Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

Oi numirk is juoko mano vyro brolis pas savo mamyte atsiveze tokia mergicka,nu nezinau kas ji tokia ar jo drauge ar seip pasilinksminimui susirado,nes seip kiek zinau juk turejo pana ir zadejo zenytis o dabar,,,atrodo issaukenti,nes buvo ir pas musi svecius uzbege tad ir pagalvojau kad mano anytai bus sokas,,,user posted image nu atrode panasei sijonas vos uzpakali denge o krutine atrodo kad iskris,,,,,, biggrin.gif tai ka jus manote mano anytai sustojo sirdis,ji isvijo sunu su ta merga lotuliukas.gif skambino vyro brolis ir guodesi kad motina isvijo is namu ir apsauke ir ji ir ta mergina,,,,negaliu iki siol atsigauti labai ima juokas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip jums visosm sekasi?
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 02 12, 20:01)
Oi numirk is juoko mano vyro brolis pas savo mamyte atsiveze tokia mergicka,nu nezinau kas ji tokia ar jo drauge ar seip pasilinksminimui susirado,nes seip kiek zinau juk turejo pana ir zadejo zenytis o dabar,,,atrodo  issaukenti,nes buvo ir pas musi svecius uzbege tad ir pagalvojau kad mano anytai bus sokas,,,user posted image nu atrode panasei sijonas vos uzpakali denge o krutine atrodo kad iskris,,,,,, biggrin.gif tai ka jus manote mano anytai sustojo sirdis,ji isvijo sunu su ta merga lotuliukas.gif skambino vyro brolis ir guodesi kad motina isvijo is namu ir apsauke ir ji ir ta mergina,,,,negaliu iki siol atsigauti labai ima juokas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kaip jums visosm sekasi?

Tai gal kur girtas besilinksmindamas ją rado ar ką biggrin.gif ARba gal po darbo mergaitė, iš strypo klubo smile.gif
Atsakyti
Ir iš kur tokių informatyvių paveiksliukų dangausvaivorykste traukia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 02 12, 18:18)
Ir iš kur tokių informatyvių paveiksliukų dangausvaivorykste traukia  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ale negrazios mano nuotraukos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,oi iki sioldar neatsigaunu thumbup.gif reikejo man matyti mano anyteles veiduka,turbut buciau nuluzusi is juoko.Skambinau vyrui pasakoju ir abu juokiames,mano vyras ligonineje- skrandi gydosi tad tiek buvo juoko abiem,,,,,Ot sugeba tas vyro brolis savo mamikei nervus patampyti,,,,,
Na ka mergikes saldziu sapnu
user posted image
Atsakyti
Na va turiu anyta tikraja zodzio prasme harpija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,vakar skambina mano vyrui(savo sunui)pasibegavotikad jiems sunku,kad reikia pinigeliu ir t.t.O mano vyras guli ligonineje su skrandziu blogai,tad jis sako mama asligonineje tai jei aisku kaip diena sie zodziai iki smegenu nenuejo,ir ji toliau savo bedas krauna vyrui ant galvos,nei paklausti o sunau kas yra,kur guli,ne nereikia-------as likau be zodziu apstulbusi!!!!
Na brangiosios su Sv.Valentino diena
user posted image
Atsakyti
Tai tiesiog fainuole sakyciau
Atsakyti
Dangausvaivorykste tavo anyta, tai pagerinta tokia truputi doh.gif Ne tai, kad pasidomėti kaip sūnui sekasi savo bėdas dėsto, turėtų truputi ji gėdos nors kiek. Suprantu, kad kiekvienam savos bėdos didžiausios, bet galėtų pasipasakoti pati ir sūnų išklausyti tuo pačiu, o ne vien dėstyti savo mintis ir kalbėtis monologu biggrin.gif
Atsakyti
jau susigyvenau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2008 02 16, 18:25)
Dangausvaivorykste tavo anyta, tai pagerinta tokia truputi  doh.gif Ne tai, kad pasidomėti kaip sūnui sekasi savo bėdas dėsto, turėtų truputi ji gėdos nors kiek. Suprantu, kad kiekvienam savos bėdos didžiausios, bet galėtų pasipasakoti pati ir sūnų išklausyti tuo pačiu, o ne vien dėstyti savo mintis ir kalbėtis monologu  biggrin.gif

Tu visiskai teisi drinks_cheers.gif zinai dabar mano vyrui tikrai ne kas tikiuosi viskas bus gerai,bet motinele jo net nepasidomi kas yra ir kaip tau sunau gyvenimas einasi,ne jei to nereikia,,,,vakra as jos balsa isgirdau ir negaliu vos nesusivemiau,oi patikekite koks man yra vargas tureti tokia slykscia anyta as nebegaliu tikrai jau nebegaliu,galeciau as ja gun_bandana.gif
Kiek ji man nervu sugadino ir dabar vel prasideda ta pati dainele doh.gif
Ne jau kai man nervai nenes tai bus tikrai sprogimas man jau -GANA,,,,,
Atsakyti
jooo... as tai vat ruosiuosi savaitgali vaziuoti i lietuvele... pas anytele reikes uzsuk... hrz...
plaukas nuo minties siausias... o dar viena bo vyras cia lieka... zodziu... bus idomiai...smile.gif
Atsakyti
Aš turiu superinę mamą ir todėl kokią anytą beturėčiau, ji jai iš tolo neprilygs. Vis tiek bus kažkokia netokia.
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 02 17, 16:48)
Tu visiskai teisi drinks_cheers.gif zinai dabar mano vyrui tikrai ne kas tikiuosi viskas bus gerai,bet motinele jo net nepasidomi kas yra ir kaip tau sunau gyvenimas einasi,ne jei to nereikia,,,,vakra as jos balsa isgirdau ir negaliu vos nesusivemiau,oi patikekite koks man yra vargas tureti tokia slykscia anyta as nebegaliu tikrai jau nebegaliu,galeciau as ja gun_bandana.gif
Kiek ji man nervu sugadino ir dabar vel prasideda ta pati dainele doh.gif
Ne jau kai man nervai nenes tai bus tikrai sprogimas man jau -GANA,,,,,

Nekreipk tu į ją tiek dėmesio, jeigu jau net pykina nuo jos, tai stenkis minimaliai susitikti, na tada kada tiesiog reikia, pavyzdžiui šventės kokios ir panašiai. O beje, kaip ji su anūku elgiasi? Ta prasme ji nori jį matyti? Gal dėl jo verta pakęsti anytą? g.gif
Atsakyti