Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(paliulaite @ 2008 04 18, 10:03)
bet kokiu atveju, mergytes, nesakykit SB nieko labai blogo apie savo anyta. geriau graziai susukti, kad nepasijaustu tarp dvieju ugniu. Juo labiau, jei anyta "varo" ant jusu, ansciau ar veliau, jei brangusis yra maminukas, gali imti ir pradeti tiketi ja, o tada tai jau  doh.gif

aš ir stengiuos prikasti liežuvį, bet žinok, kad nevisada išeina unsure.gif Jei jau taip neišeina, tai tada apsipykstam karsta.gif Ką padarysi turiu tikrą mamyčiuką 2.gif I
Atsakyti
o as tik tiek dziaugiuosi kad mano vyras ne mamytes sunelis ir as jam galiu sakyti viska ka galvoju apie jo mamyte,,,o mano vyras dabar uz mane ir sunu,jam motinos snekos ieina ir iseina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 04 18, 11:01)
o as tik tiek dziaugiuosi kad mano vyras ne mamytes sunelis ir as jam galiu sakyti viska ka galvoju apie jo mamyte,,,o mano vyras dabar uz mane ir sunu,jam motinos snekos ieina ir iseina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip man jį perauklėti, jei tai įmanoma? frusty.gif
Atsakyti
Nepavydziu as jums merginos doh.gif , mano anyta irgi velniu panesta, bet sutariam neblogai g.gif . Is dalies del to, kad nekente MB buvusios paneles (su kuria jis draugavo ~4m.), manau, kad tiktu jau bet kuri panele, tik ne ana lotuliukas.gif , o antras dalykas, kad gyvenam atskirai. Nes musu charakteriai sutampa tik keletai valandu bendravimui, tai nuvaziuojam 2 k. per menesi keletai val. ir uztenka. Gyvent su ja tikrai negaleciau schmoll.gif , ir susidaro toks ispudis, kad ji pastoviai nusistaciusi pries savo sunu g.gif , tai jis geria per daug (nors tikrai to nera), tai dirba per mazai (nors ji to nezino), tai namuose nieko nedaro. Nesuprantu, kaip galima taip sakyti apie savo vaika?! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 03 30, 12:59)
Skaitau ir galvoju juk ne nuo menesio priklauso koki istekesi,ne nuo kokios dienos,svarbiausia seimoje jusu santykiai,jusu gerbimas vines kito-mylejimas....O seip vakar per LNK per kazkokia laida net neprisimenu rode bureja,kuri seip sake sie metai esa labai geri vestuvems,bus ilgalaikes,o gal net visa gyvenima pragyvens zmones susituoke seis metais tik du menesiai yra blogi per siuos metus,tai-VASARIS,ir RUGPJUTIS[/b] ,,,,,,
O seip anytos tokios jau yra gali i akis sneketi grazius zodzius uz akiu sikti,,,,,o mano ir i akis varo ir uz akiu mirksiukas.gif

schmoll.gif schmoll.gif
kaip gerai, kad as jokiomis apsisaukelemis burtininkemis netikiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskytia: 18 balandžio 2008 - 14:05
O del geguzes men. pas rusus(is Sovietu sajungos gal) yra prietaras, kad susituokus si menesi, gyvenimas su sutuoktiniu bus kancia wacko.gif . Siaip dar sako, kad vaikai gime geguze irgi kencia visa gyvenima swoon.gif . Musu leliukas turi gimt geguze, tai senele jau dejoja, kad vargsas vaikiukas kentes visa gyvenima doh.gif hihihi.gif Mano nuomone reikia kuo maziau tiketi visais prietarais ir patiems stengtis, del seimos gerumo. Tik mes patis esame savo laimes kurejai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 04 18, 16:23)
O del geguzes men. pas rusus(is Sovietu sajungos gal) yra prietaras, kad susituokus si menesi, gyvenimas su sutuoktiniu bus kancia wacko.gif  . Siaip dar sako, kad vaikai gime geguze irgi kencia visa gyvenima swoon.gif . Musu leliukas turi gimt geguze, tai senele jau dejoja, kad vargsas vaikiukas kentes visa gyvenima  doh.gif  hihihi.gif Mano nuomone reikia kuo maziau tiketi visais prietarais ir patiems stengtis, del seimos gerumo. Tik mes patis esame savo laimes kurejai  mirksiukas.gif  4u.gif

Aš irgi panašiai manau. Kaip bus skirta likimo taip ir bus, nesvabu, kokiį mėnesį susituokei ar vaikutį pagimdei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 04 18, 13:23)
O del geguzes men. pas rusus(is Sovietu sajungos gal) yra prietaras, kad susituokus si menesi, gyvenimas su sutuoktiniu bus kancia wacko.gif  . Siaip dar sako, kad vaikai gime geguze irgi kencia visa gyvenima swoon.gif . Musu leliukas turi gimt geguze, tai senele jau dejoja, kad vargsas vaikiukas kentes visa gyvenima  doh.gif  hihihi.gif Mano nuomone reikia kuo maziau tiketi visais prietarais ir patiems stengtis, del seimos gerumo. Tik mes patis esame savo laimes kurejai  mirksiukas.gif  4u.gif

Na ir as pamastau kad reikia kuo maziau prisigalvoti o tuo labiau prisikalbeti-zmones prikalba nesamoniu doh.gif doh.gif doh.gif
Na tai va o seip su anytom reikia moketi sutarti ir bendrauti,,,,,Jei dar vyras labiau linksta prie mamos o zmona konfliktuos nieko gero neiseis tik seimoje barniai ir pykciai,,,,
Na laikykites visos kurios turi superines anyteles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
unsure.gif
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 04 18, 16:41)
Na ir as pamastau kad reikia kuo maziau prisigalvoti o tuo labiau prisikalbeti-zmones prikalba nesamoniu doh.gif  doh.gif  doh.gif
Na tai va o seip su anytom reikia moketi sutarti ir bendrauti,,,,,Jei dar vyras labiau linksta prie mamos o zmona konfliktuos nieko gero neiseis tik seimoje barniai ir pykciai,,,,
Na laikykites visos kurios turi superines anyteles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal kvailai mastau, bet manau, kai turėsim vaikelį, tai gal kas pasikeis.Gal jis labiau mane palaikys unsure.gif
Atsakyti
o as prisiskaiciau apie prietara, kodel geguzes menesi zmones sako, kad negalima tuoktis. Ogi viskas daug paprasciau nei atrodo. tiesiog senoveje tai buvo pats pavasario darbymetis ir per ji nesituokdavo del to, kad darbu netrukdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 04 18, 19:11)
o as prisiskaiciau apie prietara, kodel geguzes menesi zmones sako, kad negalima tuoktis. Ogi viskas daug paprasciau nei atrodo. tiesiog senoveje tai buvo pats pavasario darbymetis ir per ji nesituokdavo del to, kad darbu netrukdyti smile.gif

lotuliukas.gif na va is kur visi prietarai kilę - bobučių pasakos. Pradėjus i tokias nesąmones dėmesį kreipt galima ir paranoja susirgt doh.gif aš tai tik gerais prietarais tikiu, šiaip kad linksmiau gyvent būtų smile.gif
o dėl mano būsimos anytos tai galiu tik pasidžiaugt. Puikiai sutariam, tikiuosi ir po vestuvių niekas nepasikeis. MB brolis jau seniai vedęs, ir neturiu simpatijos jo žmonai, kaip pastebėjau anyta irgi biggrin.gif tai kažkaip smagu kai mes daug trumpiau pažįstamos ir geriau sutariam ax.gif
Atsakyti
pas mus santykiu kaip ir nera..as gyvenu sau ,o ji sau ,nors ji visada gaili savo maziuko ,juk jis toks aukso trupinelis lotuliukas.gif
Atsakyti