Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

labukas,

net nemaniau, kad tokiu variantu dar buna schmoll.gif bigsmile.gif gal butu galima ir man gauti exeliuko varianta? boruzzze@gmail.com

reiktu pabandyti... o tai rinkti cekius ir su jais nieko nedaryti pabodo cool.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš. Norėčiau to exeliuko, gal prisiruošiu taupyti, būčiau dėkinga 4u.gif
vakare.zvaigzde@mail.ru
Atsakyti
mergaites visoms issiunciau, bet noreciau suzn jusu nuomone apie exceliuka 4u.gif gal kazkur reiktu pataisyti ir pan? mirksiukas.gif lauksiu jusu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Norėjau pasakyt, kokios jūs visos šaunuolės, kad vedate šeimos balansą thumbup.gif Apie tokį dalyką seniai pasvajodavau ir vienu tarpu netgi braižiausi lenteles juodraštyje, bet greitai praėjo noras blush2.gif Apie kompiuterinį variantą kažkaip nepamąsčiau.Tiesiog, gyvenam taip, kad minuso nebūna, bet ir pliuso, deje, ne doh.gif O labai norisi bent šiek tiek susitaupyt verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyjula @ 2008 01 27, 22:02)
Norėjau pasakyt, kokios jūs visos šaunuolės, kad vedate šeimos balansą thumbup.gif Apie tokį dalyką seniai pasvajodavau ir vienu tarpu netgi braižiausi lenteles juodraštyje, bet greitai praėjo noras  blush2.gif Apie kompiuterinį variantą kažkaip nepamąsčiau.Tiesiog, gyvenam taip, kad minuso nebūna, bet ir pliuso, deje, ne doh.gif O labai norisi bent šiek tiek susitaupyt verysad.gif

Jeigu dovilepp dar nenusibodo siuntinėti, tai ir aš norėčiau pabandyt excelinį variantą. aukse.1103@gmail.com
Iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2008 01 02, 23:17)
Sveiki smile.gif  , manau tema turetu duot naudos ir norintiems pradeti vesti savo islaidas ir pajamas i namu buhalterines programas ir tiems kurie jau senai tai daro  gal suzinosite kanos naujo.  4u.gif
As pati naudoju Namu buhalteri 2000  http://rem-blog.net/namu-buhalteris/
elementari paprasta programa. tikrai lenga naudotis.
Kokia naudojate jus?
Va dar idomu i kokias skiltis suskirstote islaidas?
na pvz  islaidos
Maistas
Paskolos
Kelione
buitis
Drabuziai, avalyne
Pramogos
Gyvunai
Literatura
Sveikata
Automobilis
Dovanos
Su sitom skiltim man pastoviai problemos nesugalvoju kur ka vest.
Viena menesi bandziau programa butas (taciau  man nepatiko ) bet buvo ir geru dalyku,  tai ten kiekviena skilti gali iskirstyti i smulkesnes skilteles
Na Pvz maistas :
darzoves
Vaisiai
Pieno produktai
Mesa
Kita

sitame buhalteri  to padaryti neiseina

dar susiduriau su galvosukiu kaip vest tokius pinigus kuriuos atsidedu.
Jie kaip ir atideti jie yra bet ju nera...nu negali leisti ir noreciau kad ju man ir nerodytu  buhalteri.
na pvz ivedu pajamas 
atminusuoju  paskolas mokescius iskarto atidedu i atskira vokeli maisto pinigus.
Dar  dedu po 25 lt kas menesi masinos draudimui kad kai reiks draust nebutu taip skausminga
dar atidedu i kita automobilio vokeli automobilio remontu kas menesi po 50 lt ir kurui 300lt
jei kuro neisnaudojam tiek tai like pinigai nueina masinos remontui
ir taip kaupiam kas menesi. taciau tie pinigai buhalteri neisleisti , neivesti i islaidas ir man juos rodo o mane tai nervina
ir nezinau kaip su tuo susitvarkyti as noriu zinot kiek realiai turiu pinigu kuriuos galiu naudoti o ne kiek pas mane atideta.

Na laukiu jusu  pasisakymu sioje temeleje tikuosi bus naudinga .
kaip tvarkote buhalterija?

bUhaltery irgi gali taip padaryti, buvau apti pasidarius. Tik esmė tame, kad tenka įvedinėt visą eilutę. Paskui panaudoji filtrą, pvz: pienos produktai ir tau rašo išlaidas
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 27, 18:21)
mergaites visoms issiunciau, bet noreciau suzn jusu nuomone apie exceliuka 4u.gif  gal kazkur reiktu pataisyti ir pan? mirksiukas.gif  lauksiu jusu nuomoniu 4u.gif

Ačiukas 4u.gif Pulsiu žiūrėt
Atsakyti
Nevedam mes namu buhalterijos.Baisu butu i ja ziuret. doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Noreciau ir as exceliuko failo. dj_arvis@hotmail.com smile.gif
Atsakyti
sveika ir man atsiusk 4u.gif
bum4a@yahoo.com
aciu is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kažkodėl negavau excell failo, ar mane ignoruoti žadat? verysad.gif

xkalvisx@gmail.com [EMAIL]xkalvisx@gmail.com [/EMAIL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xkalvisx: 01 vasario 2008 - 16:26
Dovilepp,labai prasau nepagaileti ir man to exelinio namu buhalterijos vedimo failiuko ax.gif
nuomone butinai pasidalinsiu 4u.gif i Dailyte@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 02 vasario 2008 - 12:46
Ir aš labai prašau to failiuko ax.gif neringulka@gmail.com
Atsakyti