Issiunciau - parasykit ar gavote 

QUOTE(egleee @ 2008 10 27, 10:49)
labai būčiau dėkinga jei ir man atsiųstumėte programėlę pinigėliams skaičiuoti
ungulaityte@yahoo.com
ungulaityte@yahoo.com
Geriausia is visu programu, kiek man teko isbandyti yra www.kurdingopinigai.lt
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 10 27, 12:44)
gavau aciu
tik norejau paklausti kaip pildant sheet'e "detalus" islaidas, uzsipildys spalio menesis sheet'e "Bendras", nes viskas vedasi i rugseji? Ar pasikeis i spali, kai ateis kita menuo?
                Naudojuosi namų buhalterio programa (štai šita http://rem-blog.net/namu-buhalteris/ ).
Iš tikrųjų, ji padeda taupyti
  Kadangi realiai pamatai, kiek ir kur išleidi pinigėlių  
 Kai neskaičiuoji atrodo žymiai mažiau.
Pirmas įrodymas, draugo reakcija, kai pamatė cigarečių sąskaitą

Dabar pamažu meta, na bent surūko perpus mažiau  

Iš tikrųjų, ji padeda taupyti
Pirmas įrodymas, draugo reakcija, kai pamatė cigarečių sąskaitą
QUOTE(Pūkuotukas @ 2008 10 27, 11:55)
Geriausia is visu programu, kiek man teko isbandyti yra www.kurdingopinigai.lt
Gal gali parasyt kodel? As dar tik bandau susivokti kokia programa man butu patogiausia
                Na, ten gali kiekvienas pagal save susiskirstyti islaidu ir pajamu kategorijas, bet kada paziureti kiek kokioje kategorijoje isleido, yra diagrama, kur irgi aiskiai viskas matosi. Dar visada raso kiek isleidote, kiek dar turite pinigu. Galite is bet kurio kompiuterio prisijungti (jei yra internetas). Yra kalendorius, kur galite bet kuria diena paziureti kiek isleidote. Raso nuolaidos kur kokios ir t.t. Nu man labai patiko ir nereikia kaip excelyje kiekviena menesi is naujo kopijuotis, redaguotis.

QUOTE(Pūkuotukas @ 2008 10 29, 19:43)
Na, ten gali kiekvienas pagal save susiskirstyti islaidu ir pajamu kategorijas, bet kada paziureti kiek kokioje kategorijoje isleido, yra diagrama, kur irgi aiskiai viskas matosi. Dar visada raso kiek isleidote, kiek dar turite pinigu. Galite is bet kurio kompiuterio prisijungti (jei yra internetas). Yra kalendorius, kur galite bet kuria diena paziureti kiek isleidote. Raso nuolaidos kur kokios ir t.t. Nu man labai patiko ir nereikia kaip excelyje kiekviena menesi is naujo kopijuotis, redaguotis.
Man is pirmo zvilgsnio nelabai patiko, bet va isigilinau tai gal yra viskas ko reikia, na dar kategoriju pogrupiai galetu buti
QUOTE(ragane @ 2008 10 29, 17:21)
Gal gali parasyt kodel? As dar tik bandau susivokti kokia programa man butu patogiausia  
Ragane, o tu užsuk ir išbandyk. Turi svetainė "bandomąjį" prisijungimą. Demo:demo . Pasižaidi ir apsisprendi - tinka tau ar ne. Jei tinka - registruojiesi jau savo vardu.
                Nuo sian as pradejau pildyt www.kurdingopinigai.lt ziuresim kur tiek daug isleidziam...