Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

as kazkada turejau tokia programele. Db viska veduosi Excelyje, man patogiau, be to galiu pasidaryti metams i prieki prognozes. Pingu srautai svarbesni nei balansas smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 07, 12:24-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2009 06 07, 12:24)
as kazkada turejau tokia programele. Db viska veduosi Excelyje, man patogiau, be to galiu pasidaryti metams i prieki prognozes. Pingu srautai svarbesni nei balansas  smile.gif

Gal galetum programele man persiust paziuret? Mane domintu butent biudzeto planavimo... g.gif blush2.gif agne.vln@gmail.com
Atsakyti
jau nebeturiu tos programeles. dabar paprasciausias exceliukas smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 07, 17:36-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2009 06 07, 17:36)
jau nebeturiu tos programeles. dabar paprasciausias  exceliukas smile.gif

aisku smile.gif Na exceliuka ir as turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2009 06 07, 13:21)
Rhetta - ar pavyko?

Taip, viskas kuo puikiausiai thumbup.gif Kažkaip visada buvau įpratusi rašyti dėdama tašką, o ne kablelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2009 06 07, 19:09)
Taip, viskas kuo puikiausiai  thumbup.gif  Kažkaip visada buvau įpratusi rašyti dėdama tašką, o ne kablelį  ax.gif

Na, as irgi is pradziu su siuo dalyku buvau susidurus blush2.gif , bet po to kazkaip dasilo lotuliukas.gif
Dziaugiuosi, kad pavyko. 4u.gif
Atsakyti
as ir su exeliu
Atsakyti
gal galite ir man atsiusti exelini failiuka 4u.gif

zanetukas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 06 08, 15:03)
gal galite ir man atsiusti exelini failiuka  4u.gif

zanetukas@gmail.com

Issiunciau wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 06 08, 15:03)
gal galite ir man atsiusti exelini failiuka  4u.gif

zanetukas@gmail.com

IR AŠ NOOOOORIU.
bigita@one.lt

ačiū
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2009 06 05, 20:17)
MuntasAs - Zinai ko pasigedau Namu Buhalterijoje? Butu faina, jei bendram uslapyje butu skiltis, kur skaiciuotu  visu metu laikotarpio balansa, islaidas ir pajamas. Ten turbut nesunku butu padaryt...  g.gif  ax.gif  blush2.gif

Siaip bendrame puslapyje yra kiekvieno menesio balansas (apacioje). Mano nuomone visa tai truputi aiskiau matosi grafiku puslapyje. Suvedus visas pajamas ir islaidas, matosi ju pokytis kiekviena menesi. Bent jau man tai truputi suprantamiau, kai matai grafiku pokyti metu begyje, nei ziurint i tuos apvalius skaiciukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2009 06 08, 19:40)
IR AŠ NOOOOORIU.
bigita@one.lt

ačiū

Issiunciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MuntasAs @ 2009 06 08, 20:59)
Siaip bendrame puslapyje yra kiekvieno menesio balansas (apacioje). Mano nuomone visa tai truputi aiskiau matosi grafiku puslapyje. Suvedus visas pajamas ir islaidas, matosi ju pokytis kiekviena menesi. Bent jau man tai truputi suprantamiau, kai matai grafiku pokyti metu begyje, nei ziurint i tuos apvalius skaiciukus smile.gif

Taip taip, viskas puiku, ten tik siaip pastebejimas smile.gif ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti