Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

QUOTE(Loli_judo @ 2009 06 04, 22:16)
Man jei supaprastintum, tai gal būtų geriau g.gif
Jei kas priverstų mane taip smulkiai skaičiuot tai aš vien iš siaubo, kad reiks tiek perskaičiuot ir perrašyt į kompiuterį, nustočiau pirkti lotuliukas.gif  Na, būtų gera taupymo programa..

O man kaip tik smagiau, kad viskas yra smulkiai, nes kaip tik va su drauge ir kalbejomes, jog gera zinoti, kokiems maisto produktams isleidi daugiausiai. Ir jei pamatai, kad per viena menesi trecdalis pinigu isejo saldumynams (ko paprastai nepastebiu), tai jau laikas apsiraminti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jutyyyte @ 2009 06 08, 21:32)
O man kaip tik smagiau, kad viskas yra smulkiai, nes kaip tik va su drauge ir kalbejomes, jog gera zinoti, kokiems maisto produktams isleidi daugiausiai. Ir jei pamatai, kad per viena menesi trecdalis pinigu isejo saldumynams (ko paprastai nepastebiu), tai jau laikas apsiraminti  tongue.gif  biggrin.gif

Sese nesikuklink, taip ir sakyk, kad viskas buvo derinama ir kuriama pagal tavo pastabas ir pataisymus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MuntasAs @ 2009 06 08, 20:59)
Mano nuomone visa tai truputi aiskiau matosi grafiku puslapyje. Suvedus visas pajamas ir islaidas, matosi ju pokytis kiekviena menesi.

Kaip tuos grafikus ten surast? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 08, 22:44)
Kaip tuos grafikus ten surast? blush2.gif

Pats failas sudarytas is keliu lapu (sheets). Pirmasis lapas "Bendras", kuris nuspalvintas raudona spalva yra tik bendrai informacijai. Toliau eina melynos ir melsvos spalvos lapai "Detalus 01" - "Detalus 12", jie skirti suvedineti kiekvieno menesio islaidoms. Ir paskutinis juodas lapas - "Grafikai". Cia rodomi ivairus grafikai. Puslapis nera uzrakintas, kad esant reikalui galima butu papildyti jums reikalingu grafiku.
Man aktualiausia buvo pajamu ir islaidu pokytis kiekviena menesi. Taip pat islaidu grupiu pokytis kiekviena menesi.
Sesei buvo aktualiau maistui ir gerimams isleistu pinigu palyginimas.
Jus galite pasikeisti grafikus ar pasidaryti savus naujus, kad jie atspindetu jums aktualia informacija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jutyyyte @ 2009 06 08, 21:32)
O man kaip tik smagiau, kad viskas yra smulkiai, nes kaip tik va su drauge ir kalbejomes, jog gera zinoti, kokiems maisto produktams isleidi daugiausiai. Ir jei pamatai, kad per viena menesi trecdalis pinigu isejo saldumynams (ko paprastai nepastebiu), tai jau laikas apsiraminti  tongue.gif  biggrin.gif

Bepigu, jie tu tik savo skaičiuoji.. Ar bent jau dvejų žmonių.. O kai aš dirbu trijuose darbuose ir kiekviena poilsio minutė ir taip suskirstyta, tai man žiauru, kai visi paberia grįžę namo savo kvitus ir aš turiu juos peržiūrėt ir smulkiai kiekvieną produktą rašyti (jį išbraukiant, kad nesusimaišytų, ką jau įrašiau, ko dar ne) doh.gif
Programa tikrai labai faina, bet ji ne užimtiems žmonėms, o vienišiems arba namų šeimininkėms, kurios turi daugiau laisvo laiko ir daro namie valgyt pačios mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 06 09, 01:47)
Bepigu, jie tu tik savo skaičiuoji.. Ar bent jau dvejų žmonių.. O kai aš dirbu trijuose darbuose ir kiekviena poilsio minutė ir taip suskirstyta, tai man žiauru, kai visi paberia grįžę namo savo kvitus ir aš turiu juos peržiūrėt ir smulkiai kiekvieną produktą rašyti (jį išbraukiant, kad nesusimaišytų, ką jau įrašiau, ko dar ne) doh.gif 
Programa tikrai labai faina, bet ji ne užimtiems žmonėms, o vienišiems arba namų šeimininkėms, kurios turi daugiau laisvo laiko ir daro namie valgyt pačios mirksiukas.gif  4u.gif

Tame tikrai yra tiesos smile.gif
Atsakyti
Va būtent dėl šito ir pradėjom suvedinėt internete - patogu ir greičiau ir gali jungtis iš bet kur . Mes vedam pilnus čekius (na, kokį maistą nuo buitinių atskiriam sumas). Nes detaliai suvedinėjant po kiekvieną čekio eilutę vargo vakarienė.... realiai kokia man nauda žinot, kad va užpernai varškei išleidom 13% mažiau? Nei varškės mažiau valgsim nei... o laiką turiu kur prasmingiau praleist nei sėdėt čekių kalną apsikabinus kasdien ...
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 06 09, 08:05)
Va būtent dėl šito ir pradėjom suvedinėt internete - patogu ir greičiau ir gali jungtis iš bet kur . Mes vedam pilnus čekius (na, kokį maistą nuo buitinių atskiriam sumas). Nes detaliai suvedinėjant po kiekvieną čekio eilutę vargo vakarienė.... realiai kokia man nauda žinot, kad va užpernai varškei išleidom 13% mažiau? Nei varškės mažiau valgsim nei... o laiką turiu kur prasmingiau praleist nei sėdėt čekių kalną apsikabinus kasdien ...

Kas del patogumo, tai as excel'io lentele turiu isirases i USB atmintine, kuria visada turiu su savimi. Tai ja papildyti nereikia net interneto. Kas del detalumo, tai kiekvieno asmeninis reikalas kas kiek laiko gali ir nori skirti smile.gif Taciau jei matai, kad kokiems nors uzkandziams (pvz. traskuciams) islaidu pastaruoju metu padaugejo, tuomet tiesiog lengviau daryti isvadas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MuntasAs @ 2009 06 08, 23:06)
Ir paskutinis juodas lapas - "Grafikai". Cia rodomi ivairus grafikai.

Radau smile.gif Įtariu, kad būčiau pamačius tik sulaukus gruodžio biggrin.gif

QUOTE(MuntasAs @ 2009 06 09, 17:04)
Taciau jei matai, kad kokiems nors uzkandziams (pvz. traskuciams) islaidu pastaruoju metu padaugejo, tuomet tiesiog lengviau daryti isvadas wink.gif

drinks_cheers.gif Jei tikslas - tik sužinoti, kiek išleidai, pvz. maistui, drabužiams, pramogoms ir t. t., tai speciali programėlė beveik ir nereikalinga - pakanka viską supliusuot, ir viskas.
O jei yra tikslas sutaupyti - tai esmė, kuo smulkiau rūšiuoti išlaidas, kad matytum, kur galima sutaupyti. Aš pvz. nemaloniai nustebau pamačius, kiek išleidžiu kavai - bet jau darau išvadas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2009 06 06, 14:14)
Labas, persiunciau MuntasAs sukurta failiuka tau i pasta. Sveika prisijungus prie musu ir sekmes skaiciuojant islaidas 4u.gif

labutis ir aš norėčiau to failiuko, gal galėtum atsiųsti jorytee@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jorė: 09 birželio 2009 - 20:48
QUOTE(jorė @ 2009 06 09, 21:45)
labutis ir aš norėčiau to failiuko, gal galėtum atsiųsti  jorytee@gmail.com

issiunciau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MuntasAs @ 2009 06 08, 21:49)
Sese nesikuklink, taip ir sakyk, kad viskas buvo derinama ir kuriama pagal tavo pastabas ir pataisymus  biggrin.gif

Šaunuolis brolis 4u.gif Tikrai puikus ir didelis darbas. Dekui visu super mamu ir ne mamu vardu 4u.gif Idomu, kiek laiko darbavotes?..
Atsakyti