QUOTE(aridax @ 2011 03 27, 16:17)
Dar kas - dazniausiai anyta- tai ne mama. Jums nereikia jos myleti, nereikia su ja kasdien matytis ir kavyte gerti, nereikia plepeti visomis gyvenimo temomis. Taciau jeigu ji yra normalus, neisteriskas zmogus (tik su savais Jums nepriimtinais "priciudais") - gerbkit ir bendraukit su ja tiek, kiek turetu bendrauti normalus, mandagus, kulturingas zmogus. Visu pirma - ji Jusu mylimojo motina, ir reikia stengtis bent jau pakesti. Labai pavydziu toms, kuriu anytos nuostabus zmones

taciau toli grazu ne kiekviena marti su anyta gali buti draugemis..
Va šičia pritariu
Mano mama vis prikaišioja, kad anytai mažai dėmesio rodau, kad jos į svečius nekviečiu, gi tame pačiame mieste esame, galime ir dažniau susitikinėti, o aš jai vis atsakau, kad mes neprivalome būti geriausios draugės

O kad tokiomis būtume, čia reiktų labai stengtis, tik kokia iš to nauda... Bendraujame normaliai, susitinkame, retkarčiais susiskambiname, to užtenka.
Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 27, 21:56)
cia jau tikrai ne mano reikalas,bet negalejau nepakomentuoti...
mano nuostatas yra toks: kokia nebutu mama,bet ja reikia gerbti,o tas jusu pasakymas negaliu su mama isbuti 24 valandas,tai daug ka apie jus sako...nenoriu jusu izeisti,nes zinau,kad zmoniu buna visokiu,bet....

Buciau jusu vietoje to nerasyciau forume...
Kažkaip iškart į kraštutinumus... Kad ir kaip savo mamą myliu ir gerbiu, nematau problemos pasakyti, kad ilgai su ja neištveriu. Sutariame, tačiau ji mane vargina. Gyvename visiškai skirtingus gyvenimus ir tai nėra blogai. Savaitgalį pabuvusi tėvų namuose, su didžiausiu džiaugsmu grįžtu į savuosius

ir man ne gėda.