Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

Na, ne dėl pieno suvartojimo detalus maisto išlaidų planas, man rodos, yra svarbus. Prieš keletą savaičių laidoje ,Kur dingsta pinigai' rodė šeimą, kurios apie 20-30 proc. visu islaidu maistui tenka saldumynams. O tai mano supratimu jau yra negerai schmoll.gif tokiu atveju tas detalumas labai gelbsti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 03 02, 15:37)
Man kaip tik patogiau, kai galiu iš darbo ar namų vesti išlaidas, nes čekių kalnas piniginėj "narvyja" .

O jei labai reikia išsieksportuoju į Excelį ir pasiskaičiuoju ko man reikia.

Šitas ekselio "stebuklingas" failas labai jau griozdas man pasirodė... suvedinėt ten atskirai kiekvieną maisto produktą ar pan ... tiesiog laiko gaila. Kasman iš to, jei žinosiu, kad pieno produktams šiemet 13% daugiau išleidau? Nebent eilinė proga lietuviškai ant valdžios paburbėt. biggrin.gif

čia kaip kam patogiau, bet man excel privalumas tas, kad gali susidėlioti viską kaip nori- galima smulkiai viską suvedinėti, galima ne, pagal dienas, savaites ar dar kaip nors- kaip patogiausia pačiam vartotojui ax.gif
O dėl patogumo iš bet kur suvesti, tai pritariu drinks_cheers.gif Nors pati tą failiuką įsirašau į USB atmintinę ir visur nešiojuosi, bet internete gali ir kitas žmogus įvedinėti išlaidas (pvz vyras ar net vyresni vaikai)
Atsakyti
Tikiuosi forumo senbuviai nesupyks už tai kad pareklamuosiu dar vieną panašų įrankį
Adresas: http://www.manoislaidos.lt

Faktiškai tas pats, kas ir jūsų minėtas kurdingopinigai.lt, tik stengtasi jį daryti kiek paprastesnį, patogesnį ir vaizdesnį.

Yra galimybė saugoti ataskaitas į PDF ar Excel failus, taip pat patogiai galima vesti komunalinių mokesčių išlaidas bei planuoti biudžetą.

Tinklapis tik startavo, tad jei turite pageidavimų, galite juos drąsiai reikšti ir galbūt pagaliau Lietuvoje atsiras įrankis tinkantis daugumai. Nes bandymų buvo gana daug, tačiau norisi patogumo ir efektyvumo, ko neradau kituose tinklapiuose.

Realiai sukūriau šį tinklapį sau pačiam, bet gal prireiks ir jums.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 03 02, 16:37)
Šitas ekselio "stebuklingas" failas labai jau griozdas man pasirodė... suvedinėt ten atskirai kiekvieną maisto produktą ar pan ...

Kadangi man pačiai rūpėjo kokiems maisto produktams išleidžiame daugiausiai todėl ir padariau ją tokią smulkią smile.gif Gi ten viską ko puikiausiai galima susidėlioti kaip kiekvienam patogu smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
siaip ne taip perskaiciau visa tema doh.gif biggrin.gif parsisiunciau butas ir namu buhalteri, bet teko istrint, nes neveikia ant windows vista doh.gif truksta kazkokiu papildymu arba kompiuteris kaltas ax.gif
jau senokai taupom ir viska fiksuojam, bet viska vesdavau i toki labai primityvu excelio failiuka blush2.gif dabar parsisiunciau kelias lenteles, kuriom tikrai pasinaudosiu thumbup.gif yahoo.gif
dekui labai 4u.gif
Sekmes taupant wub.gif
Atsakyti
Auksuole, jei to excelio autorė esi, tuomet lenkiu galvą prieš pačią kaip gero dalyko kūrėją ir tai kad nepatingėjai pasidalinti smile.gif

Na, Timerider, kreivai kopijuoti kitas svetaines tikrai mokat. Tik vat bent kruopelės originalumo ar naudos lyginant su kitais panašiais projektais nerandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzka: 02 kovo 2009 - 20:33
QUOTE(Baltija @ 2009 03 02, 10:57)

Aciu labai! Kaip man reikejo tokio dalyko! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InDovi: 03 kovo 2009 - 20:32
O as jau nuo 2006 vadsaros naudoju Namų buhalterį, lietuvišką programą. Kai pažiūri į suvestines, kartais net bloga pasidaro., nors atrodo, stengies taupyti. Maisto išlaidų labai nesmulkinau, tiesiog maistas, nes užimtų labai daug laiko suvedinėti smulkiai.
Atsakyti
undines, labai taikliai pasakyta smile.gif

Mes irgi du metus naudojom namų buhalterį, kol vieną dieną nedingo visi duomenys kaip į vandenį
Atsakyti
Kur pradingo duomenys? Išsitrynė? Ar programa užsilenkė?
Atsakyti
Programa ėmė mėtyt klaidos pranešimą apie sugadintą duomenų failą atrodo. Visaip bandėm, bet nieko nesigavo. Visgi gaila, poros metų duomenys suvesti buvo. Net prie to mažuliuko nepasididinančio lango priratau smile.gif
Atsakyti
isivaizduoju... man irgi labai butu gaila, nes daug laiko yra praleista vedant buhalterija.
Atsakyti