Antra menesi skaiciuoju islaidas www.balansas.lt
QUOTE(mazojiR @ 2008 11 01, 15:55)
Nuo sian as pradejau pildyt www.kurdingopinigai.lt ziuresim kur tiek daug isleidziam...
o i kuria grafa irasot praeito menesio likuti?

QUOTE(Meger @ 2008 11 02, 18:21)
Kur dingo pinigai pradejau naudotis pries savaite.Viskas buvo gerai, bet siandien bandau prisijungti ir niekaip nepasiseka. Gal kas nors zinot ka reikia daryti. Bandziau ir nauju vartotoju uzsiregistruoti vistiek niekas neatsivercia. SOS

Aš parsisiunčiau namų buhalterį, kruopščiai pildau kol kas (pirmas mėnuo)...
Jei nesiseks arba nepatiks, prašysiu, kad atsiųstų tą stebuklingąjį excel'į

QUOTE(aistuzka @ 2008 10 31, 14:25)
Ragane, o tu užsuk ir išbandyk. Turi svetainė "bandomąjį" prisijungimą. Demo:demo . Pasižaidi ir apsisprendi - tinka tau ar ne. Jei tinka - registruojiesi jau savo vardu.
Isbandziau jau

Nuo sian as pradejau pildyt www.kurdingopinigai.lt ziuresim kur tiek daug isleidziam...

QUOTE(ragane @ 2008 11 04, 20:18)
Isbandziau jau
, arba as nemoku nustatyti arba islaidu grafika (pagal kategorijas) rodo tik uz einamaji men., nepatogus ivedimas, nes neuzsifiksuoja praejusios dienos data (reikia kas kart irasyti jei vedi ne einamos dienos islaidas). Niu kolkas tokie mano neigiami pastebejimai apie "kur dingo pinigai" . Parsisiunciau Namu buhalteri, galetu jinai but ir tobulesne, bet kolkas man patogiausia pasirode is isbandytu programu 

Kiek mačiau berods nuo vakar jau galima pažiūrėti ir praėjusių mėnesių pasiskirstymą pagal išlaidas.
O dėl fiksuotos datos įvedant - pasiūlyk - jie ten šauniai reaguoja į idėjas - va kiek pasiūlymų iš jų to forumo atsirado pačioje svetainėje.
Papildyta:
QUOTE(***liutuke* @ 2008 11 02, 18:57)
Kur dingo pinigai pradejau naudotis pries savaite.Viskas buvo gerai, bet siandien bandau prisijungti ir niekaip nepasiseka. Gal kas nors zinot ka reikia daryti. Bandziau ir nauju vartotoju uzsiregistruoti vistiek niekas neatsivercia. SOS 

O šitos nuorodos "Atgauti pamestą slaptažodį" nebandei?? http://www.kurdingop...ingoslaptazodis
Arba rašyk tiesiai tuo el. paštu, gal padės

Geras pavadinimas

QUOTE(Darmin @ 2008 11 05, 21:38)
Geras pavadinimas
reikia ir man pradeti fiksuoti visas islaidas, nes paskui ir iskyla tokia klausimai - kur dingo pinigai

Skelbimas: Perku spyną savo piniginei. Pageidautina ne lengvesnė nei 3 kg.
Pastebėjom, kad pirmas mėnuo suregistravus išlaidas - lengvas šokas ir geras šaltas dušas.
Labai patiko Andriaus Užkalnio straipsnis LRytas.lt - http://www.lrytas.lt...-idiotizmui.htm
Pacituosiu:
"Atėjus sunkiems laikams, pirmiausia, kaip tarakonai po šalnų, kojas užverčia visi idiotiško šlamšto pardavimo šurmuliai. Prisiminkite, kokiomis durnių lauktuvėmis nešini beldžiasi į duris prekybos agentai, kai kyla ekonomika. Prisiminkite, ką siūlo parduotuvės. Stebuklingi dulkių siurbliai, naikinantys bakterijas ir erkes kilometro spinduliu (4000 Lt). Lyginimo lentos, purškiančios kvapnų vandens rūką ant baltinių ir atstatančius savininko potenciją (5000 Lt).
Kosmetika, suderinta su savininkės bioritmais ir kosmine energija, pagaminta iš žolelių, kurias Himalajuose augina akli troliai (drėkinantis kremas veidui 400 Lt). Puodai ir keptuvės, pagaminti iš kosminių raketų plieno, ilginantys gyvenimą ir suteikiantys šeimininkei penkerius metus girtis prieš svečius. Televizoriai, kurių dydis kaip dvigulis čiužinys, su visais namų kino švilpukais ir varpeliais dvylika garsiakalbių ir kėdės kratytuvas, purtantis žiūrovą, kai ekrane rodomas sprogimas"
bandžiau prisiregistruoti balansas.lt , bet nepavyko, pereinu į antrą etapą, kai turi atsiųsti į mano paštą laikiną slaptažodį, o dėžėj nieko nėra, kaži kodėl taip?
tai va nuo šiandie nepavyko pradėti
QUOTE(gur @ 2008 11 08, 18:43)
bandžiau prisiregistruoti balansas.lt , bet nepavyko, pereinu į antrą etapą, kai turi atsiųsti į mano paštą laikiną slaptažodį, o dėžėj nieko nėra, kaži kodėl taip?
Keista

Atsiuskit prasau exel failiuka ir mums
ramunele777@yahoo.com

ramunele777@yahoo.com