Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(būsimoji @ 2011 04 02, 10:15)
Kažkaip iškart į kraštutinumus... Kad ir kaip savo mamą myliu ir gerbiu, nematau problemos pasakyti, kad ilgai su ja neištveriu. Sutariame, tačiau ji mane vargina. Gyvename visiškai skirtingus gyvenimus ir tai nėra blogai. Savaitgalį pabuvusi tėvų namuose, su didžiausiu džiaugsmu grįžtu į savuosius smile.gif ir man ne gėda.

drinks_cheers.gif ne viena toki zmogu pazystu, kuris masto taip pat kaip jus. Ir nematau nieko cia blogo ! (tai pat ir nepagarbos pozymiu tikrai neizveliu schmoll.gif )
Atsakyti
O mes gyvenam su anyta. Ir galiu drasiai pasakyti, kad ji man geresne, nei mano mama. Labai manimi rupinasi, nieko man negaili, padeda auginti suneli ir mes sutariam kuo puikiausiai. Nieko nesigedindama galiu pasakyti, kad sutariam geriau, nei as kada su savo mama..
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 04 03, 13:50)
O mes gyvenam su anyta. Ir galiu drasiai pasakyti, kad ji man geresne, nei mano mama. Labai manimi rupinasi, nieko man negaili, padeda auginti suneli ir mes sutariam kuo puikiausiai. Nieko nesigedindama galiu pasakyti, kad sutariam geriau, nei as kada su savo mama..

thumbup.gif dziugu kad jum taip pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shvyzy @ 2011 04 03, 17:12)
thumbup.gif  dziugu kad jum taip pasiseke  thumbup.gif

Man tikrai labai pasiseke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 04 03, 14:31)
Man tikrai labai pasiseke  ax.gif

as is pradziu irgi su anyta puikiai sutariau smile.gif aisku ir dabar viskas gerai, tik as privengiu su ja bendrauti del to, kaip ji sneka su mano vyru schmoll.gif
Atsakyti
Anyta... moteris kaip moteris. Du sunus uzauginus. MB tai ji moteris nr 1, tikrai ja pasirinktu, o ne mane. Pradzioj labai baisias scenas keldavau. Dabar nusispjoviau. Matau ja keleta kartu i savaite, kai reikia, dukra paziuri, is darzelio parveda. Aukle uz dyka bigsmile.gif Is tikro, tai gimus dukrai ir as i ja atlaidziau ziuriu, nes baisiai jau myli anuke. Bendraujam pavirsutiniskai, i gilias temas nelendam, visad padekoju uz pagalba su dukra. Ner blogai biggrin.gif
Atsakyti
tragedija ne santykiai.... doh.gif paskutini karta maciau ja pries 3metus.... lotuliukas.gif uztai MB turi nuostabu teveli ir kristo mama ir mociute.... wub.gif zodziu visa fantastiska tecio gimine,tai man ju demesys kompensuoja viska.... wub.gif
Atsakyti
Na apie anytas nebe reikalo kuriami anekdotai, pasakojamos vos ne legendos ir pan. biggrin.gif
Tas motiniškas globojimas ir galvojimas, kad jos vaikas visiškai nesavarankiškas ir negeba pats nuspręsti - kartais tikrai varo iš proto doh.gif
Tikiuosi ir linkiu sau, kad savo suaugusių vaikų taip neganyčiau...

Man tai čia tiesiog vos ne kokia konkurencija atrodo tarp anytų ir marčių... Anyta bijo, kad kita moteris gali būti geresnė ar mylimesnė, nei ji. Ir prasideda žvaigždžių karai...

Apskritai, aš nesu iš tų žmonių, kurie skirsto žmones pagal stereotipus, pagal kitų nuomones... Va čia uošvienė, čia anyta... Vyro sesuo... tokie ar kokie... Bet kartais žmonių poelgiai nori nenori priverčia pagalvoti, kad taip... - tai standartinis atvejis.

Ir tu stenkis nesistengęs... Verčiau žiūretis savo gyvenimo ir gyventi kaip pačiam geriau.
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 01, 15:04)
Tik nesuprantu, kodėl tada visi anekdotai apie uošvienes, o ne apie anytas g.gif  lotuliukas.gif

Nes vyrai apie uošvienes kuria anekdotus, o moterys apie anytas - tragedijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitinėju Jūsų istorijas ir taip džiaugiuosi, kad su draugo mama sutariu puikiai, tikiuosi tokie santykiai išliks ir po vedybų. Jei su MB susipykstam, tai jo mama visada palaiko mane thumbup.gif ,tiesiog be galo geras žmogus smile.gif
Atsakyti
Sutariam turbut gerai... Gal del to kad daznai nesimatom:per kaledas aplankem, dabar per velykas... tiesa, vasara dazniau - kas 1-2men bus. O ir nuvaziavus mania pirmiausiai apkabina, neleidzia jokiu darbu dirbti, MB visur eit liepia.. Bet tuo ir baigiasi bendravimas, nei susiskambinam, nei pasiilgstu schmoll.gif Pas mus viena karta buvo atvaziavus, tai taip stengiausi kad jai gerai butu, rupinaus viskuo, kad vos isvaziavo - pakilo temperatura didziausia man, kaulus lauzyt pradejo - o kt ryta vel sveika buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitau Jūsų visų istorijas ir siaubas ima doh.gif . Gyvenu su būsima anyta jau ketvirti metai ir tikrai nieko tokio blogo pasakyti negaliu. Aišku visko būna, juk visi skirtingi žmonės esame, bet nei iš namų bėgti, nei nesikalbėti mėnesiai ar panašių absurdų tikrai nėra buvę. Tai tuom ir labai džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti