QUOTE(paliulaite @ 2008 03 26, 08:56)
uzuojauta... Reikejo tokiai anytelei vos knyga atsivertus pareiksti, kad visa laime, jog mes gyvenam Lietuvoj ir rusu burtai cia negalioja. Lietuvoje geguzes menesi svenciama lietuviu meiles deives diena (geguzes 13d) ir visas menuo labai palankus santuokai 
siaip esu tos nuomones, kad kaip sauksi, taip ir atsilieps, bet anytas i vieta ir graziai galima pastatyti

siaip esu tos nuomones, kad kaip sauksi, taip ir atsilieps, bet anytas i vieta ir graziai galima pastatyti

Tai ji prie manęs viso to nesako, sūneliui vienam smegenis plauna, o aš iš jo ir sužinau. Geriau jau tiesiai viską drožtų, bent matyčiau su kuo reikalą turiu ir gaučiau progą į vietą pastatyt. Gražiai, be abejo tik gražiai, iš pagarbos MB.
Bet tikrai pikta, kad tokia jau katalikė, skaito rusiškas populiariosios psichologijos, astrologijos knygas (turiu minty tas pramogines), jomis tiki ir dar kitiems perša. Na kam kištis į suaugusio sūnaus gyvenimą su tokiais niekais.
Gegužę ne tik meilės deivės diena, kiek žinau gegužė laikoma Marijos garbinimo mėnesiu, kai seniau kaimuose jaunimas darydavo gegužines ir linksmindavosi