Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

Ojojoi... Užjaučiu aš jus, mergaitės. Aš tai pas anytą gyvenu. Na, tokios puikios anytos pasaulyje nerasi. Pati geriausia. Visai nesikiša į mūsų santykius, nesikabinėja prie mano netvarkos(kai dirbu, ne visada spėju viską sutvarkyti), nors pati yra tikra pedantė.
Bet... taip buvo ne visada. Kai su vyru pradėjom draugauti, ji mane laikė narkomane, buvo labai prieš mūsų draugystę. Na, mano vyrą - taip pat laikė narkomanu. Jų visa šeima visai kitokia, nei mano vyras. Visi tokie iki koktumop tvarkingi, gyvena ramų gyvenimą, o mano vyras metalovas truputėlį, trankydavosi visur, klasė "kesitos " muzikos ir jo draugai atrodė "keistai". Kai anytėlė sužinojo, kad laukiuosi iškart pareiškė, kad ne jo vaiką nešioju(iš kur jai žinoti?), bet vaikui gimus viskas susitvarkė. Pamatė, kad dukrytė į tėvelį panaši, matė, kad mylime vienas kitą. Per vestuves vis graudinosi ir sakė, kad mylės kaip dukrą. Aišku, dabar visko būna, bet... tikrai su ja net paprasčiau nei su savo mama.
Atsakyti
ANOUSHKA tai ka tave tik reikia pasveikinti kad laukiesi user posted image
Juk vaikai musu dziaugsmas o tu nepergyvenk ir net nesigilink ka ta tavo anytele varazins,,,stiprybes ir istvermes(oi man sunku buvo kai laukiausi o dar is visu pusiu puldavo)
SKGRETA user posted image
atsiprasau tikrai nenorejau pasakyti kad tu blogai ka parasei,,,mano nuomone buvo ta kad yra zmoniu ivairiu,bet jei ji i kitus balius eina pasipuosusi o pas jus ne tai ji kiaule,,,ir labai malonu kad prisijungei prie musu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 01 23, 22:54)
ANOUSHKA tai ka tave tik reikia pasveikinti kad laukiesi user posted image
Juk vaikai musu dziaugsmas o tu nepergyvenk ir net nesigilink ka ta tavo anytele varazins,,,stiprybes ir istvermes(oi man sunku buvo kai laukiausi o dar is visu pusiu puldavo)
SKGRETA user posted image
atsiprasau tikrai nenorejau pasakyti kad tu blogai ka parasei,,,mano nuomone buvo ta kad yra zmoniu ivairiu,bet jei ji i kitus balius eina pasipuosusi o pas jus ne tai ji kiaule,,,ir labai malonu kad prisijungei prie musu mirksiukas.gif

nera ko atsiprasineti, supratau ka norejai parasyti, tik paaiskinau kaip buna su ja mirksiukas.gif
Atsakyti
SKGRETA - sveika prisijungus 4u.gif

Anoushka- jau geriau butu anytele nezinojus... o dabar tiesiog ignoruok kiek imanoma, kad suprastu jog nepakeliui... bet kaip bebutu uzjauciu... bo kosmaras grynas...

Mano fronte lig ir ramu g.gif ... bet tuoj nebus,itariu ax.gif , kai suzinos kad paskola mastome pasiimti mirksiukas.gif ir siaip sake vel zmogui bedavones prasidejo doh.gif gerai kad toli...

Atsakyti
as su anyta nesibaram, bet ir nesibuciuojam. bet nemanau kad aš jei labai patinku ir tinku lotuliukas.gif bet ai neimu i galva. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 25 sausio 2008 - 14:02
QUOTE(aitiii @ 2008 01 25, 11:57)
as su anyta nesibaram, bet ir nesibuciuojam. bet nemanau kad aš jei labai patinku ir tinku lotuliukas.gif bet ai neimu  i galva. lotuliukas.gif

user posted image
Matai ji gal prie taves nelenda ir tau gyvenimo negadina tai sau gyvenkite ir lai ji taves ir nemgsta bet juk ji nieko nepakeis kokia marcia turi tokia turi ------mano tai kandi moteriske jei tik ikast iskaudinti oi bloga turiu anyta tikrai bloga,,,,,
Tikiuosi as tokia anyta nebusiu!!!!!!
Atsakyti
ir kodėl tos anytos tokios. manau joms gaila savo suneliu lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Kur jus visos dingote?
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 01 29, 13:33)
user posted image
Kur jus visos dingote?

smile.gif as ieskaus namo gal pirkti blink.gif ... gal nzn... zodziu pasikase su finansiniais klausimais blink.gif ... ir siaip... atvaro mosa... lig ir nebepykstu ant jos... bet tik dar nirstu... ir pagalvojus siena i galva norisi dauzyti...ir sudraskyti... ir siaip... zodziu.. bus idomus vakaras laukia... nes noriu duoti sansa, bet zinau kad viskas labai priklausys nuo keliu sekundziu.... bus idomu blush2.gif
siaip dar kai ka reikia MB tevams pasakyti rysium su musu planais, bo ketvirtas pasaulinis kils kitaip - o noriu tylos....
4u.gif
Atsakyti
Aš nedingau, tik neprisijungus vis paskaitydavau šią temą, bet kažkaip nerašiau.

QUOTE(Anoushka @ 2008 01 05, 02:41)
gal ji is tu, kurios vestuvems atejus susipranta situacijoje. kitu pateisinimu nera g.gif . tada tau labai pasiseke 4u.gif

Aš labai tikiuosi, kad taip yra, nors keista kaip ji gali nemėgti ir staiga pamėgti. Vadinti, kad pasisekė tai nesiryžtu, nes tikrai ne tokios anytos norėjosi ax.gif laimei ne su ja gyvensiu, bet vis tiek kažko bijau, va ateinu į šią temą skaitinėt... galvoju, na kaip mums su ja seksis bendrauti. Žinokit taip jau yra, kad aš jai pati jaučiu labai didelę antipatiją, užaštrėjo, kai sužinojau kaip elgiasi su kai kuriais žmonėmis. Vat ir niekaip dabar savęs perveikt negaliu, nors man ji nieko blogo gi nepadarė unsure.gif Tiesiog gal apskritai nemėgstu tokių žmonių, kaip ji, man labai sunku su ja bendrauti, išsekina, kažkaip varžausi prie jos, net maistas burnoj stringa. Labai keistas ji žmogus, tokia vienišė, kai kalba nejuokauja, visada tik rimtai...
MB dabar atsikraustė pas mane, bandom iki vestuvių gyvent kartu. Sakė jam, kad ji norėtų pamatyt kada, kaip aš gyvenu. Neįsivaizduojat, koks man priešiškumas sukilo... tiesiog negaliu prisiverst pakviest į svečius. Blogai nu...
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 02 01, 20:27)
Aš nedingau, tik neprisijungus vis paskaitydavau šią temą, bet kažkaip nerašiau.
Aš labai tikiuosi, kad taip yra, nors keista kaip ji gali nemėgti ir staiga pamėgti.  Vadinti, kad pasisekė tai nesiryžtu, nes tikrai ne tokios anytos norėjosi  ax.gif  laimei ne su ja gyvensiu, bet vis tiek kažko bijau, va ateinu į šią temą skaitinėt... galvoju, na kaip mums su ja seksis bendrauti. Žinokit taip jau yra, kad aš jai pati jaučiu labai didelę antipatiją, užaštrėjo, kai sužinojau kaip elgiasi su kai kuriais žmonėmis. Vat ir niekaip dabar savęs perveikt negaliu, nors man ji nieko blogo gi nepadarė  unsure.gif Tiesiog gal apskritai nemėgstu tokių žmonių, kaip ji, man labai sunku su ja bendrauti, išsekina, kažkaip varžausi prie jos, net maistas burnoj stringa. Labai keistas ji žmogus, tokia vienišė, kai kalba nejuokauja, visada tik rimtai...
MB dabar atsikraustė pas mane, bandom iki vestuvių gyvent kartu. Sakė jam, kad ji norėtų pamatyt kada, kaip aš gyvenu. Neįsivaizduojat, koks man priešiškumas sukilo... tiesiog negaliu prisiverst pakviest į svečius. Blogai nu...

user posted image
oi as tave puikiai suprantu nes savosios as neenciu ir nekesiu visa likusi gyvenimeli nes jau ji tai tikru tirkiausia ziurke oi ne noriu as cia rasineti nes pradesiu keiktis,,,,,oi is pat pradziu norejo tokia superine anyta pasirodyti,tokia liuks mociute oi kaip as pagalvoju mane net pykina doh.gif
Atsakyti
Bet Tu juk žinai konkrečiai, kodėl jos nekenti? Turbūt yra už ką...
O man galima sakyt be svarbios priežasties nelinksta širdis bendrauti. Ir jau žiūriu, kad imu dėl to griaužtis, atrodo nepamėgsiu aš jos niekada unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otina: 01 vasario 2008 - 23:23