Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

vilte66:

QUOTE(Baltija @ 2009 02 15, 15:15)
Išlaidų lentelę įdėjau į internetą, ją galite parsisiųsti iš čia

Atsakyti
Supermamos,
O gal kas nors galetu pasidalinti programa BUTAS arba duoti nuorodele is kur ja galima butu parsisiusti? blush2.gif
Atsakyti
Prašom: Butas iš e-fabrikas http://butas.e-fabrikas.lt/
Atsakyti
Aciu!
Atsakyti
Sveikos,

Labai džiaugiuosi, kad radau šią temą. Kaip tik nuo kovo 1 d. planuoju labai rimtai pradeti sekti išlaidas, nes jau nebežinau, kur vis dėl to išleliauja mūsų pinigai? g.gif
Radau tikrai daug gerų patarimu. Labiausiai, kiek išsibandžiau, man patiko "butas" ir "kur dingsta pinigai". Noriu pasiteirauti, ar turite kas nors "butas" su priedais? Ar geros ataskaitos, ar išsamios?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Linuke777 @ 2009 02 20, 19:57)
Sveikos,

Labai džiaugiuosi, kad radau šią temą. Kaip tik nuo kovo 1 d. planuoju labai rimtai pradeti sekti išlaidas, nes jau nebežinau, kur vis dėl to išleliauja mūsų pinigai?  g.gif

mes irgi su MB startuosim nuo kovo 1d. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2009 02 21, 22:06)
mes irgi su MB startuosim nuo kovo 1d. thumbup.gif

Sėkmės ir ištvermės drinks_cheers.gif
Pamatysi kaip po mėnesio mąstymas bus pasikeitęs, išlaidų prasme.
Musu šeimoje Kovo 1 d. bus daromos išvados doh.gif po pirmojo išlaidų fiksavimo mėnesio. Buvo aišku ir nereikalingų bei nenumatytų išlaidų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios mamytes ir ne tik... besidomincios savo namu biudzetu ir besistengiancios ji sukontoliuoti.
Labai dziugu kad tema gyvuoja. Deja nera ji tokia kokios as jos tikejausi kurdama.
Gerai kad atsirado mamyte kuri idejo failiuka i viesiems prieinama vieta.
Tikrai noretusi daugiau atsiliepimu kaip sekasi vest buhalterija kokios jums ave naudos.
Taipogi jei randate kokiu straipsniu ar programeliu susejusiu su seimos biudzeto planavimu ar skaiciavimu meskit cia , manau tikrai duos naudos ir bus idomu paskaityti visiems.
http://www.visasvers...e/5263?ref=mail

Asmeniskai as naudojau programa namu buhalterija ja parsiunte man vyras is kazkur. taciau ilgainiui man tai nusibodo ir nebevedziau jokios buhalterijos.
Taciau atsirado poreikis vel stipriai skaiciuoti ir planuoti nes norisi atsideti pinigeliu.

Sekmes visiems ... rasykit kuo daugiau atsiliepimu nuomoniu ir ttt... kadangi jau failiukas pasiekiamas visiems tikiuosi like temos puslapiai bus idomesni. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 02 15, 16:15)
Išlaidų lentelę įdėjau į internetą, ją galite parsisiųsti iš čia

labai aciu uz ta stebuklinga lentele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bandysiu finansus tvarkyti
Atsakyti
labai džiaugiuosi atradus šitą temą smile.gif kaip tik nuo sekmadienio (kovo 1d.) įjungiame taupymo režimą, tikiuosi jūsų pasiųlytos programos padės. ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lishka: 24 vasario 2009 - 13:49
na ir aš ruošiuosi nuo kovo pataupyti ax.gif pranešiu kaip sekėsi blush2.gif o jūs šaunuolės, matau stengetės 4u.gif
Atsakyti
Na, o mes galime pasidžiaugti: pradėjome vesti išlaidų suvestinę ir per mėnesį sutaupėme sumelę su 3 nuliukais. Tikrai verta išlaidas analizuoti
Atsakyti