Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(Otina @ 2008 02 01, 21:19)
Bet Tu juk žinai konkrečiai, kodėl jos nekenti? Turbūt yra už ką...
O man galima sakyt be svarbios priežasties nelinksta širdis bendrauti. Ir jau žiūriu, kad imu dėl to griaužtis, atrodo nepamėgsiu aš jos niekada  unsure.gif

Na gal tu pati stenkis ja pamegti,,,bet lengva pasakyti sunku padaryti----as sutinku jei sirdele nelinksta ir nemegsta zmogaus ji ir nemegs zmogaus visada mirksiukas.gif
Na ziurek tau sekmes su anytele!!!
Atsakyti
nejaugi visos taip nesutariate su savo anytomis g.gif ir kodel gi??? na siuo klausimu as kol kas dziaugiuosi, nes su anyta ir bendraujam, ir galiu bet kokia tema pasneket! ax.gif kol kas viskas gerai ir tikiuosi nepasikeis, nju aisku turi savo principu, bet ir as ju turiu,todel nenusileidziu.... o beto upsvis ake kad gerai kad turiu toki uzsispyrima!turbut nebereikalo liutas esu! biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 02 02, 15:17)
nejaugi visos taip nesutariate su savo anytomis g.gif ir kodel gi??? na siuo klausimu as kol kas dziaugiuosi, nes su anyta ir bendraujam, ir galiu bet kokia tema pasneket! ax.gif kol kas viskas gerai ir tikiuosi nepasikeis, nju aisku turi savo principu, bet ir as ju turiu,todel nenusileidziu.... o beto upsvis ake kad gerai kad turiu toki uzsispyrima!turbut nebereikalo liutas esu! biggrin.gif  thumbup.gif

Oi as tave suprantu kad kiekvienas turi savo uzsispyrimus ir kiekvienas yra vis kitoks bet kad va yra tokiu su kuriais neimanoma sugyventi va kaip su mana anytele tai neimonaoma ji tokia problematiskas zmogus o tau as pavydziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif baltu pavydu,bet ir linkiu kad visada visada tai sutartum su savo anyta
user posted image
Atsakyti
Na aš tai negaliu teigti, kad nesutariu. Jei bendraujam, tai sutariu (tik patyliukais nemėgstu jos tongue.gif ), bet mes kol kas beveik nebendraujam. Užtat jau dabar bijau, kad po vestuvių nesutarsiu, jei neduokdie per daug įkyrus bendravimas prasidės, nurodinėjimai ir t.t. Gal čia man jau iš anksto vaidenasi, temos prisiskaičius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 02 03, 16:09)
Na aš tai negaliu teigti, kad nesutariu. Jei bendraujam, tai sutariu (tik patyliukais nemėgstu jos  tongue.gif ), bet mes kol kas beveik nebendraujam. Užtat jau dabar bijau, kad po vestuvių nesutarsiu, jei neduokdie per daug įkyrus bendravimas prasidės, nurodinėjimai ir t.t.  Gal čia man jau iš anksto vaidenasi, temos prisiskaičius  doh.gif

Tai tu negalvok ir net nemastyk kas gali buti gal jus kaip bendraujate ir bendrausi ir nebus nieko tokio ka dabar galvoji------sekmes,,,, mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal tikrai taip reikia daryti. Kai jau bus bendravimas, tai ir bus matyt, kaip klostysis smile.gif
Atsakyti
Niu su mosa lig ir viskas +-. pasakyta buvo, liko sis tas bet zmogaus subrendimui ...

O vat anytos vengiu vengiu vengiu... nzn... negaliu dar prisiverti i zmogu paziuret... brz...
Atsakyti
Sveikutės,

Mano santykiai su būsima anyta visai palyginus geri, geriau sutariu nei su savo mama deja unsure.gif Kol kas ji dar būsima anyta, bet po kelių mėnesių jau bus tikra anyta, tikiuosi nepasikeis santykiai su ja, tikrai nenorėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2008 02 06, 11:11)
Sveikutės,

Mano santykiai su būsima anyta visai palyginus geri, geriau sutariu nei su savo mama deja  unsure.gif Kol kas ji dar būsima anyta, bet po kelių mėnesių jau bus tikra anyta, tikiuosi nepasikeis santykiai su ja, tikrai nenorėčiau  blush2.gif

Oi pavydziuas tau baltu pavydu kad turi gera anyta blush2.gif ,,,bet man jau jos ir nereikia pripratau kad mano sunus turi tik viena mociute ir viena seneli,as su mama sutariu thumbup.gif mes kaip drauges ir man to gana,,,,anksciau labai norejau bendrauti su anyta stengiausi,bet kaip matote nieko neisejo ir nereikia,,,,,O tau sekmes ir toliau taip gerai sutarti su anyta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 02 06, 17:26)
Oi pavydziuas tau baltu pavydu kad turi gera anyta blush2.gif ,,,bet man jau jos ir nereikia pripratau kad mano sunus turi tik viena mociute ir viena seneli,as su mama sutariu  thumbup.gif mes kaip drauges ir man to gana,,,,anksciau labai norejau bendrauti su anyta stengiausi,bet kaip matote nieko neisejo ir nereikia,,,,,O tau sekmes ir toliau taip gerai sutarti su anyta
user posted image

Na gyvenimas dar ilgas laukia prieš akis juk, gal ir tau dar pavyks sutarti su savąja rolleyes.gif Na bet svarbiausia sutarti gerai su vyru, nes su juo reikia gyventi juk ne su jo mama. O aš tau baltu pavydu pavydžiu, kad sutari su mama savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne turbut niekada nebendrausiu su savo anyta nes ne mums bendrauti,,,Ir seip labai nemegstu zmoniu kurie sneka i akis viena uz akiu kita,ir seip per daug prisikusi i dusia ir negaliu negaliu as jai atleisti,,,,,,Na ir as del to nepergyvenu,man labai gerai kai jos nera thumbup.gif
O su savo mama taip sutariu kaip su drauge!!!!
Gal ir tau dar gyvenime pageres su mama santykiai-as tau to linkeciau
user posted image
Atsakyti
mano anyta tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nera nei zodzio pasakiusi kad kas nors ne taip, mes draugaujam jau 6 metai, metus su puse angiojo tevu namuose, anyta nepriekaistauja del nieko, ji tiesiog nuostabi, bet ka galetu padaryti kad tik mums butu geriau. o kai pasakeme kad vasara sia tuoksimes tai labai apsidziauge ir pasake tik tiek kad jau seniai reikejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti