar tie pasakyti žodžiai neatsisuks prieš mane. Būsimas uošvis daugiau yra mano pusėj, o va MB ir anyta kartais veikia iš vien. Kartais aš pasakau ir MB, kad tu kartais daugiau klausai savo mamos nei manęs. doh.gif
Atsakyti
bet kokiu atveju, mergytes, nesakykit SB nieko labai blogo apie savo anyta. geriau graziai susukti, kad nepasijaustu tarp dvieju ugniu. Juo labiau, jei anyta "varo" ant jusu, ansciau ar veliau, jei brangusis yra maminukas, gali imti ir pradeti tiketi ja, o tada tai jau doh.gif
Atsakyti