Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

Pas mane labai geri santykiai, MB dirba uzsienyje, tai kol as pagimdysiu ir galesiu pas ji isvykti gyvenu kartu su anyta ir jo pateviu didziuleme name. Trinties nera, o ir smagiau nei vienai budavo bute, cia gal del to, kad ji labai issilavines ir tolerantiskas zmogus, be to moka bendrauti su jaunimu, nes tai susije su jos darbu. Tad tikrai galiu sakyti, kad su anyta man pasiseke, jauciuosi saugi ir gerbiama ju seimoje. Pazystami esam jau 5 metus.
Atsakyti
Otnesakysiu, dabar tik perskaiciau tavo situacija, nu uzjauciu tave... blink.gif verysad.gif bet zinok, nors tu rasei, kad esi taikus zmogus, bet as vis tiek negaleciau taip apsikesti... O labiausiai tada kliutu tavo vaikinui. Negaliu pakesti mamytes suneliu ir esu isitikinusi, kad vyras turi myleti savo mama, bet kai jau nusprendzia kurti seima, ir jei myli moteri su kuria ruosiasi gyventi, turi ja gerbti ir neleisti niekam jos juodinti,net ir savo mamai, nes tai yra visu geru santykiu pagrindas. As isklociau jam viska ka manau, ir priversciau pripazinti, kad mama elgiasi nepagarbiai. O tada jau jam pasirinkti arba buti mamytes suneliu ir leisti jai isrinkti jam mergina, arba buti vyru ir liepti mamai gerbti jo isrinktaja, bei jo jausmus jai. Kitokio atvejo nebutu, tektu rinktis arba mama, arba as, jei jau anyta nesugebetu tramdyti savo ambiciju... schmoll.gif
Pas mus MB visu pirma yra mano vyras, su kuriuo mes kuriame savo seima ir niekam i ja kistis nevalia! Ir kad ir kokia nuostabi yra mano anyta, mano vyras visada pirmiau atsiklaus manes, nes dabar as esu jo seima, apgins mane, nes pats mane tokia issirinko, o tik po to leis manipuliuoti musu santykiais.
Butinai turi issiaiskinti su vaikinu, o po to tik su jo mama, nes tik jis vienas gali pastatyti ja i vieta. Sekmes jums mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tai su sužadėtinio mama labai puikiai sutariame, bet nebuvo pradžioj lengva... Kadangi pirmoji marti buvo neištikima, dėl ko įvyko skyrybos, tai reikėjo laiko, kad ji įsitikintų, jog gali būti ir kitokia mergina, kuri nuoširdžiai mylės jos sūnų...
Atsakyti
[quote=LaToja,2011 03 21, 19:11]
Otnesakysiu, dabar tik perskaiciau tavo situacija, nu uzjauciu tave...

ačiū visoms už palaikymą. LaToja, jau ne kartą buvo paskelbtas ultimatumas, kad arba tu kažkaip mokėk tarp mūsų laviruoti, arba eik tu išvis.... Šiuo metu vyksta pasikeitimų metas. Ne tik dėl mamos, santykiai buvo rimtai suklibėję... Žinoma, didžiausią pyktį man kelia ne jo kažkokios ydos, o anytos intrigos. Matau dedamas dideles pastangas jo elgesyje, tačiau kas liečia mamą, vis tiek nelabai kas keičiasi... Dažnai kalbu, kaip jaučiausi vienoje ar kitoje situacijoje, jis šventai įsitikinęs, kad aš viską perdedu ir per daug sureikšminu. Nesuprantu, kaip jam atmerkti akis. Ir aplamai labai mama juo manipuliuoja. Nusprendžiau, kad išvis pas ją nesilankysiu, gal taip bus man kiek lengviau. Bet vis tiek žinau, kad verda intrigos ir pasisodinusi sūnelį kiša visokius pamąstymus į galvą. hrrrrrr net kraujas užverda. Nemylėčiau, tikrai spjaučiau ir net neatsisukdama bėgčiau.
Atsakyti
Otnesakysiu,

Pirmasis klausimas iskyla, kokia socialine anytos padetis? Ar paprasta moterele, ar vadovaujancia pozicija uzimanti moteris?

kaip kovoti: tik protu, tik gudrumu ir dar karta gudrumu. Izvelgti, ka ji vienu ar kitu atveju darys/sakys ir paspesti jai spastus. Laukiams rezultatas -atmerktos vyro akys. Jei anyta vadovaujasi jausmais, emocijomis, ja "pagauti" turetu buti nesunku.

As budama tokioje situacijoje, zinodama, kaip ji reaguoja, ka ji sneka ir yra emociskai lengvai pazeidziams zmogus, isprovokuociau ja (nekaltu veideliu), kad prie mano vyro pati isrektu, kad as jam per prasta, sokia, tokia ir anokia. Kuo didesniame zmoniu rate bus sitas padaryta, tuo didesni pazeminima patirs pati anyta. O tu turesi priezasti daugiau pas j akojos nekelti ir vyras pamatys, ka ji is tikro mano.

Kol ji jam tiesiai sviesiai prie visu nepasakys "kaip tave myli", tol jis nepatikes gerosios mameles zodziais.

Sekmes, laikykis. Kaip sakiau, protu ir tik protu, jokiu emociju !
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2011 03 22, 12:24)
Otnesakysiu,

Pirmasis klausimas iskyla, kokia socialine anytos padetis? Ar paprasta moterele, ar vadovaujancia pozicija uzimanti moteris?

Sekmes, laikykis. Kaip sakiau, protu ir tik protu, jokiu emociju !
4u.gif

ačiū už puikius patarimus. O anyta niekad gyvenime nedirbusi poniutė, laikanti save pačia protingiausia pasaulyje, visiems brukanti savo nuomonę, bet kokiu klausimu ir t.t. Labai sunkaus charakterio žmogus. Ir gan sunku yra su ja kovoti. Bet tikiuosi, man pavyks bent sūneliui atverti akis. Kad ir kaip jį mylėčiau, bijau, kad galutinai nepalūžčiau nuo jos intrigų ir kiršinimų...
Atsakyti
na, cia jau sunkiausias uosvienes varijantas biggrin.gif niekur nedirba ir pinigai ant stalo padeti biggrin.gif

Gyvenk tarsi jos nebutu, na, tuscia vieta ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2011 03 23, 12:37)
na, cia jau sunkiausias uosvienes varijantas  biggrin.gif  niekur nedirba ir pinigai ant stalo padeti  biggrin.gif

Gyvenk tarsi jos nebutu, na, tuscia vieta ir tiek wink.gif

taip ir stengiuosi daryti, bet nelabai pavyksta, kai draugas kasdien pas ją lankosi ir kaskart įtampa, ką šiandien poniutė sugalvojo...
Tikrai, kad sunkiausias variantas. Eitų į darbą bent, tai neturėtų tiek laiko intrigas regzti
Atsakyti
QUOTE(smake @ 2008 01 06, 20:15)
siaubas, skaitau as cia jusu pasisakymus tai net keista kaip tokiu zmoniu atsiranda. negi jos nesupranta kad gadina savo vaikam gyvenima blink.gif

aciu dievui manau man pasiseke su busima anyta. Geresne ir uz maniski  thumbup.gif

Manau kad jau istekejai, tai o dabar ka pasakytum apie savo anyta? Ta pati?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviciuxas: 26 kovo 2011 - 15:42
QUOTE(otnesakysiu @ 2011 03 23, 20:45)
taip ir stengiuosi daryti, bet nelabai pavyksta, kai draugas kasdien pas ją lankosi ir kaskart įtampa, ką šiandien poniutė sugalvojo...
Tikrai, kad sunkiausias variantas. Eitų į darbą bent, tai neturėtų tiek laiko intrigas regzti

lotuliukas.gif oi, maniske ne tik kad niekur gyvenime nedirbusi, bet dar ir nieko nebaigusi... o aiskina, diriguoja tarsi profesore butu...
Papildyta:
QUOTE(Helllen @ 2011 03 23, 13:37)
na, cia jau sunkiausias uosvienes varijantas  biggrin.gif  niekur nedirba ir pinigai ant stalo padeti  biggrin.gif

Taip taip, zinau TA varianta iki kaulu smegenu... pinigus is palovio traukia :-))) gerai, kad uosviukas ten juos padeda, antraip greit sukustu.... lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Morena @ 2011 03 26, 21:58)
lotuliukas.gif  oi, maniske ne tik kad niekur gyvenime nedirbusi, bet dar ir nieko nebaigusi... o aiskina, diriguoja tarsi profesore butu...
Papildyta:
Taip taip, zinau TA varianta iki kaulu smegenu... pinigus is palovio traukia :-))) gerai, kad uosviukas ten juos padeda, antraip greit sukustu....  lotuliukas.gif

Koks jusu reikalas is kur kas pinigus traukia? Jus esate du suauge zmones, turintys savo gyvenimus. Tapdami seima jus duodate vienas kitam priesaika buti svarbesni uz bet ka, net uz tevus, kurie tuos mamyciukus uzaugino. Jei nesugebate susitvarkyti seimoje ir gyvenate su mamyciuku, kas karta klausianciu anytos ir neginanciu zmonos, tai jusu problema. Ne anytos.
Atsakyti
QUOTE(otnesakysiu @ 2011 03 20, 22:01)
Sveikos, mergaitės smile.gif
paskaitinėjau Jūsų patirtis, daug radau savo situacijos atspalvių. Net ramiau pasidarė, kad ne man vienai taip baisiai nepasisekė su draugo mama. Seniau net nepagalvodavau, kad susidursiu su tokia absurdiška situacija. Iš prigimties esu taikus žmogus, nelinkusi į konfliktus. Kiek esu turėjusi draugų prieš tai, su jų mamomis puikiai sutardavau. Todėl dabar yra labai sunku susitaikyti su tokia padėtimi. Na, manau bus kam įdomu paskaityti mano istoriją. Gal lengviau atsidus, kad turi visai pakenčiamą anytą smile.gif)
Viskas prasidėjo dar tada, kai nebuvo draugas mūsų supažindinęs. Sugalvojo mesti mokslus. Aš, žinoma, buvau prieš, bet padarė jis vis tiek, kaip jam reikėjo. Tada skambindavo jam, kai pas mane būdavo ir rėkdavo į ragelį: duok man ją pakalbėti, tegul baigia įkalbinėti dėl mokslų metimo maždaug. Trimitavo į kairę ir į dešinę, kad aš čia įkalbėjau mesti mokslus. Na tiek to, galvojau, nepažįsta, gal įsivaizduoja mane kažkaip net nežinau kaip. Per daug nesureikšminau, nors buvo labai nesmagu. Atėjo laikas, kada buvome supažindintos. man ji paliko labai gerą įspūdį iš pradžių, ji sūnui sakė, kad ir aš jai labai patikau. Tikrai atrodė puikūs santykiai, kol nesugalvojome apsigyventi kartu. O tada prasidėjo skambučiai man, kurie trukdavo mažiausiai pusvalandį, su psichologiniais išvedžiojimais, kodėl nereikia mums to daryti. Pasakiau draugui, kad man tokie dalykai nepatinka, matomai pasakė mamai, skambučiai baigėsi. Tada pradėjo mane sūnui visaip juodinti. Aš barakuda, juo naudojuosi, sutinku kartu gyventi, kad man butą būtų lengviau išlaikyti...nors gyventi kartu buvo jo iniciatyva, o ne mano. Aišku man ta mintis irgi patiko. Dar prikalbėjo įvairiausių dalykų... Tada dar draugas man papasakodavo. Dabar jau nieko nebepasakoja. Oi kiek ašarų pralieta ir nervų išgadinta. Prasidėjo visokiausios intrigos. Nusprendžiau, kad nekelsiu kojos pas ją išvis. Tegul sau draskosi. Labai blogai, kad gyvename tame pačiame mieste... Kelis mėnesius taip ir dariau-nesilankiau. Po kiek laiko teko vėl apsilankyti keletą kartų. Intrigos, apkalbos ir tt. Nesuprantu ką aš blogo jai padariau. O pikčiausia, kad labai mus su draugu kiršina. Pasisodina jį ir kiša į smegenis visokias nesąmones. O kai bekalbant išlenda iš jo lūpų mamos frazės, tai baisiau būti negali. Kai paprašau nekalbėti mamos žodžiais, pradeda piestu stotis, kad išsigalvoju. Nors visada pasitvirtina, kad tai jau iš pokalbio su mama pasiimta kokia frazė. Paskutinis incidentas, po kurio nusprendžiau vėl nei kojos pas ją nekelti buvo išvis absurdas. Sugedo mūsų kompiuteris. Vyko gyventojų surašymas, tad nuvažiavome pas ją, pasinaudoti kompiuteriu. Save susirašiau, ir pasikviečiau draugą, kad surašyti jo duomenis. Tai reikia jau pamatyti tą vaizdą kaip atbėgo ji ir pradėjo ant manęs šaukti. Aš jį pas save surašiau, ką tu čia darai??? O tai sakau kodėl pas save surašėt? Jis gyvena tai ne čia, o reikia rašyti gyvenimą vietą. Ji šaukia ant manęs, o aš negaliu tuo patikėti, kas vyksta. Ramiai jai atsakinėju, paskui net nusisukau į kompiuterį ir toliau darau ką man reikia, o ji už manęs stovi ir putojasi. Greit ištrink, ką jūs čia blūdinat??? Na, man tai jokio skirtumo, kur jis prirašytas. Tik nelabai supratau, kodėl jai čia taip svarbu pasirodė. Nors jau metai sūnus pas ją nebegyvena. Žodžiu apšalusi buvau, kiek daug žmogus sau leidžia. Kas aš jai, kad galėtų ant manęs šaukti??? O liūdniausia, kad draugas stovi, ir nei pusės žodžio neištaria. Mama, ko čia šauki, ar pan... Vėliau pasakiau, kad labai nesmagiai jaučiausi. Tai vėl aš išsigalvoju, vėl mama gera... O ji dabar visiems karksi, kad aš pasikeitusi, pasikėlusi, kai ji kalba su manim, net nežiūriu į ją, į kompą įlindusi biggrin.gif Tikriausiai norėjo išprovokuoti, kad ir aš atgal rėkti pradėčiau, ir galėtų sūneliui pasiguosti...
Bijau, kad vieną dieną ir išskirs ji mus, pasieks savo tikslo, nes kuo toliau, tuo baisiau... Na ir kaip nesinervuoti, kai už nugaros visada rezgamos intrigos, kiršinimai ir manipuliavimas sūnumi??? Su draugo sese seniau gerai sutardavau, dar ji užtardavo mane prieš mamą, kai pradėdavo ant manęs nesąmones kalbėti, aišku man už nugaros. Tai sakydavo tu dar "TĄ" gini??? O dabar jau matau ir sesę mama į savo pusę pasitraukusi. Stengiuosi kuo mažiau ir su ja jau bendrauti.
Sunku gerus santykius poroje ir taip išlaikyti, o kai dar pastovus kiršinimas, tai ką išvis kalbėti... Oi sunki padėtis labai...

Labai man primena tai mano istoriją.... "Otnesakysiu", jei norėsi, galėsiu papasakot tau į a.ž. kiek man kraujo "išgėrė", nesinori viešai, vdrug dar kas atpažins, norėčiau likt nedemaskuota lotuliukas.gif

O šiaip tai, jei labai nori gelbėt santykius su draugu, tai privalai jį perauklėt taip, kad anytai tave užsipuolus, jis tave atvirai palaikytų (ypač, kai esi užsipuolama jo akivaizdoje), kad ir kokia mama jam šventa teisuolė visuomet atrodytų.... Ar klausei jo tada, kodėl jis tylėjo, kai ant tavęs ji šaukė? Nieko neparašai apie uošvį..koks jis? Gal prie jo prieiti tau labiau pavyktų? Kuo daugiau sąjungininkų, tuo lengviau tau kariauti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2011 03 27, 00:10)
Koks jusu reikalas is kur kas pinigus traukia? Jus esate du suauge zmones, turintys savo gyvenimus. Tapdami seima jus duodate vienas kitam priesaika buti svarbesni uz bet ka, net uz tevus, kurie tuos mamyciukus uzaugino. Jei nesugebate susitvarkyti seimoje ir gyvenate su mamyciuku, kas karta klausianciu anytos ir neginanciu zmonos, tai jusu problema. Ne anytos.

Kas iš kur nori ir sugeba, tas iš ten ir traukia. Taip, tai ne mano reikalas, ne aš tuos pinigus ten padedu, ne aš ir paimu; aš materialiai nei nuo uošvių, nei nuo vyro nepriklausoma. Bet sutikite, tai daug pasako apie patį žmogų 4u.gif

O kas dėl mamyčiukų... yra tokių anytų, kurios net ir nemamyčiukus užauginusios geba pakurstyti nesantaiką ir net sūnaus pasiųstos toli toli, apsisukusios vėl grįžta prie to pačio... Be abejo, kai išteki už mamyčiuko, tai tokiu atveju situacija tik komplikuojasi.
Atsakyti